Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Pohádka

Oblíbení herci (10)

Daniel Day-Lewis

Moje Numero Uno současnosti. Herec, kterej do rolí dává víc než ostatní. Prostě ty role žije. Slova ale nestačí - to se musí vidět...

Benicio Del Toro

Jeho charizma rozhodně váží víc než 21 gramů. Plátno ovládá pevněji než tijuanskej gang svůj drogovej rajón. Čekám od něj ještě nějakou pořádnou revoluci ( čti hereckej výkon ), před kterou by zbledl i Che Guevara!

Rudolf Hrušínský

Podle mě nejvýraznější herecká postava naší kinematografie - ohromně pestrá škála rolí a charakterů je toho dokladem. Namátkou Kopfrkingl, Kalaš, Švejk atd. atd. Na paty mu mohl šlapat snad jen mistr Čepek, který charizmatu pobral ještě víc než mistr Rudolf.

Ryan Gosling

Vlastně nechápu, proč jsem ho zařadil do top tak pozdě, ale po Nejluxusnějším Armstrongovi už nebylo zbytí :-)

Sean Penn

Jak to ten chlápek dělá? Talent? Charizma? Zajímavý role? Asi od všeho pořádnej flák, protože každej film zvedá svym výkonem o level výš!

Christian Bale

Strmě stoupající hvězda ( což potvrzuje nepřerušená červená barvička u jeho posledních aktivit ) se strhujícím projevem. Snad ale svůj nespornej talent nepropůjčí pouze megahitům... Koukám, že Terminátor narušil sérii :-)

Jim Carrey

Obličejový herectví je tak výraznej prvek jeho tvorby, že mu někteří nemůžou přijít na jméno. Já ty grimasy mám docela rád ( Maska, Ventura, Řada ... ). Ovšem Jim dokázal, že je i vynikající charakterní herec - Věčný svit nebo Muž na měsíci jsou parádní kousky. Škoda, že se takovym postavám nevěnuje mnohem častěji.

Leonardo DiCaprio

Jak já ho nemusel! Každou novou rolí si mě ale omotává kolem prstu čim dál víc. Ještě nějakou tu další nezávislou roli, kdyby přišpendlil na svůj životopis a může bojovat o stupně nejvyšší, nejen o top 10.

Robert De Niro

Co psát k Bobovi? Třeba, že úroven filmů, ve kterejch hraje poslední roky, je čím dál slabší. Nebo ty jeho opakující se typický grimasy skoro v každym filmu... Ale tenhle frajer už odehrál ( a jak! ) tolik dobrejch rolí, že mu můžou všichni jen závidět. Doufám, že se dočká ještě aspon jedný superrole.