Reklama

Reklama

The Walking Dead: World Beyond

(seriál)
  • USA Monument (pracovní název)
Trailer 3
USA, (2020–2021), 16 h 32 min (Minutáž: 44–58 min)

Předloha:

Robert Kirkman (komiks), Tony Moore (komiks) (více)

Hrají:

Alexa Mansour, Aliyah Royale, Hal Cumpston, Nicolas Cantu, Nico Tortorella, Annet Mahendru, Julia Ormond, Joe Holt, Aaron Snyder, Christina Marie Karis (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

The Walking Dead: World Beyond je seriál, který se odehrává 10 let po pádu civilizace v Nebrasce. Hlavní postavy Iris a Hope žily bez větších problémů, dokud se do jejich osady nedostala tajemná zástupkyně Občanské republiky. (Doomcourier)

Videa (17)

Trailer 3

Recenze (31)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Máme tu další přírůstek do světa Walking Dead. Tento seriál se odehrává v současnosti a zaměřuje se na partu dětí v kolonii v Ohiu. Ta prosperuje a spolu dalšími dvěma tvoří alianci. Vše se ale není tak hezké, jak by se mohlo na první pohled zdát. Proto se naše parta vydá vstříc dobrodružství. Dozvíme se tu dost nových věcí o fungování tohoto světa. Děti neputují samy a naráží na různé překážky. Dost se tu řeší Občanská republika. Nakonec je vše složitější a my se dozvíme, kdo je vlastně na čí straně. Některé díly jsou slabší, ale finále stojí za to. Uvidíme, co bude dál. "Spolu je porazíme." ()

Zek 

všechny recenze uživatele

Kdyby seriál, nebyl z univerza Walking Dead, tak bych se v životě na to nekoukal. Upřímně, jsem se po první sérii chtěl přestat na to dívat, ale když bylo řečeno, že seriál bude mít jen dvě sérky, tak jsem to celé teda dokoukal a výsledek. Absolutně zbytečný sériál, který nám vůbec nic neřekne, jen ukáže zbytečné postavy na, které stejně, tak za hodinu zapomenu. Jediný kdo se tu ukáže z původního Walking dead, je Jadis u které jsem čekal, že řekne něco o víc o Rickovi a to se vůbec nestalo. Celkově stačilo natočit celovečerní film, protože celkové zápletce, by to stejně vůbec neublížilo. ()

Reklama

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál u kterého jsem měl obavy si ho pustit. První díl mě moc neuchvátil. Druhý a třetí taky ne, ale zjistil jsem, že v seriálu jsou vynikající kulisy, trip skrze usa a dokonalý makeup zombii ve mě evokoval zvláštní pocit toho, že to přecejen bude zajímavý.al Atmosféra byla dobrá a pěkně postapokalyptická. Zhruba od půlky 1 série se seriál začal rozjíždět a gradovat až do konce série a ve druhé přesně tak pokračoval až do konce. Zkrátka od půlky 1 série byla každá epizoda lepší a lepší až to bylo na takové úrovni, že mě některé části bavily snad i více než u puvodního twd. Z nemastného a neslavného začátku se vyklubalo prvotřídní postapo drama ze zombie světa. A moje obavy byly zcela zbytečné, naopak mě mrzí že není další řada, protože věřte, nebo ne, seriál se tak našlápne, že potenciál pro pokračování je obrovský a věřím že 3 série by byla nářez. Škoda. Rozhodně se vyplatí začít sledovat. Kdo nemá očekávání bude překvapen. ()

vurhor 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že chcípnu nudou. Moc dobře chápu, že AMC chce po pokračujícím úspěchu The Walking Dead vyždímat ze značky co nejvíce, ale jelikož tu prezentují už třetí seriál, musí si na tom dát fakt záležet. Uups... The World Beyond prezentuje zombie apokalypsu z pohledu mladé generace, která v rozpadajícím se světě vyrůstala. Děj se ale táhne naprosto nesnesitelným tempem, přičemž samotným postávám, které po většinou nedosahují staré dobré partě z prvního seriálu ani po kotníky, dopřává lacinou expozici ve formě flashbacků, které celkově v seriálech nemám vůbec rád. Až na přední postavu Hope (na kterou se upřímně strašně hezky koukalo) a tlouštíka Silase jsou veškeré postavy nudné, ploché a nezajímavé. Navíc se snaží neustále mudrovat a chytračit, jako kdyby se seriál snažil diváka přesvědčit, že se kouká na nějakou inťošinu od Tarkovského. Celkově ten seriál není ničím pořádně inovativní. Máme v něm prostě jen partu teenagerů, kteří se bojí sejmou zombíky, přičemž každý z nich má nějakou tragickou minulost. No jéžiš. To je fakt na Emmy roku, cywe. Lepší 2* ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Najslabší seriál zo sveta TWD. Úprimne nechápem, načo toto vzniklo. Trápny bol aj pokus prepojiť seriál z hlavným, a to cez postavu Jadis, ktorá tu vyzerala akoby ju posadili na šerbel dolu hlavou a nechali tak celý deň. Aspoň som sa dozvedel čo znamenalo to A a B človek. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Galerie (619)

Zajímavosti (21)

  • Když na začátku epizody příjde Huck (Annet Mahendru) za Silasem (Hal Cumpston), tak zvedne ze země batoh a přehodí si ho přes rameno. V dalším střihu, když vchází do domu, ho ale drží v ruce. (Duoscop)
  • Na začátku epizody hraje píseň „It Only Takes One Night“ od Dum Dum Girls. (Duoscop)
  • Než se objeví chodci, tak Elton (Nicolas Cantu) obváže Percymu (Ted Sutherland) ránu po kulce. Později, když se ho Elton snaží odtáhnout, má ale oblečený kabát, který před tím neměl. (Duoscop)

Související novinky

Seriál Živí mrtví končí, zombie ale zůstanou

Seriál Živí mrtví končí, zombie ale zůstanou

10.09.2020

Stanice AMC oznámila konec populárního seriálu Živí mrtví. Kabelovka završí současný seriál jedenáctou rozšířenou sérií, která bude mít celkem 24 epizod. Prvních dvanácti se pak dočkáme už příští rok… (více)

Reklama

Reklama