Reklama

Reklama

Settlers

  • USA Settlers
Trailer 1

První osadníci lidstva na marťanské hranici dělají, co musí, aby přežili kosmické jevy a jeden druhého. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (19)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

většinu času nudná komorní "sci-fi" o čtyřech hercích,která se velmi pravděpodobně odehrává na Marsu (ale stejně tak by se mohla odehrávat někde na Zemi v poušti a je celkem matoucí,že tu nikdo nenosí skafandr,nebo cokoliv co by skafandr připomínalo).Začátek nám ukáže rodinku skládající se z Johnnyho Lee Millera,Nell Tiger Free a Sofie Boutelly žijící na něčem jako farma.Postupem času je tato rodina ohrožována kýmsi,kdo následně tvrdí,že na této farmě žili jeho rodiče.V průběhu přijde i pár nepřekvapivých zvratů,hodně se mluví a pak je konec,který je stejně nezajímavý jako všechno předtím.Zbytečně ztracené skoro dvě hodiny...40% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ako správne spomína užívateľ M.i.k.e, film sa odohráva akože na Marse, ale fakt vyzerá akoby sa odohrával na Zemi, niekde v Uzbekistane alebo tam, kde majú tiež červenú púšť. Žiadne iné podmienky nenahrávajú tomu, že by sa jednalo o život mimo našej planéty a preto vôbec nerozumiem tomu, na čo vôbec uvádzali, že dej sa odohráva na červenej planéte, keď tomu ten život postáv ani nechceli prispôsobiť. Z druhej strany je to fakt mimoriadne nudný príbeh postavený na troch až štyroch hercoch a ono sa to skoro nikde neposúva. Len si tam žijú a nemajú čo robiť. Sú takí vyspelí, že žijú na Marse, ale nemajú ani posratý mobil a spia v nejakej plechovej budi. Zrejme sa tam dostali po rozpredaji všetkého pozemského majetku. Ako myslím, že dobrá reklama pre budúcich ľudí, aby ich nikdy ani nenapadlo sťahovať sa niekde mimo Zeme, ale to zrejme nebolo zámerom. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Terraformace Marsu proběhla v neurčitě vzdálené budoucnosti  natolik úspěšně, že se na něm dá nejen dýchat, ale že to na něm i vypadá úplně jako na Zemi, třeba v Jižní Africe. Ale pozor, stačí projít tunelem ve skále a na druhém konci rázem potřebujete dýchací masku. Naštěstí aspoň Marťané pozemského původu nemají problém s jídlem, které berou bůhví kde, protože všude jsou jen šutráky a písek. Navíc mají i jídlo pro prasata a pro slepice. A z kohoutku teče voda, je jedno odkud, hlavně že teče. Tak dost ironie, tohle scífko zkrátka není příliš "sci", jako spíš "fi". A taky "psí", tedy psychologické. Rádoby. No ono vlastně psychologické ani moc není, protože postavy se často chovají a mluví úplně nepochopitelně až idiotsky. No tak má aspoň slušnou výpravu a pomalou, zasněnou, hodně příjemnou atmosféru, to jo, na tom si trvám. Rád bych taky napsal, že má i charismatické a zajímavé herce, ale to bohužel platí jen o tátovi, mámě, malé holce a vetřelci. Ta malá holka totiž nikdy neměla dospět, neb její nesympatická představitelka se zpruzeným xichtem a afektovanou mimikou mi citelně otrávila druhou půlku filmu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Máma, táta a dcera si spokojeně lebedí na Marsu či kde, ale problém je, že jde o jednu z posledních fungujících kolonií na planetě, což přitahuje nežádoucí pozornost. Snaha o psychologické postapo, které má přesně nalajnovaný děj i vývoj postav, který lze předvídat s takřka chirurgickou přesností. Má to příjemnou amtosféru a výborné herce na čele s Boutellkou, pro kterou mám čím dál tím větší slabost, ale to nestačí. Táhne se to totiž jak smrad, který s přibývajícími minutami dusí víc a víc. 30% ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Nevidím v tom žádný psychologický přesah, nevidím v tom žádné umění, které by navíc mělo nějak parafrázovat naší společnost a druh, jakožto odsouzen k záhubě. A upřímně nechápu, jak tohle mohl někdo schválit a pustit lidi na natáčení. Tohle nemohlo vypadat zajímavě ani na papíře. Za 100 minut se tady jednoduše nic nestane. V celém filmu jsou 4 lidi, který spolu nemluví a místo logický spolupráce po sobě párkrát vystřelí, aby na konci zbyl jediný, nejspíš osamocený člověk na Marsu. Scénář tu prakticky neexistuje. Jsme na Marsu, teče tu voda, někde je vzduch, někde ne a jediný alespoň trochu zajímavý herec to zabalí doslova po 5 minutách. Nechápu co tímhle chtěl Wyatt Rockefeller říct, ale mám dojem, že vlastně ani nevěděl co dělá, a byl pořád na drogách... O tomhle si totiž nemůže nikdo myslet nic pozitivního. Možná vlastně jo, robůtek byl dobrý, proto ta 1. ()

Galerie (219)

Reklama

Reklama