Paragon, nejlepší hráč a „mozek" fotbalového týmu, má dobrodružných příhod na rozdávání. Málem se utopí, když se snaží uprchnout v ukradené kánoi na Jávu, dostane do křížku s policií, je držen v zajetí gangem podvodníků, od kterých uteče a spadne z lešení. Nakonec se však hráči z jeho týmu přece jen stávají fotbalovými mistři.(Zlín Film Festival)
Paragon, the best player and "the brains" of a backyard football team, has numerous adventures. He almost drowns trying to escape to Java on a stolen canoe, gets into trouble with the police, is kept prisoner by a gang of swindlers, runs away, and falls off a scaffolding. But in the end his team becomes champion of a football tournament.(Zlín Film Festival)
* V roli malého Mariana Tkačíka - Paragona hrál *Marian Tchórznicki*.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
tuwanakha
* Sedmidílný televizní polský seriál //Do przerwy 0:1// byl upraven do podoby filmu 93 minut dlouhého. * V roli malého Mariana Tkačíka - Paragona hrál *Marian Tchórznicki*. * Námětem byla kniha Adama Bahdaje, která vyšla i česky jako Do poločasu 0:1 (Albatros)(26.12.2011)
Neklan006
Jako špuntovi se mi to hrozně líbilo - byl to opravdu seriál, to je vše co si pamatuju. Jdu si to pustit po 40 letech znova, našel jsem zatim jen ruskej dabing: http://uloz.to/xQc8Xmd/paragon-gola-rus-pol-mkv(2.11.2013)