Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (40)

plakát

Zilionáři (2016) 

Natočeno podle skutečné události ... ano takové filmy táhnou, i když jsou většinou né tak úplně podle skutečnosti. Jenže tohle byla naprostá demence! Nijak dál jsem nezkoumal kolik toho je pravda, ale jestli se jim opravdu podařilo vyloupit banku tímhle způsobem tak to má hodně blízko k idiotům od Baye. Jenže tam film funguje, tady ne. Možná je to právě hereckým obsazením, protože obě hlavní mužské postavy hrajou většinou takový kretény až je to nepříjemný. 1* za ty hadry a kýčovitost, která jasně vystihuje onu dobu.

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Viděná Ultimate Edition = 3h a 2min! O film jsem se nijak nezajímal, opět. Celou dobu co byl v kině jsem všude na netu "poslouchal" naříkání lidí jaká je to sračka, opět. A tak jsem si počkal. No a musím říct, že jsem měl pravdu, opět. Sračka to rozhodně není. Pošahaný výkřiky o tom jak Ben Affleck neumí hrát jsou úplně mimo a jako Bruce Wayne je naprosto v pohodě. Jeremy Irons jako Alfred? Naprosto luxusní. Vše sedí i ten dospěláckej "lůk" Zacka Snydera, kdy lidi umírají a vše není tak hezké jak by se mohlo zdát. Digitalní orgie? To jsou, ale s tim snad každý kdo na film jde nebo si ho pustí doma, počítá ne? Pokud po Muži z oceli někdo čekal něco jiného tak je prostě debil! A tečka! Film si určitě nezaslouží tolik keců a modrá čísla na CSFD, ale na to už jsem si zvykl, že by to tady natočil každý stokrát lépe, tak šup šup. Do toho pánové. Počkám si a do té doby než bude hotovo nechám luxusních 5* !!! a teď se třeba pos ...

plakát

Pád Londýna (2016) 

"This is fucking propaganda!" Stejně jako první díl, který se mi hodně líbil i tady jsem očekával akci a hlášky. Dostalo se mi obojího, jenže ... je tu velké ALE. Začneme hláškama, který jsou bohužel dost nucený, neni potřeba fakovat každou blbost, třeba i když má hlavní hrdina žízeň! I když mám rád, když se fakuje sem a tam, tak tady mi to nepřišlo zrovna přirozený. No a máme tu akci. Přestřelkám by se nedalo skoro nic vytknout, hlavně poslední část je dobrá jak kamera sleduje Mikea. Ano je to klasickej styl - god mode ON, ale to snad každý čekal ne? Horší je to se se CGI, které mají nasvědomí češi (pokud se nepletu). Místama to vypadalo jako After Effects level over 9000. Výbuchy aut fakt na hodně špatný úrovni. Je to škoda. Ale co nejvíc mi vadí, je opět ta americká propaganda. Člověk by si na ní za ta léta asi mohl zvyknout, ale tady je to zase až tak moc přehnaný, že je to hrůza - hlavně Mikeův proslov při rvačce s hlavním padouchem - to už jsem měl docela dost. Když se přes tohle přenesete tak Vás čeká docela dobrý akčňák, který ovšem nemůže ani zdaleka dosáhnout na první díl. Takže ať se Mike snaží jak chce pád na 3* nemůže tentokrát zastavit.

plakát

Černá listina (2013) (seriál) 

1. serie: Po prvním díle jsem byl docela nadšený, skvělý začátek, dobrý nápad. Bude to mít spád říkal jsem si. No pozadí seriálu je super, James Spader úplně luxusní, ale ... hlavní ženská postava mně doslova drtí svojí tupostí a neherectvím. Nechápu jak jí někdo mohl vybrat protože to je šílenost. V podstatě kdyby tam nebyla tak se nic neděje. Je to jen poslíčk Redových čísel z Blacklistu. Toť vše. Herecký výkony "Lizzy" jsou vlastně jen v ukňouraných dialozích a mokrých očí. Chtěl jsem vědět jak to dopadne a poslední díl mě navnadil na další serii. První sérii dávám 3*, protože "Lizzy" a opravdu strašný speciální efekty (After Effects level over 9000). 2. serie: (Edit: 1.5.2016) Pokračování je o hodně roztěkaný, ale zase se každým dílem dozvíte další střípky z historie hlavních postav, převážně tedy Lizzy a Reda - i když u něho stále nevíte, kdo to je a proč dělá co dělá. Stále mi vadí hlavní "hrdinka", která neví co pořádně chce, hraje si na to, že vše zvládne sama, ale vzápětí běží ihned pro pomoc. Musíte jí ovšem přetrpět, když chcete vědět co se sakra děje. Dávám opět 3*: a poslední díl mně opět donutil pokračovat na třetí a doufám, že i poslední serii. 3. serie: (Edit: 29.5.2016): Seriál nabíral obrátky, ale poslední díl ho vrátil tam, kde byl předtím. Předvídatelné finále, již od několika dílů. Série to nebyla poslední, chystá se další a dokonce nějaký spin-off. Takže "srandy" ještě bude na rozdávání. Určitě to, ale nebude jeden ze seriálů, na který bych čekal jako na smilování. Třetí řada opět 3*:. James Spader to opravdu táhne celý sám!

plakát

Narcos - Season 1 (2015) (série) 

"V Americe nechá Mafie zmizet nepohodlné svědky, v Kolumbii nechal Pablo Escobar zmizet celý soud". První serie jednoznačných 5* a nemyslím si, že druhá by to měla nějak výrazně snížit. Kvalitní seriál z dílny Netflix ukazuje obě strany mince. Nestaví se na žádnou stranu a nechává nás rozhodnou, kdo tu byl "banditos".

plakát

Gangster Ka: Afričan (2015) 

Mám k tomu jen jediné: Čtěte knihy Jaroslava Kmenty, které byly inspirací těchto dvou filmů. Pak poznáte "kdo je kdo" a začne Vám to dávat trochu jiný smysl. Poznáte, že některé věci, které si myslíte, že nejsou ani možné se doopravdy staly. A pak s toho docela mrazí v zádech. 4*!

plakát

Bod zlomu (2015) 

Ach ty remaky. Člověk je vlastně ani nechce a stejně je někdo prostě musí natočit. Původní film mám hodně rád, viděl jsem ho nespočet krát takže jsem s toho nebyl zrovna nadšený. Ale nakonec mi to tak nevadilo. Až tedy na ty žvásty kolem spojení se s přírodou atd. Né že bych proti tomu měl nějakou zášť, ale stačilo by to vysvětlit jednou a dost. Přidat trochu tempa a hlavně s toho udělat opravdu krimi. Takhle je to "jen" dlouhý video z YouTube, který je proloženo filozofickýma kecama o nirváně. Hlavní hrdina trošku nesympatický, ale to by se dalo odpustit. Každopádně záběry přírody parádní a je mi jedno kolik jich bylo na zeleném plátně. Kaskadérský kousky uvěřitelný (už díky zmiňovaném YouTube, kde jich najdete mraky). Potěšila malá vzpomínka s pistolí střílející do vzduchu. Ale jak už někdo napsal ... na Keanu a Patricka to nemá ani zdaleka. Ale musím uznat, že pro mladou generaci převedený docela obstojně, ale i tady musim doporučit ten originál, který podle mne končí mnohem lépe. Bez dalšího kecání, kterého si užijete dost, 3*!

plakát

Tvoje tvář má známý hlas (2016) (pořad) odpad!

Tvoje tvář má známou prdel! Odpad! Jak vystupující tak hlavně porota v čele bezdomovcem Jakubem Kohákem. Díky nechci ani zadarmo.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

10.000 / 10 !! Už dlouho jsem u filmu nemusel doslova křičet radostí. Doprovázen nonstop husí kůží a úsměvem na rtech to bylo pro mě neskutečně dobře strávených 136min. A bylo jich sakra málo! J.J.Abrams je pro mě opravdu mistr svého řemesla a jsem nadšen, že je to právě on kdo dostal za úkol představit Star Wars nové generaci a té starší přinést nostalgii, u které ukápne slza i největším frajerům. Takže ano! Star Wars je v dobrých rukou a ani psychotické výlevy úchylných verbálních otvorů mě o opaku nepřesvědčí. Takže k té "Galaxy Far, Far Away" přidávám dalších 5* !!

plakát

Everly (2014) 

Wot da fak?