Reklama

Reklama

Ve špatný čas na špatném místě

  • USA Wrong Place
Trailer 1

Frank (Bruce Willis), bývalý policejní náčelník malého městečka, se ocitne v hledáčku pervitinového krále, který se ho snaží umlčet dřív, než bude moci podat očité svědectví proti jeho rodině. Jakmile je ale ohrožena Frankova dcera, zjistí drogový král, že má proti sobě víc, než si přál. (Canal+ Action)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (23)

Chicharron 

všechny recenze uživatele

Pokyn od režiséra zněl jasně: "Hele, Bruci, tu ohavnou zelenou nepadnoucí flanelovou košili za 10 doláčů můžeš zničit, klidně se v ní vyválej i po zemi, je to fuk, stejně je hnusná." A Bruce úkol splnil... Na tomto filmu je špatně asi úplně všechno - casting, herecké výkony, scénář, režie...jednu hvězdičku dávám za  kameru - občasné průhledy přes trávu zajímavé a za krajinu v Alabamě... Otázka zní, jak hluboko hrdina z Nakatomi Plaza ještě může klesnout.... ()

Kushina odpad!

všechny recenze uživatele

Hned můžu říct, proč ten film je sračka. První věc - týpek zavolá policajty a než přijedou, tak se tam ten týpek jako rozmýšlí, co má udělat? Reálně to vypadá, že policie přijela za 20s, ale ve skutečnosti by to trvalo 20min. Mrtvý policajt střelený přímo do srdce rázem ožívá a ránu má o 10cm výš. No buď náhoda, nebo prostě další sračka, navíc fakt, že tasil zbraň ve dvěřích proti zbrani v ruce, no amaterismus. Další věc, když už donutím relativně dementního zabijáka, aby pustil moji dcera za to, že mu slíbím, že odhodím zbraň, tak to udělám? Proč bych to kurva dělal? Dcera je v bezpečí a vystřelil bych mu mozek z hlavy a solved. Jenže to by tahla sračka skonočila moc rychle, že? Potom holka běhá po lese, kde by mu utekla jak nic, kór když se týpek jak retard vracel zpátky, ale ona mu snad přijde do náruče, klekne si před něc a začne se smát :D :D Jo řekne mu, že vystřelil všech 6 ran a nastříká mu do ksichtu pepřák - super, co super už není je to, že místo toho, aby ho utlokla oslabenýho k smrti, tak začne zase utíkat a nechá ho tam, prostě by to mohlo pokračovat dál. Potom druhá bitka v domě, zase milion šancí ho zabít, i on jí ale prostě ne a ne. No uteče do auta, ale nezavře si dveře a nezakmne, lol? No potom nevystřelí zbraň, přijde postřelenej policajt do srdce, střelí ho, ale pak odhloní zrak a nechá se střelit... Zmrd vypadá, že umírá, ale neumírá a utíká. Reálně to vypadá, že je každej v tom filmu nesmrtelný ... Kurva kdo tyhle sračky vymýšlí?  Nedává to smysl. 10% ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Já to tedy nechci nějak přehánět, nicméně v tomto případě musím uznat, že Wrong Place patří rozhodně k tomu lepšímu, kde se za posledních pár let Bruce Willis objevil, a i když je to tedy pořád slušný peklo, tak prostě těch pár pozitivních bodů jsem zde zaznamenal, a to mi bohatě stačilo k tomu, abych tentokrát nehodnotil pro Willise obvyklou 1*, případně rovnou Odpadem!, ale mohl se rozšoupnout pěknými dvěma* a nebýt několika fakt zcela zbytečných fatalit, které ve výsledku film degradují na hloupou komedii, tak to mé hodnocení mohlo být ještě i klidně štědřejší. Každopádně co tedy nemohu této podívané rozhodně upřít, je velmi slušný spád, kdy mi to celé uběhlo jako voda, za což může především minimum hluchých míst, pořád se něco děje, i když tedy častokrát i na velmi nízké úrovni, ale s tím už musí potenciální divák tak nějak počítat, zásadní prostě ale je, že to nenudí, a to je fakt. Zápletka, postavy a prostředí, kde se to celé odehrává, pak patří k tomu nejtuctovějšímu, co si lze asi představit, na druhou stranu tento typ filmů mi sedí a baví mě, a tvůrci tu hlavně naštěstí nenapáchali až příliš takové škody, aby to v rámci možností vůbec nefungovalo. Takže ano, je to tuctové, je to laciné, je to krutě obyčejné a nevýrazné, zároveň ale i nenudící a s notnou dávkou tolerance vůči pořádným nesmyslnostem, jako především nesmrtelnost většiny přítomných postav, si to lze i v celku užít. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Bruce Willis si svoju kariéru zakončil sériou nezmyslov, ktoré mu mali pomôcť platiť hypotéky, čím si trochu poškodil reputáciu, na druhej strane svojou účasťou viditeľne ukazuje, čo to znamená treťotriedny herec. Lebo tí ostatní okolo neho pôsobili skôr ako náhodní okoloidúci, päťkorunový komparz, možno aj bezdomovci. Záporák sa hral na tvrďáka, no nakoniec vyvolal dojem, akoby natáčal novú verziu Sám doma. Zároveň film ponúka návod, ako zvládať chemoterapiu s hustým három. ()

eric88 

všechny recenze uživatele

Škoda si pamatovat Bruce v takových sračkách jako bylo tohle. Všechno špatně. Dabing CZ u nás a i kdybych na to koukal v původním znění? Willis se choval jako debil. Když někdo bude mířit na mou dceru a ja budu mít zbraň, on tu zbraň dá mimo tak mu vystřelím mozek a ne že budu čekat a nechám se střelit. To bych od elitního policisty v důchodu nečekal. Poté je tam asi další 100 věcí, kdy rozum zůstává stát. Prostě než svolit k takové roly, raděli bych šel do nejakého seriálu jako je u nás Ordinace na TV Hovna. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (1)

  • Auto, ktoré šoféruje Chloe (Ashley Greene), keď ide k ocovi, má na volante znak Chevrolet, no v prestrihu vonku v minúte 14:47 má znak Volkswagen. (Budisovie)

Reklama

Reklama