foto

Satoši Hino

  • nar. 4.8.1978 (42 let)
    San Francisco, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Gekidžóban Kimecu no Jaiba: Mugen Rešša Hen
Gekidžóban Ultraman Taiga: New Generation Climax
2019 Eiga Jókai gakuen Y: Neko wa hero ni nareru ka
Gekidžóban Free! Road to the World - Jume
2018 Gekidžóban Tokimeki Restaurant: Miracle 6
2017 Gekidžóban sóšuhen Overlord: Šikkoku no eijú
Haikjú!! Concept no tatakai
Haikjú!! Sainó to sense
Júri!!! on ICE 4DX
2016 Cyborg 009: Call of Justice I
Jowamuši Pedal: Spare Bike
Jú gi ó: The Dark Side of Dimensions
RS Keikaku: Rebirth Storage (TV film)
2015 BORUTO -NARUTO THE MOVIE-
Bakuman.
Eiga High Speed!: Free! Starting Days
Joker Game
Jowamuši Pedal Re:Road
2014 Jowamuši Pedal Re:Ride
The Last: Naruto the Movie
2013 Kuro to kin no akanai kagi.
Otona džoši no Anime time 2 (TV film)
2012 Code Geass: Bókoku no Akito 1 – Jokurjú wa maiorita
Road to Ninja: Naruto the Movie
2011 Gekidžóban Hajate no gotoku! Heaven is a Place on Earth
Gekidžóban Naruto: Blood Prison
Ikkitósen: Šúgaku tóši keppúroku
Otona džoši no Anime time: Kawamo o suberu kaze (TV film)
Spelunker-sensei
Tennis no ódži-sama: Another Story II – Ano toki no bokura
2010 Air Gear: Kuro no hane to nemuri no mori - Break on the Sky
Cat Shit One: The Animated Series
Gekidžóban Metal Fight Beyblade vs Taijó: Šakunecu no šinrjakuša Sol Blaze
Gekidžóban Naruto: Šippúden – The Lost Tower
Mazinkaizer SKL
2009 Gekidžóban Naruto: Šippúden – Hi no iši o cugu mono
Jurumates
Tennis no ódži-sama OVA: Another Story – Kako to mirai no Message
Šakugan no Šana S
2008 Gekidžóban Naruto šippúden: Kizuna
2007 Gekidžóban Šakugan no Šana
2004 Nitaboh: Tsugaru shamisen shiso gaibun
2002 Play Ball

TV seriály

2020 Infinite Dendrogram (TV seriál)
Komatta džii-san (TV seriál)
Tomika kizuna gattai: Earth Granner (TV seriál)
Isekai Quartet (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Kaimaku! Gakuensai (S02E11)
Kekki! Gakuensai! (S02E10)
další epizody (12)
Haikjú!! (TV seriál)
Futsuka-me (S04E13)
Senretsu (S04E12)
Tsunagareru chansu (S04E11)
další epizody (13)
2019 En'en no šóbótai (TV seriál)
Gotóbun no hanajome (TV seriál)
Honzuki no gekokudžó (TV seriál)
Ikkitósen: Western wolves (TV seriál)
Isekai Quartet (TV seriál)
Danketsu! Karutetto (S01E12)
Kyōryoku! Taīkusai (S01E11)
Sansen! Rai barutachi (S01E10)
další epizody (12)
Kočóki: Wakaki Nobunaga (TV seriál)
The Disastrous Life of Saiki K.: Reawakened (TV seriál)
Ultraman Taiga (TV seriál)
Guardian angel (E17)
Kimi no koe ga kikoenai (E15)
Mamoru čikara to tatakau čikara (E14)
další epizody (16)
Urutora Gyarakushī Faito Nyū Jenerēshon Hīrōzu (TV seriál)
Vinland Saga (TV seriál)
2018 Back Street Girls: Goku Dolls (TV seriál)
Beelzebub-džó no oki ni mesu mama. (TV seriál)
Free! Dive to the Future (TV seriál)
Future Card Buddyfight Batzz: All-Star Fight (TV seriál)
Grancrest senki (TV seriál)
Jowamuši Pedal: Glory Line (TV seriál)
Jume ókoku to nemureru hjakunin no ódži-sama (TV seriál)
Kicune no koe (TV seriál)
Lord of Vermilion: Guren no ó (TV seriál)
Saiki Kusuo no Sainan (TV seriál)
Ulysses: Jeanne d'Arc to renkin no kiši (TV seriál)
Overlord (TV seriál)
PVP (S03E13)
Dai Gyakusatsu (S03E12)
Mōhitotsu no Tatakai (S03E11)
další epizody (26)
2017 ACCA 13 ku kansacuka (TV seriál)
Black Clover (TV seriál)
Boruto: Naruto Next Generations (TV seriál)
Učiha Sarada (E19)
Atarašii miči (E15)
Boruto ni mieru miči (E14)
další epizody (6)
Chain Chronicle: Haecceitas no hikari (TV seriál)
Future Card Buddyfight Batzz (TV seriál)
Imóto sae ireba ii. (TV seriál)
Jókoso džicurjoku šidžó šugi no kjóšicu e (TV seriál)
Taišó Mebiusline: Čiččai-san (TV seriál)
Tales of Zestiria the Cross (TV seriál)
Ó-sama Game: The Animation (TV seriál)
2016 Dóbucu sentai džúódžá (TV seriál)
Future Card Buddyfight DDD (TV seriál)
Jowamuši Pedal (TV seriál)
Júri!!! on ICE (TV seriál)
Saiki Kusuo no Sainan (TV seriál)
Haikjú!! (TV seriál)
Konseputo no Tatakai (S03E10)
Barē Baka-tachi (S03E09)
Iya na Otoko (S03E08)
další epizody (22)
2015 Absolute Duo (TV seriál)
Arslan senki (TV seriál)
Cyborg 009 vs. Devilman (TV seriál)
Go! Princess Precure (TV seriál)
Itoshi no Mūco (TV seriál)
Joru no Yatterman (TV seriál)
Nindža Slayer From Animation (TV seriál)
One Punch Man (TV seriál)
Overlord (TV seriál)
PVN (S01E13)
Senketsu no ikusaotome (S01E12)
Konran to haaku (S01E11)
další epizody (13)
Plastic Memories (TV seriál)
Sengoku musó (TV seriál)
Working!!! (TV seriál)
Haikjú!! (TV seriál)
Simple de džunsui na čikara (S02E13)
Šiai kaiši (S02E12)
Ue (S02E11)
další epizody (13)
2014 Akame ga kill! (TV seriál)
DRAMAtical Murder (TV seriál)
Future Card Buddyfight (TV seriál)
Gekkan šódžo Nozaki-kun (TV seriál)
Gugure! Kokkuri-san (TV seriál)
Haikjú!! (TV seriál)
Mikkame (S01E25)
Nugu „Kodoku no ósama“ (S01E24)
Nagare o kaeru ippon (S01E23)
další epizody (25)
Inari, konkon, koi iroha. (TV seriál)
Jowamuši Pedal: Grande Road (TV seriál)
Kin'iro no Chord: Blue Sky (TV seriál)
Rail Wars! (TV seriál)
2013 Amnesia (TV seriál)
Cuticle tantei Inaba (TV seriál)
Gifú dódó!! Kanecugu to Keidži (TV seriál)
Hajate no gotoku!: Cuties (TV seriál)
Hakkenden: Tóhó hakken ibun (TV seriál)
Hakkenden: Tōhō hakken ibun 2 (TV seriál)
Jahari ore no seišun rabukome wa mačigatteiru. (TV seriál)
Jowamuši Pedal (TV seriál)
Log Horizon (TV seriál)
Phi Brain: Kami no Puzzle (TV seriál)
2012 Accel World (TV seriál)
Aikacu! Idol kacudó! (TV seriál)
Area no kiši (TV seriál)
Binbógami ga! (TV seriál)
Hagure júša no Aesthetica (TV seriál)
Ixion Saga: Dimension Transfer (TV seriál)
Jurumates 3D Plus (TV seriál)
Magi: The Labyrinth Of Magic (TV seriál)
Mojašimon Returns (TV seriál)
One Off (TV seriál)
Sakurasó no pet na kanodžo (TV seriál)
Zero no cukaima F (TV seriál)
Šakugan no Šana (TV seriál)
Hate yori Hiraku (S03E24)
Kami no Yume (S03E23)
Ihōjin no Yume (S03E22)
další epizody (12)
2011 Dantalian no šoka (TV seriál)
Kami-sama no memočó: It`s the Only NEET Thing to Do. (TV seriál)
Level E (TV seriál)
Majo Čiki! (TV seriál)
Metal Fight Beyblade: 4D (TV seriál)
Oretači ni cubasa wa nai (TV seriál)
Sket Dance (TV seriál)
Working'!! (TV seriál)
Šakugan no Šana (TV seriál)
Chikai no Kotoba (S03E12)
Kikoeru Omoi (S03E11)
Kōsaten (S03E10)
další epizody (12)
2010 Bakuman. (TV seriál)
Densecu no júša no densecu (TV seriál)
Gakuen mokuširoku: High School of the Dead (TV seriál)
Hanamaru jóčien (TV seriál)
Ikkitósen: Xtreme Xecutor (TV seriál)
Kidó senši Gundam Unicorn (TV seriál)
Metal Fight Beyblade: Baku (TV seriál)
Mojašimon (TV seriál)
Otome jókai Zakuro (TV seriál)
Strike Witches 2 (TV seriál)
2009 Beyblade Metal Fusion (TV seriál)
Guin Saga (TV seriál)
Hacukoi Limited (TV seriál)
Hajate no Gotoku!! 2nd Season (TV seriál)
Kin'iro no Chord: Secondo Passo (TV seriál)
Miracle Train: Óedo-sen e jókoso (TV seriál)
Saint seija: The Lost Canvas - Meió šinwa (TV seriál)
Taišó jakjú musume. (TV seriál)
Tayutama: Kiss on my Deity (TV seriál)
2008 Ikkitōsen: Great Guardians (TV seriál)
Kjóran kazoku nikki (TV seriál)
Kurokami: The Animation (TV seriál)
Kurošicudži (TV seriál)
Monochrome Factor (TV seriál)
Nabari no ó (TV seriál)
Strike Witches (TV seriál)
Toaru madžucu no Index (TV seriál)
Zero no cukaima: Princess no rondo (TV seriál)
Šakugan no Šana (TV seriál)
Mamoru beki Mono (S02E24)
Kinan no Taidō (S02E23)
Kurisumasu•Ivu (S02E22)
další epizody (12)
2007 Hajate no gotoku! (TV seriál)
Ikkitósen: Dragon Destiny (TV seriál)
Kaibucu ódžo (TV seriál)
Kiss Dum: Engage Planet (TV seriál)
Nanacuiro Drops: First Love That Encompasses You (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
Nodame cantabile (TV seriál)
Zero no cukaima: Futacuki no kiši (TV seriál)
Ókiku furikabutte (TV seriál)
Šakugan no Šana (TV seriál)
Seishū Sai Hajimaru (S02E12)
Yakusoku no Futari (S02E11)
Kaettekita Otoko (S02E10)
další epizody (12)
2006 Asatte no hókó. (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Kateikjó Hitman Reborn! (TV seriál)
Play Ball 2nd (TV seriál)
Zero no cukaima (TV seriál)
Šakugan no Šana (TV seriál)
Guren no Omoi (S01E24)
Seireiden no Tatakai (S01E23)
Yuragu Honō (S01E22)
další epizody (12)
2005 Dívka z Pekla (TV seriál)
Trinity Blood (TV seriál)
Šakugan no Šana (TV seriál)
Yurikago ni Hana wa Saite (S01E12)
Yūji to Shana to Kisu (S01E11)
Karamaru Omoi (S01E10)
další epizody (12)
2004 Bleach (TV seriál)
Jakitate!! Japan (TV seriál)
2003 Ikkitōsen (TV seriál)
2002 Naruto (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky