Reklama

Reklama

All of Us Are Dead

(seriál)
  • Jižní Korea Jigeum Uri Hakgyoneun (více)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Na střední škole se začne šířit nebezpečný vir a studenti se musí probojovat ven, aby se nenakazili a nestali se z nich zombíci. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (117)

Olík 

všechny recenze uživatele

Se zombíky a různými viry se nám poslední dobou roztrhl pomyslný pytel. Asie v tom samozřejmě jede taky a tím nemyslím, to že svým dětem do školy jako svačinu připravují netopýří sendviče. Řemeslně precizní středoškolský apokalypsojd s očividně celosvětovým úspěchem, ale dnes je seriálů jako „vlastenců“ na sociálních sítích a tak to chce víc, než jen ukřičené přebíhání z jedné místnosti do druhé. Zbytečně moc epizod, což se odráží na tempu. Postavy taky žádní velcí sympaťáci, navíc dělající až moc přešlapů. Takže se snažíme přežít, lezeme z učebny do učebny a umíráme a snad moc neprozradím, když přidám, že někteří i přežíváme. No a o čem bude druhá řada? Vlastně si ani nejsem jist, jestli mne to zajímá. ()

Mianelia2050 

všechny recenze uživatele

Další bombastický korejský trhák schopný lehce a přehledně nahradit třeba Squid game.  Zombie apokalypsy opravdu nemusím, ale tenhle seriál mě nějak podivně zaujal. Nemohla jsem se na něj přestat dívat.  Obsazení opravdu dobré, myslím, že to zvládli dostatečně. Hudba chytlavá, místy mrazivá. Velmi doporučuji, pokud Vám nevadí korejské krváky. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Jak v Království zombie, tak ve Vlaku do Pusanu Korejci ukázali, že se zombíky pracovat celkem umí, bohužel All of us are dead na tenhle trend nenavazuje a není ničím víc než je řemeslně dobře udělanou nudou. Pár dobrých nápadů sice nechybí, ale bohužel nedokáží vyvážit nesympatické postavy a hlavně abnormální zdlouhavost, kdy hluchým míst je tu pomalu víc než samotných nakažených. Být každá epizoda o dvacet minut kratší, nebo kdyby celá série měla maximálně osm dílů s tím že by se eliminovalo středoškolské drama na minimum a trochu se zapracovalo na atmosféře, mohlo to být lepší. Jenže není a těch dvanáct hodinových dílů je strašně moc. Druhou sérii si s chutí odpustím...40% ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Z hľadiska akcie a gore je to v poriadku a viacero davových scén vypuknutia zombie nákazy zo školy je veľmi kvalitne natočených. Avšak dialógy medzi postavami sú veľmi slabé a k postavám si nedokažete vybudovať žiaden vzťah či nebodaj niekomu z prítomných fandiť. Dopozerané prvé dva diely a ďalšie asi vynechám- mám taký dojem že za 12 hodín života mi All of us are dead nestojí a že daný námet by bolo vhodnejšie spracovať ako hodinu a pol dlhý film než ako 12 dielny seriál. 55-60% ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Já se opravdu snažil seriál dokoukat, ale zjistil jsem, že se nutím do každého dalšího dílu a taky, že se vlastně u sledování nebavím.  Jak už tu je psáno 12 dílu kdy má každý hodinu je opravdu moc a vlastně se díky tomu seriál jen zbytečně natahuje. Nakonec tedy drop po 6 dílech. Škoda seriál totiž vypadá dobře a prostředí školy se zombie je super jen je přestřelen počet a délka epizod a já nemůžu dát ani 3 hvězdy, protože  nedokážu seriál dokoukat. O dost lepší volba na toto téma a prostředí je  High School of the Dead .  40% --- 4/10 IMDb ()

Galerie (88)

Zajímavosti (4)

  • Postave Yoon Gwi Nam (Yoo In Soo) bolo povedané, že nenávidí Lee Cheong San (Yoon Chan Young). Tiež sa prenasledujú a chcú sa pomstiť. V skutočnom živote sú títo dvaja najlepší priatelia. (mivr)
  • Škola nese název Hyosan High School a ve skutečnosti neexistuje. Budova byla postavena pouze pro seriál. (HanzoBureshi)

Reklama

Reklama