Reklama

Reklama

Poslední šance

  • Česko Zběsilý útok (více)
Trailer 1

Elitní jednotka Navy SEAL vedená poručíkem Blakem Harrisem (Scott Adkins) a mladší analytičkou CIA Zoe Anderson (Ashley Greene) musí získat zajatého islámského teroristu z ostrovního vězení CIA a tajně ho převézt do Washingtonu. Ocitnou se v pasti, když na ně během eskorty zaútočí povstalci, aby vězně osvobodili. On jediný má však informace, které mohou pomoci odvrátit teroristický útok a zachránit tisíce lidských životů. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (108)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Dějově nenáročný, ale vkusně provedený akční snímek. Nutno podotknout, že si mnohem více cením první poloviny, jenž je mnohem uvěřitelnější a nese se alespoň s nějakým náznakem dějového zvratu. Zato druhá polovina už se pouze soustředí na nepřemožitelnost Scotta Adkinse, který se rozhodl porazit všechny nepřátele úplně sám. Asi to stojí za shlédnutí i když je to jen další zapomenutelný průměr. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Ale ono je to po tom vlažnějším začátku vlastně docela slušná akčňárna! Adkinsonove head shoty a tiché nožíčkové akce mi dost připoměly Pád Bílého domu. Takže jako nekinová produkce je to v pohodě taj na 3,5*. Každopádně Scott umí hrát a má rozhodně na víc a přeju mu brzo nějaký pořádný biják sakra! ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

[20%] Bohužel, ONE SHOT šlo naprosto mimo mě. Adkinse mám opravdu rád a i tento režisér natočil pár solidních kousků, jenže k čemu mi to je, když mi nesedl tenhle styl rádoby „na jeden záběr“. Docela se mi z toho točila hlava. V neakčních scénách pozorovat jen jednu kameru, to bylo děsný. Když přišla AKCE, tak ani ta to u mě nezachránila. Uznávám určitou snahu, ale holt mi to nesedlo. Adkins se zde snaží, párkrát řeže nožem, trochu se pere, především teda střílí. Ale i tak jsem si akční sekvence neužil.  No, těžko se mi to hodnotí …. Chyba je tentokrát spíš ve mě …. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ukážka ma moc nezaujala, ale dostalo sa mi do uši (alebo do oči v nejakom článku), že bude tento film one shot, teda na jeden záber. Priznám sa, že dlhé zábery bez strihu mám rád. Taký Emanuel Lubezki ich ponuka dosť, no na taký film 1917 od Mendesa sa samozrejme nechytá. Prejdime k filmu, takže čo One Shot okrem One Shotu ponúka ? Prestrelku niekde v prdeli na airsoftovom cvičisku. Aspoň som mal s toho taký dojem. A nevadilo mi to. Takéto prostredie mám rád a utláčaný hrdinovia, ktorý furt ustupujú a musia sa s toho vylízať, schovať a barikádovať mi vždy voňali a rád som im fandil. Ak by tu bola dlhšia scéna v šachte, tak by som to dokonca prirovnal trošku aj k Die Hard. No toto mi pripomínalo hlavne Johna Wicka. Adkins všetky možné kopanice vie, no tento krát ich vymenil viac za zbraň, keďže je od drsných chlapcov, ktorý kopu za SEAL. No ešte drsnejší chlapci na čele s majstrom properom (nemôžem si pomôcť, ale ta plešina a náušnica!) im solídne nakopávajú zadok. Priznám sa, že zo začiatku mi ta roztrasená kamera trošku vadila a v dialógoch som si na to nevedel úplne zvyknúť, keď behala hore dolu, no v akciách to bolo vybrúsené takmer k dokonalosti. Čakal som ťažké béčko, ale dialogy mi prišli v norme a taktiež akcie mali celkom taktický priebeh, čo ma potešilo. Fanúšikov Adkinsa možno sklame menší priestor pre jeho Yuri Boykovské otočky, no ako som spomínal už vyššie, tu ide do akcie hlavne ako vojak, takže zapne nesmrteľnosť, chytí do ruky samopal, potom predvedie efektný kotrmelc, nablízko rozdáva headshoty s glockom, prázdny zásobník je tu tiež samozrejmosť, keďže si nekúpil na začiatku hry viac nábojov a nechýba ani kombo hlava solar hlava, či silent killer mód s nožom, čo bolo delikátna likvidácia bastardov, ktorý dávajú prednosť koránu. Niektoré akcie ma skutočne prekvapili a presne preto si o jednu hviezdičku pridám. Film ma naozaj tempo, furt sa tam niečo deje, príbeh ma tiež čo ponúknuť, herci sú taktiež v pohode a za tu hoďku a pol to ubehne ako voda. Určite jeden s tých lepších filmov od Scotta Adkinsa. Ak by som spojil film 1917 a Johna Wicka, pripočítal skromný rozpočet a Adksina, ktorý vyzerá s tým három ako john Krasinksi, tak vám vyjde One Shot. A ak sa mýlil, tak potom sorry, ale s matiky som nikdy nebol dobrý a s týchto rovníc som mal vždy guláš. 80% - 4* ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Takový hezký vzpomínky na Benghazi dokonce i s odkazem na to. Ale Scott se mi mnohme více líbil když nakopával prdele. Tady to nemělo logiku. Jeden track 15 vojáků, který postříleli během 5 minut a furt se objevovali nový a nový. Jasně otevřeli bránu, takže třeba mimo záběr přejelo cca 150tis dalších vojáků, ale i tak je všechny pokosily jako prd. No nevím. Ryan Phillippe zase za kreténa. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Názov filmu One Shot môže odkazovať aj na spôsob natočenia filmu, pretože nemá strih a tým pádom je nakrútený na jeden záber. (Arsenal83)
  • Celý film bol natočený na pôde bývalej vojenskej základne RAF Bentwaters. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama