foto

Mace Matiosian

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2015 CSI: Immortality (TV film)
2014 Dwegons
2013 Trooper (TV film)
2012 The Tin Star (TV film)
2011 Zabiják Joe
2005 Enfants terribles
2002 Rozsudek (TV film)
1997 Jediné vzrušení
1996 America's Dream (TV film)
1995 Loučení se svobodou
1994 MacGyver: Cesta do zkázy (TV film)
MacGyver: Ztracený poklad Atlantidy (TV film)
1991 Zandalee
1989 Vietnam War Story: The Last Days

TV seriály

2020 Policajtky z L.A. (TV seriál)
Beverly Hills Cops (S02E04)
Thief of Hearts (S02E03)
The Lone Ranger (S02E02)
další epizody (4)
2019 Policajtky z L.A. (TV seriál)
Bad Girls (S01E13)
Armageddon (S01E12)
Thief (S01E11)
další epizody (13)
Shrill (TV seriál)
Troll (S01E06)
Article (S01E05)
Pool (S01E04)
další epizody (6)
Treadstone (TV seriál)
The Cicada Covenant (E10)
The Seoul Asylum (E09)
The Mckenna Erasure (E08)
další epizody (10)
2018 Instinct (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Salvation (TV seriál)
Zdrávas Maria (S02E12)
Den oslav (S02E11)
Vězňi (S02E10)
další epizody (12)
Code Black (TV seriál)
The Business of Saving Lives (S03E13)
As Night Comes and I’m Breathing (S03E12)
One of Our Own (S03E11)
další epizody (13)
Quantico (TV seriál)
Who are you? (S03E13)
Ghosts (S03E12)
The Art of War (S03E11)
další epizody (13)
2017 Salvation (TV seriál)
Spiknutí proti Americe (S01E13)
Pelyňkové proroctví (S01E12)
Všechno nebo nic (S01E11)
další epizody (13)
Training Day (TV seriál)
Elegie, část 2. (E13)
Elegie, část 1. (E12)
Jediný cíl (E11)
další epizody (13)
Ospalá díra (TV seriál)
Freedom (S04E13)
Tomorrow (S04E12)
The Way of the Gun (S04E11)
další epizody (13)
2016 Lucifer (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Právem odsouzeni (TV seriál)
Šťastný konec (E01)
Všemocný (TV seriál)
Blízká setkání (E17)
Agent senátora Morry (E16)
V utajení (E15)
další epizody (6)
2015 Všemocný (TV seriál)
Mozek na drogách (E11)
Vraždící ruka (E10)
Velitelství! (E09)
další epizody (11)
Power (TV seriál)
Ghost Is Dead (S02E10)
Time's Up (S02E09)
Three Moves Ahead (S02E08)
další epizody (10)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Koncovka (S15E18)
Pod kůži (S15E17)
Poslední jízda (S15E16)
další epizody (5)
2014 Gotham (TV seriál)
Pilotní díl (S01E01)
Power (TV seriál)
Best Laid Plans (S01E08)
Loyalty (S01E07)
Who You With? (S01E06)
další epizody (8)
The Lottery (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Mrtvé mantinely (S15E10)
Na dohodu (S15E09)
Gumová vražda (S15E08)
další epizody (20)
2013 Hostages (TV seriál)
Pilot (E01)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zatoulaný sob (S14E11)
Dámská jízda (S14E10)
Volný pokoj (S14E09)
další epizody (22)
2012 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Riskantní let (S13E10)
Neobvyklí podezřelí (S13E09)
Zapálená kriminalistka (S13E08)
další epizody (21)
2011 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Potíže s genetikou (S12E10)
Jako na zip (S12E09)
Zločin za zločinem (S12E08)
další epizody (22)
2010 Nikita (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
418/427 (S11E10)
Království divočiny (S11E09)
Až se voda s ohněm shodne (S11E08)
další epizody (16)
2009 Dark Blue (TV seriál)
A Shot in the Dark (S01E10)
Betsy (S01E09)
Venice Kings (S01E08)
další epizody (10)
Zapomenutí (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Radši umřít (S10E10)
Smrt na bowlingu (S10E08)
Smrt a panna (S10E06)
další epizody (17)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Frozen (E06)
Containment (E05)
Savant (E04)
další epizody (5)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
19 svisle (1) (S09E09)
Mladík a jeho ságo (S09E08)
Kdyby, třeba, možná (S09E07)
další epizody (16)
2007 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kdo se psy spává (S08E10)
Švábi (S08E09)
Dám se zabít (S08E08)
další epizody (24)
2006 Spiknutí (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Lokomotivy (S07E10)
Živoucí legenda (S07E09)
Shoda okolností (S07E08)
další epizody (24)
2005 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zátiší (S06E10)
Psí život (S06E09)
Letí tudy střela II. (S06E08)
další epizody (25)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nejde o lidi (S05E10)
Mea Culpa (S05E09)
Proměny (S05E08)
další epizody (23)
2003 Carnivale (TV seriál)
Tipton (S01E03)
Když ples skončí (S01E02)
Milfay (S01E01)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zběsilé dospívání (S04E10)
Grissom versus sopka (S04E09)
Poslední představení (S04E08)
další epizody (23)
2002 Taxík (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Smrt mezi mraky (S03E10)
Touha po krvi (S03E09)
Smrt před kamerou (S03E08)
další epizody (20)
2001 UC: Undercover (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Chlap jako já (S02E12)
Co přináší trpělivost (S02E11)
Ellie (S02E10)
další epizody (25)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Sex, lži a larvy (S01E10)
Nepřátelská obloha (S01E09)
Anonym (S01E08)
další epizody (10)
Ti druzí (TV seriál)
1999 Machři a šprti (TV seriál)
Rozjezd (E01)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Co po sobě zanecháš (S07E25)
Váleční psi (S07E24)
Extrémní opatření (S07E23)
další epizody (15)
1998 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Je to jen papírový měsíc (S07E10)
Úmluva (S07E09)
V obležení na AR-558 (S07E08)
další epizody (27)
1997 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Statistická pravděpodobnost (S06E09)
Vzkříšení (S06E08)
Jste srdečně zváni... (S06E07)
další epizody (25)
1996 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Blouznění (S05E10)
Kompromisy (S05E09)
Ozvěny minulosti (S05E08)
další epizody (26)
1995 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Tajný agent Bashir (S04E09)
Meč Kahlessův (S04E08)
Zelení mužíčci (S04E07)
další epizody (25)
1994 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Všechno dobré... (S07E25)
Preventivní úder (S07E24)
Zrození (S07E23)
další epizody (14)
1993 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Paralely (S07E11)
Odkaz (S07E10)
Síla přírody (S07E09)
další epizody (26)
1992 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Game of Chance (S02E21)
Odhalení (S02E20)
Ztracený poklad věže číslo 12 (S02E19)
další epizody (9)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Nebezpečně krásná (S02E11)
Trofej 2/2 (S02E10)
Trofej 1/2 (S02E09)
další epizody (6)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1987 Vietnam War Story (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)

Dokumentární

2013 Salinger

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky