Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavný příběh plný dětských dobrodružství se odehrává na předměstí Chicaga na konci 80. let minulého století. Hlavním hrdinou je desetiletý Jake Doyle, který se snaží získat k Vánocům nejnovější a nejlepší videoherní systém. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Pouštěli jsme to ve škole. Hlasování neproběhlo. Učitel rozhodl, že je to film 10+ a nám že prý již dost možná všem deset bylo, tak se to pustilo. Byli jsme znechuceni, byli jsme psychicky zdeptáni, naše mozky byly totálně zdekonstruovány. Prostě ne, rodinné filmy streamovacích služeb radši nebrat (až na vyjímky). A ani zajímavé obsazení to nezachrání. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Vcelku nápaditý příběh o skupině dětí z menšího městečka a jejich nekonečné snaze získat nové Nintendo na hraní. Celkem se mi začínají líbit komedie brané z dětské perspektivy aplikované na svět dospělých. Děj je sice spíše průměrný, ale jako komedie funguje perfektně! PS: Obloukem se vyhněte českému dabingu, to je vážně katastrofa. Všechny děti mluví dospělí dabéři hlubokými hlasy a téměř nikdy se nedokáží trefit do pusy. Hádám, že tím i zanikly mnohé vtipy, ale to se již asi nedozvím... 71% ()

Reklama

ac3r odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha to byla zase jednou sračka. Kdo je milovník konzolí, arcade her atd., rozhodně tohle nepoustet a nenachytat se jako já! Je tu jenom kupa nesympatickych dětských "herců", s hrami to nemá vůbec nic společného a je to fakt totální sračka úplně o ničem. Jedna z největších hrůz co jsem za poslední rok asi bohužel viděl. ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Dle tématu jsem se těšil hodně, ale je to průměrná rodinná mainstreamová komedie, nerdovský faktor téměř žádný. Kluk si sice přeje k Vánocům Nintendo, ale film o hrách skoro vůbec není a s minimem úprav ve scénáři by si mohl přát třeba kolo nebo snowboard. A některé scény a postavy jsou nesnesitelné. _______ fun fact: Steve Zahn je N.P. Harrisovi tak podobný, že jsem si během filmu myslel, že je to Harris v dvojroli s jiným účesem ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Retro vánoční komedie o tom, že v životě jsou důležitější věci než vysněný telefon a konzole pod stromeček. Sympatické herecké obsazení a fajn atmosféra většinu času umě maskují, že na 8bitové Vánoce nebylo moc peněz, ale v půlce to přeci jenom začne drhnout. A závěrečná změna tempa a vlastně i žánru je bohužel dost nefunkční a působí přinejlepším podivně. Ale večer se u téhle retro záležitosti strávit dá a neurazí ani dospělé, ani prcky. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Před natáčením musel Neil Patrick Harris absolvovat 14denní karanténu. Každý den zveřejňoval vtipné video, jak ji tráví. (BMW12)

Reklama

Reklama