Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta nutně potřebuje pořádnou loď, a tak dorazí do Sirupové vesnice, kde je přivítá veselý Usopp se svojí nejlepší kamarádkou Kayou. Jejich plány jsou ale v ohrožení. (Netflix)

Zajímavosti (6)

  • Buči (Albert Pretorius) a Siam (Bianca Oosthuizen) mají ve jménech skrytý význam. Bučiho jméno je odvozeno od „buči neko“ neboli výrazu pro strakatou kočku, která je v Japonsku symbolem štěstí. Siam (z japonštiny romanizováno jako Sham) je pojmenována po siamské kočce, což ladí s motivem Kurových pirátů, kteří si zakládají na podobnosti s kočkami. (KaraMikesova)
  • Na jedné zdi je vidět plakát, který říká, že jedna herečka tragicky zemřela na jevišti. Její jméno je Victoria Cindry, což je nemrtvá společnice doktora Hogbacka z Thriller Barku, která se prvně objevila v kapitole 446. (KaraMikesova)

One Piece (2023) (seriál)

One Piece (2023) (seriál)

  • Eiičiró Oda je známý tím, že občas do svých panelů v manze vpašuje muže s pandí hlavou, tzv. Pandamana. V tom ho následovalo anime a nyní i hraná adaptace. Panda je vidět v sérii několikrát. Jednou, když Slamáci vstupují do Kajiny rezidence v epizodě Mrtví nemluví (2023), podruhé když Zoro vylézá ze studny v epizodě Piráti se blíží (2023) – v obou případech v podobě topiaru – a nakonec v knížce Sedmilháře Nolanda v epizodě Kuchař a poskok (2023). (KaraMikesova)

Reklama

Reklama