Reklama

Reklama

Jetski

  • Slovensko Čeľuste: Ľudská návnada (více)
všechny plakáty
Trailer

Študentka Nat (Holly Earl) a jej štyria priatelia oslavujú semestrálne prázdniny na piesočnatých plážach v Mexiku. Po noci plnej alkoholu na úsvite ukradnú dva vodné skútre a vyrazia na more. Stane sa však vážna nehoda, pri ktorej si jeden z priateľov zlomí nohu. Kilometre od brehu sledujú, ako sa jeden z vodných skútrov potápa a druhý nechce naštartovať. Bez jasnej cesty domov sa kamaráti plavia po mori stále ďalej a ďalej, až napokon krv z otvorenej zlomeniny priláka krvilačné žraloky. Začína sa nemilosrdný boj na život a na smrť. (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Videl som prvy The Reef 2010, dvojku z 2022 som nevidel. Tuna ide o  dalsi tuctovy pod/priemerny zraloci horor. Tazkopadne zahrane, s prisernymi dialogmi a bez atmosfery. Film, ktory behom rokov  brutalne zostarne, bez invencie. Jo, toto je ciry konzum, film patri do vseobecneho rozhladu, no ide  o konzum, takze menjecenny  film  : 15 % ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Malta, to jest lokace natáčení, je teritoriem velkého bílého žraloka. A pětice přátel mu právě stoupla na jeho krvežíznivé zuby. Nevadí, že místní zde hovoří španělštinou, mnohem důležitější je, aby se pět lidí v ohrožení žralokovi i divákům zamlouvalo, a je poměrně z čeho vybírat. Své zastoupení má prsatá blondýna (Catherine Hannay), hodná a důvěřivá dívka (Holly Earl), kterou její přítel (Jack Trueman) s tou prsaticí podvádí, nebojácný černoušek (Malachi Pullar-Latchman), co uplave míle na otevřeném moři, a pátý (Thomas Flynn) do party vyniká nejvíce v tom, že mu vyhřezne holenní kost. A těchto pět lidiček se utká v nerovném boji s predátorem. Však to znáte z desítek obdobných béčkových filmů, jaký asi průběh bude jejich (povětšinou marný) boj mít. Počet ohrožené skupiny lidí se s každou minutou povážlivě tenčí, síly ubývají, nastupuje vyčerpání a obrovská žízeň. A maskéři vesele mažou krvavou marmeládu na tělíčka účinkujících. A velká škoda, že té marmelády nebylo víc. Žraločí hrdina totiž vůbec nevypadá špatně, dějiště je nasnímáno schopně a má to celkem spád. Novátorství ovšem v žádném případě nečekejte. James Nunn si to rozdal se žralokem osvědčenými režijními prostředky, rozpočet mu vystačil na nenáročné akční podívání, načež rozčeřená vodní hladina žraločí ploutví stále funguje velmi spolehlivě. 7/10 ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ak hľadáte film pri ktorom chcete vidieť žraloka a zároveň si zdriemnuť pri ňom, tak aby vám nič podstatne s príbehu neušlo, ste tu správne. James Nunn nie je zlý režisér pokiaľ ma pred kamerou Scotta Adkinsa a jedná sa o akčný film. To mu celkom ide. Bohužiaľ tu nemá dobrých hercov, scenár a dokonca ani pevnú pôdu pod nohami od začiatku filmu a je to dosť cítiť. Tešil som sa na toto leto a bol som zvedavý aký žraločí film zas ulovím, ale toto som si moc neužil. Dokonca som mal pocit, že ma niečo žere. Žralok to nebol, takže logicky tipujem, že asi nuda.  40% - 2* ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Už od začiatku , ako som spoznal hlavne postavy som cítil prúser a stalo sa to skutočnosťou vo chvíli, keď naši borci nezvládli machrovanie a dostali len to, o čo si koledovali. Že je film vyslovene tupý, to ma neprekvapilo. Neprekvapilo ma ani to, kto z tých tupáňov prežil, bolo to jasne od začiatku. A neprekvapilo ma to len pre to, že už od začiatku bolo jasne, že aká to bude kvalita. Takže scenár je mizerný a počuť to hlavne na dialógoch a vidieť na postavách. Herci sa tiež nesnažili a okrem niektorých vydarenejších záberov na žralokov, som tu nezbadal nič, čo by ma mohlo aspoň trocha zaujať. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

5 mladých lidi (2 ženské a 3 chlápci) slaví kdesi prázdniny tak, že se ožerou a ukradnou 2 skútry (tady pobavilo to, že to kradl zrovna ten černý) . Po cestě na sebe najíždějí a srazí se (nečekaně) a mezitím na ně útočí žralok. Než na ně zaútočí žralok řeší to, že jeden z nich píchal jednu z nich a druhé se to nelíbí místo toho, aby pomohly chlápkovi co má otevřenou zlomeninu nohy jeden si chce kamsi zaplavat pro pomoc a jak na něho útočí  žralok tak oni na něho křičí, aby vylezl z vody (jak to měl udělat nevím, když byl ve vodě). Jinak ten chlap co krvácel by to schytal jako první a dávno. Jinak režisér neměl ani na to, aby toho žraloka zabil a ta ženská skončila na jakémsi no name ostrově tak, že to taky nic nevyřeší. Abych jen nekritizoval jedna smrt mě překvapila za ni 5 procent. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama