Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (101)

plakát

The Walking Dead: World Beyond (2020) (seriál) 

Tam, kde se Morgan a Maddison hňácali ve 4 resp 6ti sériích to zvládne TWD:WB během 10ti dílů. Beru to jako excelentní rošířeníj "The Civic Republic" story a tak si to taky zaslouží zatím 5z5ti. Jasně není zde tolik mrtvých jako v TWD, ani tolik zvratů jak v TWD, ani tolik rozbředlých dílů, jako v FTWD, ani tolik hnoje jako v FTWD, ale je to prostě perfektní dokreslení toho, co jsou "The Civic Republic", resp. "The Civic Republic Military" zač...... Pobít 9700 paralelních mozků, kvůli jednomu nadpřůmernému... WOW to musí bejt teda magoři. Teším se na S2 100% P.S. Pokud k tomu někdo přistupuje separátně bez znalosti TWD, tak hodnocení 5*, nechť si změní na 3*, nebo 2* - tohle je čistě FAN project!!!!

plakát

Živí mrtví: Počátek konce (2015) (seriál) 

Tvl, Morgane, jaký jsi byl kokos od začátku, tak takový jsi doteď. Už v TWD jsi měl období kdy jsi čistil, a pak zase najednou ne, pak se z tebe zase stala VRAŽDÍCÍ MAŠINA a pak zase ne. Já nevím. Tenhle seroš si nezaslouží víc jak 3 hvězdy za průměr. Třebaže první tři sérky se táhnou jak nudle z nosa, tak jakmile jsi se ukázal ty, je to BRAINLESS fail. Bůh žehnej za 6tou sérii, která je skoro jako TWD. Díky, ale beru tě jako fail.

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) odpad!

Zabité. Koně na křžníku, Palpatine zničeho nix na scéně, jeden nesmysl za druhým a nulový posun postav oproti 8. Totální selhání, hniloba, hnus a znásilnění téměř 50 leté ságy... Asi chápu proč díly od 7 již nejsou číslované... Po nadějným změnám v 8 návrat do čerstvě vyblitého koláče z páteční kalby. SW spinoffy totéž, jen Mandalorian nějak nese pochodeň dál...

plakát

Já, kocour (2016) 

Vše co potřebujete vědět je v traileru. Nemyslím tím jen příběh, ale stačí vám pár měsíců předem vidět trailer a po celou dobu filmu si budete říkat "ten film jsem už viděl/a". Mrzí mne, že film klopýtá na přepálených CGI s kočkou, kdy reálnou naučili jen kousek "hop do krabice" a taky, že Jennifer Garner nehraje. Nevím jestli hrát umí, nevzpomínám se z předešlých filmů, ale tady nehraje :( Na nedělní odpoledne gut, ale jinak je to velmi těžká ztráta času. Hvězdu za plakát.

plakát

Americký kickboxer (1991) 

Stupidita v nenápadném hávu. "Tak jo, kluci, potřebujem natočit něco co vydělá peníze..." praví tlusťoch. "A co podojit 80., třeba bojové sporty, jako kickbox, je populární!" vyhekl rachitický mužík, "To není špatné, jak to pojmenujeme, nemáme licenci na jméno Kicbkoxer..." "Šéfe a co Americkej kickboxer?!"... "Jo to pude a příběh?" "Není třeba, jde jen o boj." A tak se stalo. Film jehož příběh se dá shrnout do vznětlivý tupec zabije nevinného člověka, když neudrží hormony na oslavě vůči rivalovi, jde si sednout, cvičí kámoše, ten je zmlácen, tupec dělá zase neudrží nervy, mlátí rivala na další oslavě, bojují spolu v ringu. Sorry, ale tohle jsem nepochopil, pošuk, co má v hlavě místo mozku ošuntělou žínku a my sledujeme zcela sterilní a frigidní show(no), které je tak suché, že škrábe v krku, ještě pár minut po shlédnutí... Jako kulisa k práci poslouží stejně dobře jako radio, takže super dám dva body, jako film, který bych měl vidět a trávit u něj čas - odpad. Výsledek, hvězda za 80.

plakát

Star Trek: Do neznáma (2016) 

Jakkoliv byla jednička průměrný odkaz na Shinzona, dvojka pak ohromná pocta původnímu Kanovu hněvu v opravdu povedené energetické jízdě na fotonovém torpéru, tak trojka je fiasko. Nečekal jsem nic, ale tahle plytká story kvalitou příběhu vydává za jeden horší díl TNG. Prázdná základna, když roj má desetitisíce, statisíce, či miliony stíhaček (a všechny parkují na zemi...) kam se ti vojáci poděli? Motorka, kdy si člověk řekne - Tyjo jestli ji JT vezme, tak to bude fakt jak pohádky nedělního rána a on ji vezme. A Beastie Boys jako zbraň hromadného ničení? Ne, tohle nemá cenu, Justin Lin to zpackal.

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Vezměte skvělé koření původní série - proveďte extrakci - maximalizujte koncentraci extraktu - pro větší sílu polijte nitroglycerinem, přeleštěte hadříkem a ofoukněte. Při podávání zapalte a tavící směs ihned konzumujte! Právě jste získali nového Mad Maxe - bez hloubky, bez příběhu - genocidní likvidátor všeho střevstva.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Tenhle bezduchý komorní "remake", bez mezihvězdných střihů s kdejakým uchem ohánějícím se lightsabrem by bylo lepší nevidět. Na nedělní dopolední blok OK, jako pokračování SW? To si snad děláte... Abramsovy Star Treky byly oba GUT, toto je splaška z banthových střev. P.S. Ano mám rád starou trilogii a fakt hodně rád i novou trilogii, ale první díl nejnovější je prostě příliš zelený chrchel vmrštěný mi do tváře...

plakát

Jeden den (2011) 

Ten konec byl pěkně odpornej, už už jsem chtěl fláknout 3 hvězdy a najednou si se mnou dvakrát nepěkně pohráli. Mám to chápat tak, že si můžu jako divák vybrat, kterej z nich je ten reálný? OK, chci a přeji si "happily ever after" :) Děkuji

plakát

12 let v řetězech (2013) 

Negr chodí, negr běhá, negr skáče, negr pláče... negr taky tvrdě maká, negrova svoboda se rychle smráká. Fass zářil tak, jak mu to scénář dovolil i negryni přitom uhodil, uhodil ji bez nesnáze a cítil se při tom blaze, pak jí kndu vyšustil a potichu opustil. Konec pohádky vážení, zbytek filmu vhodný na nedělní dopoledne je, kdy se příležitostný divák oproti TV hnoji poměje.