Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Výborná zábava, tahle skvadra geeků mě fakt baví a na Penny se pěkně kouká :o) Navigování Leonarda po bytě pomocí bezdrátové kamery a mikrofonu, tak aby se vyhnul nemocnému Sheldonovi a našel svoje brejle, je děsná prča :o)

Dexter

Dexter (2006)

Nejdřív mě to moc nebralo, ale zhruba od půlky první série mě Dexter totálně pohltil a těšil jsem se na každej další díl. Výborná psychologie postav, skvělé scénáře a herci, hodně temnoty, tohle opravdu není seriál pro děti.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Výbornej seriál, ale první díl druhé série překonává všechny meze, tahle epizoda nemá konkurenci nikde :o) Edit. Za čtvrtou řadu strhávám jednu hvězdu, bohužel ubylo vtipu.

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Na Přátele a na tohle můžu koukat pořád dokola a to je obrovská výhoda, v podstatě nekončící zábava.

Návštěvníci

Návštěvníci (1983)

Patraska byla kočka, směs scifi a humoru spolu s vynikajícími herci a chytrým scénářem, to jsou prvky které ze seriálu udělali to čím je a nesmím zapomenout na amarouny :o)

Přátelé

Přátelé (1994)

Na MASH a na tohle můžu koukat pořád dokola a to je obrovská výhoda, v podstatě nekončící zábava.

Mr. Bean

Mr. Bean (1990)

Tohohle divného pána s duší dítěte opravdu můžu, ať už zhasíná žárovku z postele flusbrokem, usíná v kostele nebo opisuje u zkoušky, vždycky je to nehorázná prča.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Viděl jsem jen první serii, dost dobrej komediální seriál, ale Přátele mám stále radši. Edit 1. Tak po nějaké době zvyšuji na plnej počet, protože tyhle postavy mi přirostly k srdci a navíc se zvýšila zábavnost jednotlivých dílů. Edit 2. Opět snižuji na 4 hvězdy, páč seriál potkal zřejmě únavovej syndrom, ale pořád je to hodně slušný. Edit 3. Tak ten únavovej syndrom trval naštěstí jen pár dílů, pak se to zase hodně zvedlo, takže dám opět pět :o)

Futurama

Futurama (1999)

Super. Díky scifi prostředí snad ještě lepší než Simpsonovi, alespoň pro mě.

Tom a Jerry

Tom a Jerry (1940)

Máte špatnou náladu? pusťte si Toma a Jerryho, spusta gagů a přehršel nápadů, kdysi jsem to hltal i na PRO7, nejlepší bylo když dávali hodinovej speciál :o)