Reklama

Reklama

Clarksonova farma

(seriál)
  • Velká Británie Clarkson's Farm
Trailer 1

Série(3) / Epizody(24)

Intenzivní, namáhavý a často veselý rok v životě nejnepravděpodobnějšího britského farmáře Jeremyho Clarksona. Připojte se k Jeremymu a jeho partě zemědělských spolupracovníků, kteří čelí nepřízni počasí, neposlušným zvířatům, nereagujícím plodinám a nečekané pandemii. Toto je Jeremy Clarkson, jak jste ho ještě neviděli. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (51)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

výborná minisérie nejen pro fanoušky Clarksona,protože ona by dobře fungovala i bez něj.Já každopádně jeho fanoušek jsem a on tady splnil to co sem čekal.Vlastně jsem od něj dostal víc,protože je tu nejen vtipný a standardně nešikovný patlal,ale taky uvěřitelný a svým způsobem rozumný a neměl sem pocit strojenosti a nahranosti (s čímž bojovaly poslední díly GT).Je navíc super nápad,nechat se točit jak se starám o svojí farmu a ještě to prodat tímhle zábavným,místy skoro dojemným a dokonce i poučným způsobem...85% ()

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeremyho farma jede v podstatě v zajetých kolejích Grand Touru, i když je tématem zcela jinde. Naštěstí byl formát zvolen dobře, protože top gearovský humor nestojí na autech a je aplikovatelný i zde. Částečně edukační, ale hlavně humorná reality show pobavila, určitě bych se podíval na další série, ale myslím, že se Jeremy po roce na farmě vrátí do městského stylu života a dalšíích řad se tak nedočkáme. Hvězdu navíc bych dal za naprosto legendární postavu Geralda, která se bohužel objevovala málo, takže k plnému počtu se neuchýlím. ()

Reklama

Warhaus 

všechny recenze uživatele

,,We never know what Jeremy is gonna to do next..'' tenhle pořad nemá chybu. Vše působí autenticky, poučně, zábavně a celý zážitek je intenzivní celých osm dílů. Od nákupu Lamborghiny traktoru, přes sheepsex až po shánění komabjnu. Každý se doplňuje a vlastně jsem ani jednou nepomyslel, že by mi chyběl někdo z velké trojky, byť na ně Jeremy trefně narážel. Vše je, i přes menší štáb, bezchybně natočeno. Tenhle pořad dokonale vystřídal The Grand Tour. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Občas si asi každý zakroutí hlavou nad něčím, na co nějaký váš známý kouká. A zakroutil bych si i tady, pokud by nešlo o Jeremyho akci. Tenhle orangutan je totiž neuvěřitelně zábavnej, a stejně tak jeho farmaření. Musím říct, že Clarksonova farma, má prostě všechno, od opravdových emocí, akce, humoru, přes skvělou partu lidí (Kaleb, Gerald...), kteří hlavní pohromě pomáhají, jemné zabrouzdání do soukromého života moderátorské hvězdy a dokonce i pár opravdu užitečných informací. Na celé akci je nejlepší Jeremyho nejryzejší nadšení a jeho neohrabaná láska pro vše kolem svých pozemků, protože je krásně vidět, jak moc mu na tom záleží a že není všechno jen o profitu, jak by se mohlo na první pohled zdát. Clarksonovi se povedlo přetransformovat na první pohled naprosto nezáživné téma v humorně podaný dokument o jednom "obyčejném" roce na farmě a předat informace i naprostým lajkům zábavnou, leč poučnou formou. Strašně moc cením, že se JC s Amazonem vyvarovali zbytečnému přehánění jako v TGT, ale Jeremy zůstal tím starým nepraktickým nešikou s plnou hubou suchých britských hlášek. Pro mě obrovské překvapení a jeden z těch seriálů, které neškodí vidět. ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Pro mě určitě povedenější než GT. Samozřejmě je to stejně jako u TG a GT hodně strojené, aby vznikla iluze začínající farmy. Co ale nešlo předem přichystat a je jednoznačně nejsilnější stránkou CF, jsou okolnosti, ve kterých Clarkson s hospodařením na farmě začíná (počasí, pandemie). Díky tomu nejsou díly repetitivní a když přidáme povedený výběr spolupracovníků, tak sledování uteklo hodně rychle. ___ (Spoiler) Škoda, že tam více nerozebrali ten výsledek hospodaření. Takhle by to mohlo vypadat, že i přes všechny ty masivní (a často zbytečné) investice a špatný výnos zůstali v klidu v plusu ještě před připočtením dotací (/spoiler). ()

Galerie (41)

Zajímavosti (1)

  • Na začátku epizody popisuje Jeremy Clarkson svůj den na farmě, jehož součástí je příprava rajčatové omáčky. Během přejezdů autem mezi místy své pracovní náplně pozoruje nad sebou letící helikoptéru. Rovněž si můžeme všimnout, v jaké hodině dne se zrovna Jeremy nachází. Jde o odkaz na podobnou scénu z filmu Mafiáni (1990), ve kterém Henry Hill popisuje svůj pracovní den a rovněž dohlíží na přípravu omáčky k těstovinám. (Komanch)

Reklama

Reklama