Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina mladých lidí z České republiky a Slovenska si bude ve vile na Kanárských ostrovech nejen užívat slunce, moře a společných úkolů a her, ale pod dohledem televizních kamer hlavně hledat lásku svého života. A když se k tomu na konci přidá i pěkná výhra, je jasné, že bude o zábavu postaráno. Diváci v “přímém přenosu” sledují, jak se lidé zamilovávají se všemi vzestupy a pády, se všemi emocemi, které s sebou láska přináší. V každé epizodě jsou jejich vzájemné vztahy testovány, protože tomu, kdo není spárovaný nebo je spárovaný jen účelově, hrozí, že bude muset luxusní vilu opustit. Love Island je žhavá reality show plná zábavy, slunce, romantiky a hledání lásky v ráji! (TV Nova)

(více)

Recenze (154)

belinko odpad!

všechny recenze uživatele

Rezencia pre všetkých hejterov odpadových rezenzentov - áno, dávame tomu odpad. Prečo? Prečo sa na to pozeráme, keď je to odpad? Prečo tomu dáme odpad po pár častiach? Prečo tomu niekto dá odpad, aj keď to nikdy nevidel? Skúsim na tieto 3 hypotetické otázky odpovedať - reality show je sama o sebe a v akomkoľvek prípade len "finančný" projekt televízie. Nemusia platiť hercov (výhra, resp. peniaze za účasť účastníkov sú iba drobné v porovnaní s vyplatením hercov), nemusia platiť scenáristov (scenár si vlastne píšu účastníci svojím správaním, konaním a hlavne INTRIGAMI samí) a ostatným ľuďom dávajú najavo, že sa ich to týka - vyberajú síce pekných, mladých a kontroverzných súťažiacich, no snažia sa poukázať na to, že tam "mohli byť aj oni". Takže, to máme bod č. 1 - súťažiacich: Vo väčšine prípadoch sú to ľudia, ktorý trávia viac času pred zrkadlom, ako zahľadený v knižkách. Ľudia, ktorých keby sa zombík pri nich živí mozgom, zomrel by od hľadu. Ľudia, ktorí sú ochotní urobiť ČOKOĽVEK, kvôli výhre.. lebo, ruku na srdce - môžete si to nájsť na internete - koľko párov vytvorených podobnými reláciami vydržalo aj po natáčaní spolu... ?.. myslím, že odpovedať nemusím.. takže, už tu máme hercov - pekný, no hlúpy, otázka financií - jedna "lákavá" výhra, ktorá je ale zlomok toho, čo by dostali herci, scenáristi a režiséri, pri točení niečoho zmysluplnejšieho... a čo je tretia časť, ktorú tieto blbosti živia? TELEVÍZNY DIVÁCI... áno, vy (my), ľudia, ktorích proste baví osud "obyčajných" ľudí, radi sa pozerajú na kontroverziu a radi riešia život niekoho iného, ako svoj vlastný.. aby som to povedal v jednej vete - "Reality show sú sračky a budú tu s nami dlho, lebo ich sračky pozerajú a tým ich ďalej živia". Áno, či sa nám to páči, alebo nie, i takéto bezduché a trápne pokusy o vyplnenie voľného času sú niečo, na čo sa ľudia pozerajú dobrovoľne a nie pod nátlakom, ako keby sa jednalo o niečo príjemné.. no ono sa nejedná.. priateľka, ktorú síce veľmi ľúbim, no niekedy nepochopím - sa na to pozerá a občas, keď pracujem na PC (a telku mám vedľa seba) počujem dej.. nedá mi nepootočiť hlavu a zapozerať sa do nasledujúcich záberov, či som dobre počul - hádzanie piva po sebe, krúžky na drevenné tyčky pripevnené okolo rozkroku, hádzanie loptičky do fotiek a koho trafím, tomu dám bozk a ďalších plno, plno, plno úchylných a divných súťaží, ktoré ale so súťažou nič nemajú, pretože tam nikto nevyhráva.. ako som už povedal priateľke - takáto šou by sa v dobách, keď naši starí rodičia boli mladí neuživila, ani by ju nepochopili.. a asi som staromódny, ale ani ja nechápem tomu, prečo by som sa mal pozerať takmer hodinu na dievčatá v plavkách, čo sa špacírujú medzi chlapmi, ktorých poznajú 2 dni, ale nerobí im problém spať v jednej posteli a celú noc sa k sebe túliť.. možno je taká doba.. možno len ja som staromódny.. ale ak je toto zábava mladých, som rád, že už mladý nie som ()

MT_Y 

všechny recenze uživatele

Aktualizace : 15.11.2021 (Den po finále).... Před tím jsem tu měl komentář kde jsem vlastně zhodnotil různé lidi z LI atp... Teď spíš shrnu.. Na ostrově měli být 3 měsíce Bi tam měsíce dva.... Finále vůbec TV Nova poště neumí udělat, žádnou show žádný drama žádný wow moment finaly.... Prostě nudný finále, které prostě jako finále nepusobilo.... Nebudu tady hodnotit vítěze, protože no, ať je jim přáno.... Nikol Moravcová mi jako moderátorka nepřišla špatná naopak, jen ji mohli dát více prostoru ale i ona sama říkala že bohužel takhle to je i v originále (což souhlasím no)... Gradace napětí a úžasné finále to prostě kazí celý love Island... Účastníci, to že tam jsou jen modelové a modelky a nevím co je docela hnus z toho pohledu, že pak lidi mají kolikrát mindráky že tam jsou sami hezcí a působí to že láska je asi jen pro hezky lidi Bo nevím... Love Island má blbej koncept, v tom že oni po sobě pořádně neuklizeji, nevaří, nic prostě.... Což nevím no... Nebudu to víc roztahovat je hodně věcí co bych k tomu a k lidem td měl co říct... 5 hvězd zanechávám ale snižují na 80% ()

Reklama

trickmaster odpad!

všechny recenze uživatele

Tak co jste čekali? Upřímně, takové hovno pořady typu VyHolení, BigBruda, Hotel Nasratdajz a další hovno pořady, ovšem tohle nemá absolutně žádnou úroveň. Hotel paradise s Leo Berankem bylo úplně na stejný brdo. 10 holek z 10 jsou vyjebaný playmate, influencerky, modelky, které mají v hlavě víc nasráno, než co se do kravína vejde. No a co kucí? Modelové s plešatou a vyholenou prdelí, kteří mají vyjadřování 16 letých kidů základních škol, kterým je i nejspíš tenhle pořád určený. Zamilované 15ky si budou masírovat své rodidla a kluci začnou chodit do fitka, ale nic víc s nikým oduševnělým tento pořad prostě neudělá. Pořad pro autisty a dement 🤷‍♂️ ()

Peddro odpad!

všechny recenze uživatele

Další trapná reality show. Nevím, zda jsem proti tomuto žánru natolik vysazený, nebo mi ještě nikdo nevysvětlil, co na tom lidi baví, ale já toto dno prostě nechápu......? Těší mě, že to má jen 7%, což je důkazem, že naši diváci na tom nejsou tak špatně. Tohle se nedá sledovat ani jako pozadí. Někdo tu píše, že to starší generace nepochopí, ale to není o věku. Mně je 35, když jsem byl teenager, tak začínaly reality show typu Vyvolení a já ani v 18 nepochopil, jak se o tom mohou spolužáci ve třídě bavit. Nerozumím, co  je na tom zábavného. Ano, holky jsou tam nádherné, ale obsahově se to vydržet nedá.. Jinak pro pana Enšpígla, rozhodně u toho netrávím čas. Když vidím nějakou šílenou ukázku, tak se podívám na jeden díl, abych mohl hodnotit. A je to stále dokola. Prostě jsem nepochopil, co je na tom zábavného. Jak výše píši, nepochopil jsem to v osmnácti a nechápu to ani v pětatřiceti... ()

Kekik odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem viděla cca 5 minut různých záběrů... Stačilo. Ta všudepřítomná faleš ve všech směrech. I ten jejich nucený smích je utrpení. Za pár let (možná i dříve, pokud přijdou k rozumu) se budou chytat za hlavu. Je mi jich svým způsobem líto. Takhle se ponížit. Zbývá jim jediná naděje, a to, že se na tohle nikdo nedívá. Já pevně doufám, že to tak je. Téměř všechny komentáře pobavily. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Do jedné z řad se přihlásil i vítěz druhé řady Survivor Česko & Slovensko (od r. 2023) Tomáš Weimann (ještě před svým účinkováním v ní). Prošel castingem a byl osloven, zda by se do již probíhající show připojil jako tzv. bombshell. Po předložení jeho podmínek už se mu nikdo neozval. (Olík)
  • Všichni účastníci ve vile mají telefony značky Vivo. (TheSlezy)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno