Reklama

Reklama

The Tiger Rising

Trailer

Obsahy(1)

Rob Horton (Christian Convery) má 12 rokov a žije so svojím otcom Robertom (Sam Trammell) v moteli na Floride s názvom Kentucky Star. Presťahovali sa sem po smrti Robovej matky Caroline (Katharine McPhee). Rob je tichý a často v škole šikanovaný. Veci sa začnú meniť, keď Rob pri potulkách lesom objaví tigra zamknutého v klietke. (Arsenal83)

(více)

Recenze (3)

jirkahorn 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že označovat tento film za rodinný je poněkud zcestné. Spíše by sedělo něco jako drama s prvky mysterióznosti. Tygr v kleci ve filmu slouží spíš jen jako jistá alegorie ke všem hlavním postavám. Upřímně si nedokážu představit, co by si z tohoto filmu odneslo dítě, asi moc ne, hlavně by nepochybně nemělo šanci pochopit hlavní myšlenku filmu. Ale pro dospělého člověka se špetkou empatie (nebo někoho, kdo zažil velkou ztrátu v životě) je ten film takové smutné pohlazení po duši, skvěle napsané i skvěle zahrané. A úplně stejně funkční by bylo, i kdyby v té kleci byl místo tygra jakýkoliv jiný živý tvor, ten byl stejně jenom prostředníkem celého příběhu, nikoliv však hlavní postavou. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Natočené podľa detskej dramatickej knihy, ale neviem si predstaviť, že by to mohlo deti baviť. Posolstvo je viac menej negatívne, ide o riešenie straty a ako sa človek po veľkej strate správa. A ten tiger je tam aj tak skoro celý čas v klietke, aby nakoniec aj to dopadlo negatívne. Rušivým momentom sú neustále flashbacky k mŕtvej mame. Zas negativita. Nemal som z filmu teda dobrý pocit, hoci jeho cieľom bolo priniesť práve toto. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Premisa- dve deti najdou v kleci tygra a vow! Zacnou ho chranit. Tento rodiny film neni tak upoutavajici pozornost jako velka krasna kocka, ktera je stredem filmu. Film se sam chytil do klece archetipu a klise. Jen obcas se objevi pekny okamzik. Myslim ze se bude nudit i mladsi, mene kriticke publikum. ()

Reklama

Reklama