foto

Texas Battle

  • nar. 9.8.1976 (42 let)
    Houston, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 F.R.E.D.I.
2016 Greater
Second Sight (TV film)
Záškodníci
2010 Boggy Creek
The Task
2009 Dragonball: Evoluce
Hydra (TV film)
2008 Hitting the Bricks
Velký maturitní mejdan
2007 Pach krve 2: Cesta nikam
2006 Hazard
Nezvratný osud 3
2005 Coach Carter

TV seriály

2018 5th Ward (TV seriál)
Strange Angel (TV seriál)
Ritual of the Rival Tribes (S01E03)
2013 SAF3 (TV seriál)
2011 Údolí smrti (TV seriál)
2009 Sherri (TV seriál)
2007 12 Miles of Bad Road (TV seriál)
2006 One Tree Hill (TV seriál)
All Tomorrow's Parties (S03E14)
2005 One Tree Hill (TV seriál)
Like You Like an Arsonist (S03E01)
2001 7 Lives Xposed (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Dokumentární

2006 Kill Shot: The Making of 'Final Destination 3'

Host

TV pořady

2012 The 39th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace