Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (16)

plakát

Megažralok vs. obří chobotnice (2009) 

Naprosto příšerná debilita s úplně trapáckými efekty, který se ještě pořád opakují dokola.. A k tomu ještě herci a dialogy, no hrůůůza. Nekoukat na to stylem, že vždycky po chvíli přeskočím pět minut, tak bych asi umřel nudou :D Na druhou stranu jsem se nad tou debilitou doma docela nasmál a ten název je taky neuvěřitelně coooool :) Víc než jedna z toho ale asi stejně být nemůže..

plakát

Wall Street (1987) 

"The point is, ladies and gentleman, that greed, for lack of a better word, is good. Greed is right, greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms; greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind." ... Kvalitní film s množstvím skvělých momentů a nezapomenutelným Michaelem Douglasem.

plakát

Kauzy z Bostonu (2004) (seriál) 

Seriál, kterej je chvílemi opravdu ,,Crainovsky" drsnej..

plakát

Big Lebowski (1998) 

I přes originalitu a osobitost tohoto snímku mě za celou dobu nějak nedokázal vtáhnout do děje. Zajímavé scény i nápady s jako vždy precizní režií na mě dohromady jako celek tentokrát prostě nezapůsobily jak jsem očekával. Přes to všechno jsem se chvílemi opravdu bavil a když si uvědomím, za co dávám tři hvězdičky, tak tohle bylo lepší..

plakát

Pýcha a předsudek (2005) 

Tak já nevím. Když jsem si tento film pouštěl poprvé asi před třemi lety, vůbec mě nebavil a po půl hodině jsem ho vypnul. Možná jsem tehdy nebyl v úplně tom správném rozpoložení, ale po dnešním shlédnutí marně přemýšlím, co bych mu vytkl.

plakát

MacGyver (1985) (seriál) 

Aneb jak se dá ze špendlíku, dvou parátek a kousku provázku vyrobit bomba :-D

plakát

xXx (2002) 

Opravdu se mi to nelíbilo..

plakát

Ve jménu otce (1993) 

Nejhlubší filmový prožitek v poslední době a možná jeden z nejsilnějších vůbec. O hereckých kvalitách hlavního protagonisty netřeba se dlouho rozepisovat a tento snímek patří jednoznačně k jeho nejlepším.

plakát

Walker, Texas Ranger (1993) (seriál) 

Nebýt týhle naprostý stupidity, svět by byl rázem o jednu legendu chudší.. A to by byla přece škoda, ne? :)

plakát

Teletubbies (1997) (seriál) odpad!

Tuli, tuli, tuli :-D