Reklama

Reklama

DREAM TEAM – Mistři dílny

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2022, 71 min

Obsahy(1)

Originální zábavná reality show, ve které najdeme nejšikovnějšího Čecha nebo Češku. Šest žen a šest mužů se rozdělí do dvou týmů a za šest hodin budou muset vyrobit něco, nad čím se bude tajit dech. Od motokáry, přes obří hotelový lustr, až třeba po zahradní vodotrysk. To vše proběhne pod taktovkou moderátora Vojty Kotka. Arbitry vkusu, elegance a také selského rozumu, kteří vždy vyberou vítězný tým, budou architektka a designérka Kamila Douděrová, a uznávaný architekt, režisér a scénograf Šimon Caban. (TV Prima)

(více)

Recenze (34)

Gamekeeper77 

všechny recenze uživatele

Tak na tohle jsem se hodně těšil, bohužel o to vetšího zklamání jsem se dočkal. Takže: Kotka mám rád, ale o kutilství ví očividně velký kulový, takže špatná volba. Výzvy jsou k smíchu, (jako postavit věž z kostek??!!, to jako vážně??!!) takže asi tak pro pětiletý děcka. Něco se přiučit nebo okoukat není možný, je to samej třísekundovej střih a na ruce soutěžících záběry minimální. V soutěži se jenom mele, půlka lidí arogantní, sebestředný a nesympatičtí blbečci. Veřejný vyřazování totálně na hovno, tys vyřadil mě, tak já ti to teď vrátim! Zkusil jsem ještě druhej díl, ale příští tejden na to už seru. Pro mě nepřínosnej pořad totálně vo hovně 20%. ()

mikulíšek 

všechny recenze uživatele

Úporná snaha o originalitu končí absolutně pohřbeným potenciálem. Přes zajímavé téma celé show, nefunguje zhola nic. Po pár dílech je jasné, že jediné zajímavé je zadání a hodnocení a nemá smysl sledovat špatně natočený chaos uprostřed. Při stopáži dílu přesahující hodinu je to trapný pokus o vlastní tvorbu. ()

Reklama

tereez 

všechny recenze uživatele

Dámy a pánové, potřebujem prodat zásobu Indulóny, do jakýho pořadu vám ji můžem narvat? Pomatlá se jí někdo v Prostřenu? LikeHouse zrovna neběží a mládež už se dneska beztak nebojí jít koupit lubrikáč, to by nefungovalo. No tak kam ji teda dáme? Už to mám, do kutilského pořadu! Brnknu ještě markeťákovi Solviny, třeba do toho půjdou taky, pěkně v záběru všichni účinkující jeden po druhym umejt a pak vomastit! ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Pořad je typicky česky kutilský (či modernější označení kutilství udělej si sám). Kořením jsou zmatky když někdo nefunguje a hádky v obou družstvech včetně sprostých slov.  Oceňuji, že se pořad uslzeně nepřetvařuje, nejsou tu dojímající se rodinní příslušníci či tleskající fanoušsci. A pořad asi ocení Slováci, kteří obdivují, že dokážeme celý den vyrábět něco, co si oni dojdou koupit do hobbymarketu za dvě eura. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Měli jsme tu zpěváky, tanečníky, kuchaře, pekaře a nyní přicházejí mistři dílny. Koncept, který už na papíře nemohl vypadat zajímavě a výsledek takový je. Nudný pořad, kde jsou trochu zajímavé pouze výsledné výrobky. Ale čekat na to déle jak hodinu, během které se prakticky nic koukatelneho neděje a divák se ani nic nedozví, je skoro nesnesitelné. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama