Reklama

Reklama

Vánoce, jak mají být

  • USA Four Cousins and a Christmas
Trailer

Obsahy(1)

Nejsou to Vánoce, jaké očekávali…možná jsou to Vánoce, jaké potřebovali... Čtyři sestřenice se těší na to, jak budou společně slavit Vánoce. Ozve se jim ale jejich dědeček, o kterém dlouho nic nevěděli a svolá celou rodinu, protože jejich milovaná babička zemřela. Všichni společně zažijí šílený večer a noc s pizzou a vínem, s rozbalením problémů, s bolestí, usmířením a nakonec i s láskou, která jim připomene, že soudržná rodina je to nejvzácnější, co v životě máme. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je riadna Cappovina. Úplne film na takú tú girlnight, kde sú v pyžamách, žerú čokoládu, chlastajú víno a revú pri každom náznaku emócie. Tým som chcel povedať, že na triezvo sa to pozerať nedá. Ja som napríklad fajne povysával celý byt a umyl riady. Absolútne o nič som neprišiel. Kell má aspoň dobré kozy. ODPAD! ()

l.enik.c odpad!

všechny recenze uživatele

Co se vánočních filmů týče, jsem extrémně nevybíravá a tolerantní, ale tady bohužel bylo špatně snad úplně všechno. Kdyby šlo o amatérský film, řeknu si paráda a i ty 2 hvězdičky dám, ale takhle by to nešlo. Přemýšlela jsem nad jednou hvězdičkou, ale ať přemýšlím, jak přemýšlím, nenapadá mě za co. Snad jen jako ocenění, že někdo ještě vánoční filmy točí, ale pokud jejich už tak pochybná kvalita bude ještě klesat, tak na ně zanevřu snad i já. ()

Reklama

NikiVai odpad!

všechny recenze uživatele

Větší s prominutím kravinu jsem už dlouho neviděla. Mám ráda vánoční filmy a ráda jim odpouštím i lehkou stupiditu. Ale toto byl vrchol trapnosti. To fakt tvůrci mysleli vážně nebo je to práce děcek ze základky? Nevím, kde vyhrabali ty herce, ale jeden otřesnější než druhý. Český dabing tentokrát propadl ne na dno, ale přímo do Austrálie. Tam se ani nějakými perníčky nemuseli ládovat, zhulení vypadali všichni od začátku do konce a myslím, že i kameraman si šlehl. Scénárista s autorem se pokusili vytvořit kupu problémů, které rodinná láska a čas vánoční samozřejmě napraví. Ano pokusili, protože ve finále z toho byla akorát zoufalá groteska. Hrozný zážitek toto. ()

Reklama

Reklama