Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (10)

Mel Gibson

Co se týče režie tak samozřejmě za Statečné srdce. Pro mě osobně dokonalý neokoukatelný film. Jako herec taky za Wallace, za sérii Smrtonosná zbraň, za Výkupné, Mavericka a fůru dalších filmů. Chtěl bych vidět Gallipoli

Bruce Willis

Představitel nejlepších tvrďáků s nejlepšíma kecama v těch nejlepších akčních filmech a ikona 90. let. To je pro mě Bruce Willis.

Christian Bale

Tak v Equilibriu, kde jsem ho poprvé výrazně zaznamenal, jsem na něj koukal s otevřenou hubou. Tedy ne na něj, samozřejmě na to, jak to hrál. Ještě abych tak přišel do řečí! No a co musel obětovat roli v mechanikovi, na to se mi se svými 93 kily nechce ani pomyslet. I všemi zatracované království ohně se mi s ním líbilo. I v Prestige byl skvěle nevypočitatelný. Jeho herecký rozsah se zdá být neohraničitelný a myslím, že nám v budoucnu ještě vytře ...........no co asi. Přece zrak. Na co pořád myslíte!

Robert De Niro

Tak tohoto člověka vždycky rád uvidím jako mafiána v nějaké kriminálce. S jeho komediálními počiny už je to slabší. Pitvořit se v takových kravinách jako Showtime vedle Murphyho mu není hodno a nemá to ani zapotřebí. Ze starších kousků vynikající jako Taxikář ve stejnojmeném filmu a jako protipól například v nedávné velmi překvapivé a dobré pohádce Stardust. Nevšední a pěkné role zvládl např. v Brazilu (tam sem na něj čuměl jako na zjevení) nebo v Čase probuzení. Mám s ním v nejbližší době plány asi ve 10 - 15 filmech, které jsem s ním ještě neviděl.t

Johnny Depp

Líbí se mi hlavně ve filmech Tima Burtona a že jich je.

Tom Hanks

Samozřejmě za Forresta Gumpa a Ryana. A dále hlavně za jeho dřívější filmy, komedie jako např. Lidé z předměstí nebo Velký.

Kevin Costner

Jako Butch ve skvělém Eastwoodově Dokonalém světě a taky nejen jako herec, ale také režisér v Tanci s vlky a všechny ostatní jeho westerny, hlavně Silverado.

Jim Belushi

Líbil se mi hlavně v australském TV filmu Sahara. Ten mám hodně rád. Dále v sérii K9 a taky nezvykle jako hajzl v Gangu policajtů, kde si s nebožtíkem 2pacem střihli role zkorumpovaných poldů. Chtěl bych s ním vidět Moorovu Kanadskou slaninu, kde se objevili i jiní mí oblíbenci John Candy a Alan Alda.

Jack Nicholson

Randall Patrick McMurphy. Jediný normální z nich a přesto největší cvok.