Reklama

Reklama

All of Us Are Dead

(seriál)
  • Jižní Korea Jigeum Uri Hakgyoneun (více)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Na střední škole se začne šířit nebezpečný vir a studenti se musí probojovat ven, aby se nenakazili a nestali se z nich zombíci. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (117)

helraiser 

všechny recenze uživatele

Tak nějak na půl cesty. Rozhodně co se týče zombíků tak vypadají dobře, je tu i slušná porce Gore a ucházející akce, ale to je tak nějak všechno a to je na dvanáct hodin docela málo. Být těch dílů šest tak by se to dalo, ale takto je té zbytečné vaty opravdu moc a postavy to nevytrhnou taky. Nešvár dnešních zombie filmů se nevyhnul ani tomuto seriálu a rychlé zombie působí docela směšně. Celkově průměrná zombi zábava, ale že bych z toho byl nějak odvařenej to tedy rozhodně ne. Ale dá se to, tedy pokud máte na to čas, ta délka je dost brutální. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Teprve začátek února a už tady máme vážného nominanta na nejpřehodnocovanější seroš roku.. Netflix asi po nečekaném (a blbě vysvětlitelném) úspěchu Squid Game prostě rychle hrábnul do korejského špajzu a vytasil něco s jistým potenciálem, co půjde s troškou hajpu hezky podojit... Úplně blbý to není, ale 12 dílů je tak o 50% více než by to potřebovalo.. Když zombíci ve škole, tak asi radši japonskej animák High school of dead.. když zombíci v koreji, tak určitě radši Kingdom.. ()

Reklama

Mianelia2050 

všechny recenze uživatele

Další bombastický korejský trhák schopný lehce a přehledně nahradit třeba Squid game.  Zombie apokalypsy opravdu nemusím, ale tenhle seriál mě nějak podivně zaujal. Nemohla jsem se na něj přestat dívat.  Obsazení opravdu dobré, myslím, že to zvládli dostatečně. Hudba chytlavá, místy mrazivá. Velmi doporučuji, pokud Vám nevadí korejské krváky. ()

Psychor 

všechny recenze uživatele

Korejský horor se v posledních letech pozvolna probouzí z hibernace, ale zatím absolutně nic nenasvědčuje tomu, že by v dohledné době dokázal oprášit vlastní zašlou slávu z přelomu století. Jistým příslibem mohl být seriál Kingdeom, který poměrně funkčně kombinuje prvky dobového politického dramatu, detektivky a klasického zombie hororu, avšak nejnovější počin z dílny Netflixu již žádný důvod k optimismu nenabízí. Kdo by od Jigeum Uri Hakgyoneun čekal alespoň prostý náznak inovace, která vnese do zombie subžánru něco nového, bude zklamán. Námět je opravdu velmi jednoduchý a v různých obměnách již tisíckrát viděný. Navíc tvůrci zcela rezignují na budování atmosféry a pokouší se diváka udržet u obrazovky prostřednictvím akce. Té je však pomálu, a tak seriál postupem času začne připomínat rozplizlé středoškolské melodrama. Jakožto zdejší hororový expert uděluji Jigeum Uri Hakgyoneun jednu silnější hvězdu a k projekci ho v žádném případě nedoporučuji. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Z hľadiska akcie a gore je to v poriadku a viacero davových scén vypuknutia zombie nákazy zo školy je veľmi kvalitne natočených. Avšak dialógy medzi postavami sú veľmi slabé a k postavám si nedokažete vybudovať žiaden vzťah či nebodaj niekomu z prítomných fandiť. Dopozerané prvé dva diely a ďalšie asi vynechám- mám taký dojem že za 12 hodín života mi All of us are dead nestojí a že daný námet by bolo vhodnejšie spracovať ako hodinu a pol dlhý film než ako 12 dielny seriál. 55-60% ()

Galerie (88)

Zajímavosti (4)

  • Postave Yoon Gwi Nam (Yoo In Soo) bolo povedané, že nenávidí Lee Cheong San (Yoon Chan Young). Tiež sa prenasledujú a chcú sa pomstiť. V skutočnom živote sú títo dvaja najlepší priatelia. (mivr)
  • V seriáli sa opakovane odkazuje na populárny kórejský zombie film Vlak do Pusanu (2016). (mivr)

Reklama

Reklama