Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta nutně potřebuje pořádnou loď, a tak dorazí do Sirupové vesnice, kde je přivítá veselý Usopp se svojí nejlepší kamarádkou Kayou. Jejich plány jsou ale v ohrožení. (Netflix)

Recenze (9)

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj se sice rozvíjí, ale tahle epizoda byla taková rozmáchlá a pomalejší, už tak pěkně neodsýpala. A pořád mi vadí představitel hlavní postavy (nebo hlavní postava samotná, nevím) ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je načase zohnať novú loď a tak zamierime do prístavu kde sú samí špecialisti na lodnú výstavbu. Majiteľka je obklopená veľmi podozrivou skupinkou, ktorá sa evidentne snaží prevziať moc nad celými dokmi. Luffy sa staví, že loď dokáže uhandlovať zadarmo. Tak to určite! Unless. Kapitán mariňákov školí mladého rekrúta v stratégii, aby zistil, že mladý je ďalej než sa zdá na prvý pohľad. Stačí ho už len správne nasmerovať a ukradnuté mapy budú opäť prinavrátené. ()

Zajímavosti (6)

  • Buči (Albert Pretorius) a Siam (Bianca Oosthuizen) mají ve jménech skrytý význam. Bučiho jméno je odvozeno od „buči neko“ neboli výrazu pro strakatou kočku, která je v Japonsku symbolem štěstí. Siam (z japonštiny romanizováno jako Sham) je pojmenována po siamské kočce, což ladí s motivem Kurových pirátů, kteří si zakládají na podobnosti s kočkami. (KaraMikesova)

Reklama

Reklama