Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Mafiáni

Mafiáni (1990)

Toto vynikající dílo Martina Scorseseho je pro mne společně s Kmotrem nejlepším "mafiánským filmem" . Skvělá atmosféra i herecké obsazení,kde excelují Robert De Niro,Ray Liotta (jeho nejlepší film) a v neposlední řadě Joe Pesci. I přesto,že se jedná o drama natočené na základě skutečných událostí,jsou zde i v určitých scénách znatelné prvky "odlehčení",které do děje nádherně zapadají a v kterých září hlavně již zmíněný J.Pesci. Garantuji Vám,že se nebude ani minutu nudit.

Ratatouille

Ratatouille (2007)

Stačilo by napsat,že po shlédnutí tohoto filmu budete všichni milovat krysy. Remy je jedním slovem kouzelný,animace dokonalá(nejenom nádherný pohled na Paříž vyráží dech),příběh vtipný,místy dojemný. Král je mrtev (Shrek) ať žije král! Nebál bych se napsat,filmový zážitek roku 2007. Každému kdo ještě snad neviděl mohu jedině doporučit.

Pěsti ve tmě

Pěsti ve tmě (1986)

Vynikající herecký výkon Marka Vašuta,který kvůli tomuto filmu ohromně zapracoval na své fyzické kondici k tomu přesvědčivá atmosféra hrozby nacismu a máme jednoznačně nejlepší sportovní snímek v dějinách naší kinematografie a jeden z nejlepších filmů osmdesátých let vůbec. Skvělý film.