Reklama

Reklama

Šika no ó: Juna to jakusoku no tabi

  • Japonsko Shika no Ou: Yuna to Yakusoku no Tabi (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Je to již deset let, co skončila válka mezi královstvím Aquafa a císařstvím Zol. Většina Aquafy je nyní pod správou císařství, kromě území ohnivých koní, kam se však nikdo neodváží, protože zde řádí divocí psi, kteří přenáší strašlivou nemoc známou jako Horečka černých vlků, která zabíjí všechny kromě Aquafanů. Alespoň to se traduje, ovšem během těchto deseti let se žádný případ nákazy neobjevil, a tak císař plánuje poslední výpravu na území Aquafy, přímo do této části, aby tak všem pověrám učinil přítrž.
Jednoho večera však smečka divokých psů napadne císařský solný důl a všichni zde rychle zemřou. Na místo je přivolán uznávaný doktor Hossar Jugraul, který ihned rozpozná příznaky Horečky černých vlků a snaží se zjistit, zda někdo nepřežil. Díky stopařce Sae se dozvídá, že zde byl jeden otrok, kterého psi pokousali, ale který i tak dokázal z dolu uniknout a evidentně nebyl sám, ale měl s sebou i malou dívenku. Doktor si uvědomuje, že tento uprchlý otrok by mohl být klíčem k nalezení protilátky na zákeřnou nemoc a je odhodlán ho znovu chytit. Navíc doktorovi dělá i starost načasování, kdy přesně se nemoc znovu objevila a nabývá podezření, že by tu mohlo jít o něco víc…
Mezitím se muž jménem Van a malá dívenka Juna, kteří přežili strašlivý masakr v dole, vydávají najít nové místo k životu. Van je bývalý voják, vůdce jeleních jezdců, kterých se kdysi bála i celá armáda císařství. Muž ještě před válkou přišel o ženu a syna a nyní se proto zařekl, že alespoň ochrání malou dívku, která se mu včera večer připletla do cesty. Aby toho nebylo málo, tak Vana hodně bolí kousnutí od psa na paži a začíná si pomalu uvědomovat, že s ním něco není tak úplně v pořádku… (Jeoffrey)

(více)

Reklama

Reklama