foto

Massi Furlan

  • nar. Treviso, Veneto, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Bad Boys for Life
2019 Jumanji: Další level
Murder Mystery
Spider-Man: Daleko od domova
The American King - As told by an African Priestess
2018 Hybristophilia
Randy's Canvas
Saving Flora
2017 Spreading Darkness
Texaský bordel
2016 Pod rouškou noci
Špióni odvedle
2015 Stalked by My Neighbor
2014 Tumbleweed: A True Story
2013 Krvavé zúčtování
2012 Abducted (TV film)
Temný rytíř povstal
The Butterfly Room
Velká filmová láska (TV film)
2011 Phoenix Falling
Surfařka
2010 Dancing Ninja
Sinatra Club
2009 1% (TV film)
Corrado
Star Trek
The Smell of Success
2008 Kopačky
Pánská jízda 2: Poslední pokušení
2006 Aquaman (TV film)

TV seriály

2018 American Crime Story (TV seriál)
Vzestup (S02E07)
Lovci duchů (TV seriál)
A Most Holy Man (S13E15)
2016 Jean-Claude Van Johnson (TV seriál)
2014 Poslední loď (TV seriál)
Do baru přijdou dva námořníci... (S01E08)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Ježíš nás spasí (S07E01)
2013 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vzestup (S05E01)
Pád (S04E24)
2012 One Tree Hill (TV seriál)
Catastrophe and the Cure (S09E06)
2011 Aim High (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Zákon nabídky a poptávky (S06E24)
2010 The Bay (TV seriál)
2009 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
K majáku (S02E20)
Médium (TV seriál)
Bring Me the Head of Oswaldo Castillo (S05E19)
2007 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
M.P.s (S03E06)
Chirurgové (TV seriál)
Marná pomoci snaha 1/2 (S04E09)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace