Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (103)

plakát

Želvy Ninja (2014) 

Pro děti asi velkej vodvaz. Ale u mě?! Díky, ale jednou to stačilo.

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Jakože cože?! Ani po půl roce od premiéry nemám slov. Důvodem bohužel je, že mám až moc ráda knižní předlohu. U Pána prstenů se taky jaksi odvrátil, ale nějak mi to netrhalo žíly tolik jako "Bitva pěti armád". Z tý love story se mi chtělo zvracet, postava Tauriel byla naprosto zbytečná a povětšinou iritující. Finální hrdinný boj Thorina?! Kdy měl zemřít po mnoha ranách mezi svými synovci a pobít hordy skřetů... A vzniklo z toho to, že je to naprostý amatér, který zemře svou naivitou, že když Azog spadne pod led, tak je po něm. Myslím, že v tu chvíli se mi dělalo problém nehodit na plátno popcorn. Nebýt finální písně, tak dám 2* a bylo by to tak akorát.

plakát

Ztracený svět: Jurský park (1997) 

Vím, že 5* je moc, ale mám ten film velmi ráda a akorát ho vypínám po tom co odchytí taťku T-Rexe, protože ta poslední půl hodina mi způsobuje zažívací potíže.

plakát

Expendables: Postradatelní 3 (2014) 

I když je to slabší než 2, což už tak u několikanásobných pokračování bývá. Ale nechybí tomu ten správný akční nádech s množstvím výbuchů, létajících kulek, doplněný o spoustu dobře mířených hlášek z historie účinkujících kvůli kterým jsou postradatelní tak oblíbení. Pánové i v letech vypadají dost dobře na to, aby se jim ta akce dala věřit. Velké plus přikládám komické roli Antonia Banderase, za kterou jsem přidala hvězdičku.

plakát

Kočičí zlato (1984) 

Jelikož tohle nikdo nemohl myslet vážně, tak jako vtip je to dobrej!

plakát

Mládeži nepřístupno (2013) 

I přes to, že vím, že je to komedie o hereckém umu slavných jmen dobrých hereček a herců, kteří se v podstatě vysmívají sami sobě, tak přesto z toho moc nadšená nejsem. Většina příběhů mi přišla přehnaná a pouze pár scén a dialogů mi přišlo vtipných.

plakát

Metallica: Through the Never (2013) 

Jsem ráda, že jsem se nechala ukecat a šla na tento jedinečný zážitek. Skvělá show, efekty a hudba. Ano pokud se Vám hudba Metallicy nelíbí, tak na to nechoďte, ale pro rockery je to jasná volba.

plakát

Čelisti (1975) 

První z mistrovských děl Stevena Spielberga.

plakát

Hodný, zlý a ošklivý (1966) 

Sergio Leone a Ennio Morricone spolu s hlavními hrdiny udělali ze spaghetti westernu kultovní snímek.

plakát

Demolition Man (1993) 

Jeden z nejlepších akčním "futuristicky" založených filmů. Skvělé hlášky a spousta kvalitní akce.