Reklama

Reklama

All of Us Are Dead

(seriál)
  • Jižní Korea Jigeum Uri Hakgyoneun (více)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Na střední škole se začne šířit nebezpečný vir a studenti se musí probojovat ven, aby se nenakazili a nestali se z nich zombíci. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (117)

DaUr 

všechny recenze uživatele

1. série - 80 %. Ne tak originální a výpravné jako nedávné Kingdom, ale zato plné mnohem lidštějších a sympatičtějších postav, u kterých jsem si - v rámci korejské nejen seriálové tvorby vůbec poprvé - relativně brzy zapamatoval jejich jména. Doufám v zatím nepotvrzenou druhou sérii, prostor na ní tenhle svět rozhodně nabízí. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Po třech epizodách jsem si celkem jistý, že do dalších se nedokopu. Není to vyloženě zlé ve smyslu řemeslné stránky, to si Netflix pohlídat umí. Ale zároveň ta série nemá žádnej osobitej styl, sympatické postavy ani nic jiného, kvůli čemu by mi dávalo smysl sedět u toho šílených 12 hodin. Korejská zombárna na autopilota, radši si dejte Vlak do Pusanu nebo Kingdeom. ()

Reklama

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se maličko styděla, že se na to vůbec začínám dívat - na zombíky! Ale bavilo mě to. Po druhém díle jsem měla pocit, že už je prakticky vše řečeno a zároveň jsem zjistila, že je přede mnou dílů ještě deset. To mi připadalo neuvěřitelné, co by tam tak ještě chtěli dát.. ale našlo se :). Měla jsem tam pár oblíbenců, kteří docela dlouho přežili, takže bylo komu fandit. Příběhové linky jednoduché, ale dokázaly být silné. Zklamal mě až poslední díl, ten už byl o ničem. Ty závěry Korejcům prostě moc nejdou. ()

Cooller 

všechny recenze uživatele

povedené, ale vzhledem k dlouhé stopáži mi přijde že až moc často vyplňují čas romancí a horrorova atmosfera tak dost upadá. Zombie vypadají dobře, smrti postav jsou víceméně náhodné, takže se člověk dočká i překvapení v ději, resp. to není uplně čitelné, což je na dnešní dobu fajn, na rozjezd za 3*, přidám další jestli se to trochu víc rozjede v dalších seriich (pokud budou) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Technická stránka je perfektná. Akcie je neúrekom, je pekne vynaliezavá pestrá a riadne krvavá. A ani nechutnými gore efektami sa nešetrí. Ale mimo akcie ma to vôbec nebavilo. Postavy sú až na pár výnimiek natoľko nevýrazné, že sa mi po dlhšej dobe všetci tí Kórejci plietli. No a tých pár výraznejších postáv bolo natoľko otravných, že som im prial bolestivú smrť. Boli tam aj snahy o nejaký sociálny presah, ale to podľa mňa tentoraz vôbec nefungovalo. Po troch dieloch som to zabalil. Pripadalo mi to strašne naťahované a nijak extra sa to nevyvíjalo. Fanúšikovia bezmyšlienkovej akcie si ale prídu na svoje. 4/10. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (4)

  • V seriáli sa opakovane odkazuje na populárny kórejský zombie film Vlak do Pusanu (2016). (mivr)
  • Škola nese název Hyosan High School a ve skutečnosti neexistuje. Budova byla postavena pouze pro seriál. (HanzoBureshi)

Reklama

Reklama