Reklama

Reklama

All of Us Are Dead

(seriál)
  • Jižní Korea Jigeum Uri Hakgyoneun (více)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Na střední škole se začne šířit nebezpečný vir a studenti se musí probojovat ven, aby se nenakazili a nestali se z nich zombíci. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (117)

helraiser 

všechny recenze uživatele

Tak nějak na půl cesty. Rozhodně co se týče zombíků tak vypadají dobře, je tu i slušná porce Gore a ucházející akce, ale to je tak nějak všechno a to je na dvanáct hodin docela málo. Být těch dílů šest tak by se to dalo, ale takto je té zbytečné vaty opravdu moc a postavy to nevytrhnou taky. Nešvár dnešních zombie filmů se nevyhnul ani tomuto seriálu a rychlé zombie působí docela směšně. Celkově průměrná zombi zábava, ale že bych z toho byl nějak odvařenej to tedy rozhodně ne. Ale dá se to, tedy pokud máte na to čas, ta délka je dost brutální. ()

Mianelia2050 

všechny recenze uživatele

Další bombastický korejský trhák schopný lehce a přehledně nahradit třeba Squid game.  Zombie apokalypsy opravdu nemusím, ale tenhle seriál mě nějak podivně zaujal. Nemohla jsem se na něj přestat dívat.  Obsazení opravdu dobré, myslím, že to zvládli dostatečně. Hudba chytlavá, místy mrazivá. Velmi doporučuji, pokud Vám nevadí korejské krváky. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechcel som moc uverit, ze hlavna linia po prvej epizode sa bude uberat takym smerom v akom sa to dialo este na konci tretieho dielu. A to je maximum casu, co som pri tejto stupidite schopny este investovat a dufat v nejaky logicky zlom. :) Jasne sa ukazalo, ako sa nase, emocne vyprahnute alebo naopak hypersenzitivene a uzasne uvedomele decka, budu v "apokalypse" chovat. Hlupucka amatercina, kde je stale dostatok casu na poctivu teen-dramu a neuveritelnu teatralnost. Dufam, ze divak, ktory videl jediny korejsky serial, Squid Game, ktory vdaka netflixu oslovil americkeho a europskeho divaka, napriek svojej priemernosti a ziskal taky hype, nebude opantany tymto hlbokym podpriemerom. Myslim vsak, ze prave to sa stane. Ze to budu prave tie "sexy" studentske rovnosaty, co v nom prebudza tak silnu afinitu. :) Neodporucam. Kazdy, kto videl aspon par korejskych serialov a nie len ten vyhajpovany, uzna, ze toto je ozaj velmi slabe. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[67%] Je velká škoda, že je tento nový korejský počin rozdělen do 12 epizod. Kdyby těch dílů bylo tak 6 až 8, možná by to dopadlo lépe. Ta cca první půle je téměř bezchybná, má vysoké tempo, dost dobrých akčních momentů se zombíky a je tu čas i na nějaké ty dramatičtější linie okolo postav. Bohužel po tom 6, možná 7 dílu to dost vyšumí. Scénářem už tu poté není nic, co by extra zaujalo. Sníží se tempo (akce ujde tedy) a hlavně ani po té stránce postav už to moc nebaví. Co k tomu více dodat? Začalo to opravdu skvěle, krví se zde nešetřilo, zombie byly pěkně představené + ty nápady okolo, ale dílů bylo bohužel dost a v druhé části těch epizod to začalo dost nudit. Rozhodně mě to ale celkově zaujalo, tak třeba se tu najdou diváci, kteří budou nadšeni ze všech epizod, i těch pozvolnějších. Nejde mi, aby tu byla nonstop akce, ale už to celé pak bylo nezáživné. Rozhodně bych ale uvítal druhou řadu. Ale s menším počtem částí nebo větším tempem a střídáním víc lokací. Zde se to převážně točilo okolo té školy, ale i sem tam se našlo pár scén ve městě či v karanténní zóně. Takže asi tak. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Další spojení Netflix/Jížní Korea/ TV Show a opět to funguje.Tentokrát je fanklub sice menší, ale čísla hovoří za vše. Ve 25 zemích nejsledovanější seriál, přes 75% na IMDB i rottenech, takže o úspěchu se rozhodně hovořit dá, ale i já mám menší výhrady, vzhledem k tomu, že jsem očekával událost roku, tak jsem dostal spíš příjemnou zombie zábavu.Korejci opět vsadili na né úplně tradiční prostředí a to střední škola, kde vypukne zombie apokalypsa ( v Anime i v pár levnějších indie hororech se daná látka už objevila, ale v něčem vyloženě komerčním zatím ne, takže proč ne). Většina nápadů je tu sice zrecyklovaná odjinud, ale to přece neznamená, že to nevypadá kur *a dobře když se všechny tyhle scény sejdou pohromadě. První polovina mi přišla nejlepší. Zombie mají nepříjemný vzhled ( skvělé křupání kostí i transformace), gore je tak akorát, skvěle funguje napětí i stísněné prostředí školy, ze které nelze utéct a fungují i postavy, které sice občas vykonají divná rozhodnutí, ale nevinil bych nutně scénaristu, holt jiná mentalita, jiný svět. Souhlasím, že 12 hodin je zbytečně moc, 6-8 by bylo úplně optimálních, ale i tak si seriál dokázal udržet pozornost, bavil a držel v napětí. V průběhu se našlo pár zajímavých a nových prvků ( Především Hybridi- Nakažení bez známky nákazy- což je hodně cool nový element). Přidat do Zombie apokalypsy i humánní záporáky- které ignorují zombie je dost refrešující a nutno uznat, že ten ústřední agresor je prvotřídní a zákeřná svině. Krom délky mi trochu vadilo, že studenti spíše utíkají a příliš se nebrání, chtělo to zapracovat na nějakých zbraních, aby více vynikla akce. Chvílemi jsem smutně vzpomínal na headshoty z Army of the Dead a samozřejmě povinné korejské melo drama zde je taktéž, ale nepřišlo mi tak iritující jako když je to prováděno s dospělými.Celkově vzato mohlo to být lepší, ale na druhou stranu pořádných zombie divočin s větším rozpočtem je pomálu a já si budu vážit každé snahy.Příběh 3/5, Akce 4/5, Humor 2/5, Násilí 4/5, Zábavnost 4/5 Hudba 4/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 4/5, Napětí 4/5, Emoce 4/5, Herci 3/5. 7.5/10. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (4)

  • Škola nese název Hyosan High School a ve skutečnosti neexistuje. Budova byla postavena pouze pro seriál. (HanzoBureshi)
  • Postave Yoon Gwi Nam (Yoo In Soo) bolo povedané, že nenávidí Lee Cheong San (Yoon Chan Young). Tiež sa prenasledujú a chcú sa pomstiť. V skutočnom živote sú títo dvaja najlepší priatelia. (mivr)

Reklama

Reklama