Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Obsahy (7)

Mammoth

Mammoth (2017)

Dva bratři, Paul (Tad Cooley) a Elliot (Alex Hoeffler), se vydávají na poslední společný výlet do Mammothu v Kalifornii. Elliot totiž umírá, ale ještě předtím si potřebuje vyřídit poslední účty.

Single by 30

Single by 30 (2016) (seriál)

Během posledního ročníku střední školy spolu Peter (Harry Shum Jr.) a Joanna (Kina Grannis) udělali dohodu – pokud budou ve svých třiceti nezadaní, vezmou se. Po 12 letech se Joanna opět objeví v Peterově životě, shodou okolností na oslavě jeho třicátin. A protože jsou oba se svým osobním životem nespokojení, rozhodnou se dohodu obnovit. Do té doby si však vzájemně pomůžou s hledáním protějšku.

Same Time Next Week

Same Time Next Week (2017) (TV film)

Sara (Jewel Staite) se snaží vyrovnat se zármutkem po zemřelém manželovi pomocí dokončení jeho seznamu posledních přání. Když se při plnění jednoho z nich zraní, seznámí se s doktorem Ryanem (Travis Milne), který rovněž nedávno ovdověl. Vzájemně v sobě najdou člověka, se kterým si mohou upřímně popovídat. Každý týden ve stejný čas nad kouskem koláče. Když se ale jejich přátelství prohlubuje, začnou se ozývat pocity viny a pochybnosti, zda lze vůbec najít po své životní lásce někoho dalšího.

Dangsini jamdeun

Dangsini jamdeun (2017) (seriál)

Proč začala mít ty špatné sny a mohou být zastaveny? Nam Hong Joo (Suzy Bae) je nezaměstnaná novinářka, která žije se svou matkou a vynakládá jen velmi málo energie k nalezení placeného zaměstnání. Místo toho tráví svůj čas obdivováním a nadšenou podporou Jung Jae Chana (Jong-suk Lee), začátečnického prokurátora a stoupající hvězdy soudnické profese. Když však začne mít Hong Joo sny předpovídající události blízké budoucnosti, obrátí se k Jae Chanovi pro pomoc. Navzdory jeho rozčilení z otravné Hang Joo, nemá Jae Chan jinou možnost než udělat vše, co je v jeho silách, aby uskutečnění těchto událostí předešel. Dokáže ale tato nesourodá dvojice jednat včas, aby zachránila lidské životy?

The Guilt List

The Guilt List (2016)

Kalifornie, 1953. Když se mladá Američanka Grace se zamiluje do československého imigranta Tommyho, netuší, jaký dopad na jejich lásku bude mít Studená válka a s ní spojené vypjaté vztahy mezi Spojenými státy a zeměmi Východního bloku. Obzvlášť Bill, otec Grace, je pod vlivem protikomunistické politiky senátora McCarthyho a má proti Tommymu od samého začátku výhrady. Poté, co dá Bill Tommymu jasně najevo, že není v jeho domě vítán, musí Grace učinit těžké rozhodnutí.

Hammond Meets Moss

Hammond Meets Moss (2010) (TV film)

Moderátor známé show Top Gear Richard Hammond a závodnická legenda Sir Stirling Moss sdílejí stejnou zkušenost – oběma se navždy změnil život kvůli závažným autonehodám. Jejich poutavý a intimní rozhovor se dotýká Mossovy kariéry a obtížnému vyrovnávání se s následky mozkového poranění.

Lékaři

Lékaři (2016) (seriál)

Správný mentor dokáže rozhodnout, jestli půjdete do vězení, nebo dokážete v životě něco skvělého. Yoo Hye Jung (Shin-hye Park) měla těžké dětství a složitý život. Vyrovnávala se s životními změnami emoční odcizeností a násilným jednáním ve škole. Když Hong Ji Hong (Rae-won Kim) potká Hye Jung, rozpozná za gangsterskou maskou její inteligenci a určí její cestu stát se soucitnou lékařkou. Nyní jako praktikantka neurochirurgie ve velké nemocnici pracuje Hye Jung po boku kolegů Jung Yoon Do (Gyoon-sang Yoon) a Jin Sea Woo (Song-Kyoung Lee). Když se ale Seo Woo stane její největší rivalkou po profesní i osobní stránce, dokáže Hey Jung překonat další významnou překážku ke svému štěstí?

Reklama