Reklama

Reklama

Proč jsi mě zabil?

  • USA Why Did You Kill Me?
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Po smrti 24-ročnej Crystal Theobald sa jej matka snaží cez sociálne siete vypátrať ľudí, ktorí sú za jej smrť zodpovední. Postupne však začína spravodlivosť nahrádzať pomsta. (Weezy22)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Holka jede na party a její příbuzný vidí divné lidi (žijou v nebezpečné čtvrti kde je takových lidí kotel) a ujíždí před nimi oni je doženou a myslí si, že jsou z nepřátelského gangu a začnou po nich střílet a zastřelí tu holku. Její matka to vše vidí a snaží se vypátrat vraha. Je to takový pomalejší dokument a oproti tomu mexickému co byl minulý rok na Netflixu a má i méně výplně v podstatě to nejzajímavější se objeví 30 min před koncem. Jinak já osobně bych na trestu smrti trval už jen kvůli tomu, že mě někdo připravil o děcko a sralo by mě to, že zatímco já děcko nemám on bude vysmátý ve vězení sice na doživotí, ale jelikož je mladý tak přežije všechnu její rodinu pokud ho tam někdo nesejme. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Prečo dostal priestor zrovna tento prípad, ako jeden z milióna z ulíc v USA, to je pre mňa obrovská záhada. Celé mi to napriek snahe v kombinácii so solídnym hudobným doprovodom, prišlo ako dokument pásovej výroby od “ID”. Proste nič extra, žiadna mimoriadna režijná práca, “twist” v príbehu, hlbšia pointa či emócia. Nebudem trpieť predsudkami, že bývala fetka a dílerka hľadá vraha svojej dcéry. Lenže faktom zostáva, že toto je fakt čisto priemerná záležitosť o nijak zaujímavom príbehu (i keď tragickom a spôsob podielu na odhalení je zaujímavý), ktorých sú na trilióny .. ()

Reklama

zamukooo 

všechny recenze uživatele

Bohužel velmi slabé. Čekala bych víc informací o oběti, ne o tom gangu, ten mě vůbec nezajímal. S její matkou bylo taky těžké sympatizovat, když nejdřív se chovala racionálně, a vzápětí chtěla postřílet každého, kdo se do toho případu připletl. Navíc sama nebyla žádná světice a měla problém s drogami. Jako hraný film by to bylo zajímavější. Chvílemi jsem tu její pozůstalou matku chtěla spíš profackovat, než že by mi jí bylo líto. První polovina vypadala nadějně, když se ta sestřenice Crystal na MySpace vydávala za různé osoby a snažila se spřátelit s lidmi z gangu a zjistit nějaké informace. Od chvíle, kdy se do toho začala montovat ta matka, to šlo z kopce. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

S naprostou jistotou nejslabší dokument na podobné téma, který jsem od Netflixu viděl. Forma není zdaleka tak uspokojivá, jak by mohla být (i když z velké části je to dáno hlavně příběhem), a celkově toto téma člověka moc neosloví. Nejlepších je asi posledních 30-45 minut, protože tady se tvůrcům daří poměrně slušně demonstrovat pomíjivost "dobra". Klukluka to vystihl dobře. Zatímco dnes vidíte zoufalou matku oběti, která by mohla vzbuzovat divácké sympatie, za dva týdny potkáte šílenou ženskou, která bude chtít zastřelit každého, kdo se do toho tenkrát zapletl (uvidíte - pochopíte). Ona i finální katarze, kdy dochází k pochopení vraha a jeho "motivů" dokazuje, že takhle to tam prostě chodí. Stačí malá změna v chodu událostí a střílet jste mohli vy... ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Tak to je sila! Po obsahovej stránke výborné, no viac by sa mi to páčilo ako hraný film, lebo táto forma dokumentu to celé akosi utlmila. Úplne si to viem predstaviť ako takú kvalitnú psychologickú krimi drámu, hoci na podobný motív sme tu už mali film Searching. Ale toto by malo predsa len v sebe taký inakší nádych, predovšetkým toho gangového prostredia a osobným interestom pomsty matky, ktorá prišla o svoju milovanú dcéru. Takže tak, príbeh skvelý, len dokumentová forma mi k tomu až tak nešla, chýbala taká prirodzená dramatizácia. Napriek tomu, 4*. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama