Reklama

Reklama

Zajatci robotů

  • Česko Válka robotů (více)
Trailer

Obsahy(1)

21. století — celý svět je řízen počítači, roboti pracují v domácnostech, úřadech, továrnách, počítače řeší i nejvýznamnější vládní rozhodnutí. Veškerou jejich výrobu řídí z ostrova zvaného Matka-věž elektronický supermozek lidstva, počítač Chiron 5: ten však náhle vyhlásí válku! Lidé jsou nuceni kapitulovat... Po delším období nadvlády počítače dojde k odvážnému pokusu ovládnout jeho centrum. Děsivé souboje v řídící věži jsou komplikovány střetem s podvratným gangem, který chce zneužít Chiron 5 pro své temné cíle... (Premiéra a.s.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (25)

Trustme 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně jedno z nejšílenějších sci-fi v dějinách kinematografie. Jak jinak než v japonské režii. Naprostá kakofonie laserů a výbuchů. Postrach epileptiků. Po shlédnutí tohoto filmu až do konce se můžete označit za diváka na obtížnosti VERY ULTRA HARD a nebo se proměnit v robota! (Pokud jste fanoušky anime připočtěte si libovolný počet hvězdiček). ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Perfektní dějová linie, ulítlá režie, nebyl by to špatný film. Bohužel natočené je to hodně jednotvárně a nepřidají také slabé efekty... Prostě mi vadí, když obrovské monstrum, které prorazí zeď jako papír se při pohybu třepe, jako by to byla deseticentimetrová figurka. ;-) Mimochodem, viděl jsem poprvé až teď, kdy je filmu 21 let. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Tento film som hľadal cca 20 rokov a mylne som si ho pamätal ako americkú produkciu. Veľká to chyba. Jedná sa o celkom miestami podarený miestami hrozný osemdesiatkový sci-fi japonský zárez, ktorý je samozrejme už možné hodnotiť len z nostalgického pohľadu, ale dá sa. Tento film mi chýbal do trojice Robot Jox, Robot Wars a teraz Gunhed, samozrejme ten ďaleko za prvými dvomi menovanými. ()

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Tak už vim odkud se vzala moje dětská robotí mánie.Kdepak Transformers,Ganheddo za to mohlo.Vzhledem k tomu že posledních pár let si na takových úletech ujíždim,nemůžu tenhle snímek podělat.Ze svého kouzla neztratil nic i přes ten totálně dementní scénář okopčenej snad ze všech zásadních scifi filmů.Partička banditů sbírá elektronický součástky všude kde to jde a když se dostanou na roky opuštěnej ostrov na kterym se mimo jiné nachází taky nejvýkonější super počítač kterej nesnáší lidi (Zdravim Skynet a Matrix),musí i vola napadnout že z toho žádnej jackpot nebude.Do akce tak nastupujou plastový modýlky robotů co si dávaji vzájemně po tlamě,ničí každý patro fabriky kde se zrovna potkaji a do toho jim hraje říznej elektronickej 80's soundtrack.Tohle nešlo jako malej capart nemilovat a ani teď po tolika letech nemůžu říct že by se mi to nelíbilo. ()

Joll 

všechny recenze uživatele

Jako malej sem z něj byl naprosto odvařenej dnes už si ho připomínám jen klipem na youtube :) znám byl taky jako ROBOT WAR! :) Tak sem si to konečně sehnal a musím konstatovat, že nostalgie je svině, ale s nejlepším svědomím tomu nemohu dát 4 hvězdy jenž sem dával když sem jen vzpomínal z úcty k vetřelcům a terminátorovi to prostě nejde a musím snížit na 2 hvězdy ovšem lepší než Robot Jox to je určitě :) už jen kvůli drsné atmosféře.takže spíš 2 a půl hvězdy nakonec ať nežeru :) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film má natolik zvláštní atmosféru a vyznění, že než zapadl, ovlivnil milovníky scifi a též hudební scénu. William Gibson do své povídky „Virtual Light“ zařadil hlídkovací obrněnce Gunhead. A hlavním příkladem může být skladba od Front Line Assembly „Mindphazer“, což je prakticky videoklip ze sestřihu filmu doplněný záběry členů kapely v cyberpunkovým stylu. (Ebon)

Reklama

Reklama