Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezstarostný Luffy uvízne na lodi, která se potápí, a vyrazí hledat ztracený poklad pirátů. Nejdřív ale musí sehnat posádku, loď a taky mapu. (Netflix)

Recenze (14)

CarnTheNunya 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda už stihla předvést, že hraná adaptace One Piece je velmi ambiciózní a tvůrci snad počítají s dalšími sériemi. Kvůli délce mangy zde samozřejmě nemůže být úplně každičký detail a je potřeba něco málo urychlit a lehce přepsat, aby byl seriál svižnější, poněvadž koneckonců chtějí snad zadaptovat všech 100 kapitol East Blue. Každopádně to nejdůležitější se jim povedlo převést slušně, takže už jen za to a tu pěknou akci si první díl zaslouží plný počet hvězdiček. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Jakožto fanoušek původního One Piece, resp. začátku, na nějž mám ty nejlepší vzpomínky, jsem celkem dost spokojen. Děj si sice jede po alternativní lince a události se v něm dějí trochu jinak, ale jako samostatné médium zatím relativně funguje. Luffy je naprosto super, topový výběr herce, sympaťák jak vyšitý, i když působí od začátku mnohem inteligentnějším dojmem, než jeho předloha. Zoro ani Nami také zatím nezklamali. Co se efektů a zpracování týče, je to filmovější, než bych myslel a střihově hravé i nápadité. První díl mě bavil a jsem zvědav na zbytek série. ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Svět One Piece je mi zcela cizí a nemám o něm žádné povědomí. První díl mne nijak nezaujal, je to navzdory jisté brutalitě takové naivní a dětské. Navíc mi připadá, že jsem už podobné scény viděla někde jinde.  Z postav mne zaujal jen samuraj. Uvidím, co bude dál. Zatím trhlá slabota tak za dvě hvězďule. ()

MarekTulen 

všechny recenze uživatele

Vůbec neznám svět One Piece, ale tohle je kurva výborný začátek tohohle seriálu. Hned v prvním dílu vidíme neuvěřitelné řežby, představují nováčkům o čem je seriál a ukazují že Netflix má soundtrack prostě na maximální úrovni. Postavy jsou zatím skvělé a konec byl fakt úchvatný. Tak budu doufat že všechno co jsem tu vychválil, budu psát i k finální recenzi celého One Piecu, protože to by bylo perfektní. ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děje se to drží, ačkoli některé události proběhly jinak. Chybí mě výraznější hudební podkres. Ústřední trojice herců zatím dobrá. Bitky více realistické a více krvavé. Kostýmy vypadají celkem levně, ale tady jak jsou lidi, to ještě jde. Ale mám strach o monstra a speciální útoky. Každopádně CZ dabing je OK. Angličtina zde nebude žádná výhra, když je člověk zvyklý na Japonštinu. ()

Zajímavosti (10)

  • Nami (Emily Rudd) má v první epizodě stejné oblečení, které měla její předloha v jednom z Odových raných návrhů. Tehdy měla mít ještě umělou ruku a velkou sekyru. (KaraMikesova)
  • Když Rogera (Michael Dorman) popraví, jedna utíkající divačka má na košili hvězdu, což je módní značka oděvní společnosti Criminal, kterou založila mluvící hvězdice Pappag, jež se později objevila i v předloze. (KaraMikesova)

Reklama

Reklama