Reklama

Reklama

Poslední šance

  • Česko Zběsilý útok (více)
Trailer 1

Elitní jednotka Navy SEAL vedená poručíkem Blakem Harrisem (Scott Adkins) a mladší analytičkou CIA Zoe Anderson (Ashley Greene) musí získat zajatého islámského teroristu z ostrovního vězení CIA a tajně ho převézt do Washingtonu. Ocitnou se v pasti, když na ně během eskorty zaútočí povstalci, aby vězně osvobodili. On jediný má však informace, které mohou pomoci odvrátit teroristický útok a zachránit tisíce lidských životů. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (110)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Mnou čtvrtý viděný film natočený údajně/jakoby jedním vrzem, tedy jedním záběrem. Русский ковчег, Birdman, Victoria, a teď tahle pecka. No, možná tam i nějaký ten střih byl, třeba po sebevražedném výbušníkovi. Taky bojová taktika žoldáckého komanda byla prazvláštní a dala mi místy vzpomenout na židovské sebevražedné komando z Life of Brian. Ale jelikož žádný odborník na bojovou taktiku nejsem, můžu spokojeně konstatovat, že tak zajímavou a záživnou akční podívanou se zajímavou režií i scénářem jsem už hezky dlouho neviděl a parádně jsem si ji užil. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl hodně jednoduchý film, ale zato dokonale akční. Po zhlédnutí filmu V nemilosti, který je dokonalým uspávačem hadů jsem si 1 shot fuck fuckt užila. Akce kam se podíváš a neustále to šlape. Výborná choroška bojových scén a kamera, která jede jakoby bez střihu. Prostě a jednoduše sqěle chutnající jednohubka. Za mě 75% ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser James Nunn /Towerblock  2012/ natocil uz jeden film sa dalsim Anglanom Jackom O´Connellom. Pokial O´Connell je u mna doteraz zahada _ stale neviem, ci vie hrat ci nevie hrat - u dalsieho Anglana menom pan Adkins som si naprosto isty, a to ze hrat nevie. Ovsem stale aj so svojou brutalnou kondickou je  schopny natocit vyborny akcny film.  Predpokladal som, ze sa pan Adkins zapletie s nejakou trojpismenkovou organizaciou - a fiha, on sa zaplietol so stvorpismenkovou organizaciou. Trochu vysoko idu tvorcovia  - zakladna s vaznami, boj s islamskym tenorom, pardon terorom, washington, odpalenie bomby tam volakde vo washingtnonskom prdelakove  - ako vysoko ide Krujz v Misn Imposibl, tak tvorcovia idu aj tu hodne vysoko. Dobre, no nejak to prejdem. Kazdopadne brutalne natocena akcia neda vydychnut, a zrejme aj tie rvacky tocili striedavo na zahrade pana Rezisera a u pana Adkinsa - teda predpokladam, ze nebyva v nejakej anglickej kralikarni   :  76 % ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Nejprve jsem si nemohl zvyknout na jednu kameru, s níž byl točen celý film na jeden zátah. Neustálé přeskakování hned v úvodní scéně ve vrtulníku z jednoho na druhého mě lezlo tak na nervy, že jsem to už chtěl vzdát. Nakonec mě celý film svou neskutečnou atmosférou a napětím dostal. Hlavní hrdinové padají jak mouchy, nejste si jistí kdo přežije. Jakobych se díval na pc střílečku, natočeno jak hra. Možná to byl účel, ale tentokrát mě zaujal. A ta kamera se mě taky nakonec zalíbila. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý akčňák, ktorý zdobí hlavne one shot kamera. Inak je to čistý podpriemer. Neviem, koľko došlo tých teroristov v náklaďáku, ale hlavný hrdina so svojou mordpartou ich postrieľali behom filmu isto aspoň 200. Po 50ke to už začala byť dosť nuda, hlavne keď koniec už obstaral Adkins sám a tých zvyšných pár desiatok ozbrojencov zvládol ľavou zadnou. Zívačka vhodná ako PC hra, ako film až tak nie. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Názov filmu One Shot môže odkazovať aj na spôsob natočenia filmu, pretože nemá strih a tým pádom je nakrútený na jeden záber. (Arsenal83)
  • Celý film bol natočený na pôde bývalej vojenskej základne RAF Bentwaters. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama