Reklama

Reklama

Doktor Mozek

(seriál)
Trailer
Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
Jižní Korea, 2021, 6 h 3 min (Minutáž: 53–70 min)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Špičkový neurovědec Sewon (Lee Sun-Kyun) utrpěl příšernou osobní tragédii. V zoufalé snaze odhalit, co se stalo jeho rodině, provádí „mozkové synchronizace“ s mrtvými a hledá vodítka v jejich vzpomínkách. (Apple TV+)

Recenze (2)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

další solidní korejský zářez.Tentokrát je jím poměrně studená mysteriózní polosci-fi kriminálka,kde se doktor dokáže napojit na mozek jiného člověka a tím pádem vidět jeho vzpomínky atd.Na základě toho pak zjišťuje okolnosti okolo smrti jeho syna a následného pokusu o sebevraždu jeho manželky.Samozřejmě,že to co zjistí se mu úplně líbit nebude.Korejci sice umí ještě o něco lépe,ale pořád jde o nadstandard...70% ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečně luxusní záležitost. Jak příběhem, tak svým zpracováním. Především z důvodu postupu informací ohledně všech postav a toho, jak to postupně mění jejich charakter. Stejně tak celá ta myšlenka se synchronizací mozků, přičemž je tady zpracována ta varianta, kdy lze dobrou věc zneužít ke špatným věcem. Moc fajn je, že všechno drží pohromadě a dává smysl. Stejně jako postupná změna žánru, kdy od lehkého sci-fi námětu v kombinaci v detektivkou se seriál přesune do thrilleru, aby se všechno zakončilo jako hutný scífko s dost drsnou koncovkou napínavou jako kšandy. A samozřejmě s trochu toho osobního uvědomění, co je v životě důležité. Nebudu lhát, na konci jsem vynadala svojí televizi. Což je u mě známka největší kvality. Byť...kdo viděl, chápe proč...takže trochu nefér, že? ()

Reklama

Reklama