Reklama

Reklama

Čuník

  • Španělsko Cerdita (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Kvôli svojej nadváhe je Sara (Laura Galán) terčom posmechu medzi svojimi rovesníkmi. Šikana dosiahne vrcholu, keď jej miestne dievčatá pri bazéne vezmú všetky veci a ona musí kráčať domov len v plavkách, čo je pre ňu kvôli nadrozmernej postave ponižujúce. Po ceste narazí na tajomnú dodávku, v ktorej sú tri dievčatá, ktoré jej práve ublížili. Nie sú však samé, pretože vodičom je neznámy psychopat s vražednými chúťkami. (Marceloo)

(více)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (85)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Svině visí na háku, čuník to má (?) na háku." Zaujala mě originální zápletka "Zakřiknutý psychopat podává bachyni ručník a dělá Pšššt!", po které jsem se tetelil blahem v očekávání vývoje romanticky zvráceného vztahu dvou retardovaných outsiderů, protože takové filmy mi vždy něžně polaskají duši i mé uťápnuté ego. A dočkal jsem se. Vztah se vyvíjel slibně, šikanující svině už se houpaly na háku, slečna vepřík i pan sadoňouma byli zmítáni protichůdnými pocity a já jim držel palce a těšil se na svatbu a hlavně na svatební noc... Jen škoda, že místo chutného špeku myšák Omnibus nalezl ve spižírně jen zdravý brokolicový thriller a krabici optimistické ovesné gore kaše s nápisem, že i ta sebevyžranější šikanovaná dívka ukrývá pod sádelnatými kozami srdéčko romantické citlivky a že i v rosolu, jde -li do tuhého, můžeme pod srolovanými záhyby obří pneumatiky objevit pořádné koule. Jak těžké? Nejmíň 3,5 kg. Řezník za pultem: "4 kg, můžu to tak nechat?" ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neslyšel tak otřesnej dabing. Větší zážitek z filmu bych měl určitě kdyby byl v původním znění s titulkama. Chtěl jsem slyšet originální hlas čuníka jelikož ve stejnojmenném kraťasu neřekne ani slovo. Jinak film splnil co jsem od něho očekával. Rozvedl trochu víc to co bylo nakousnuto v krátkometrážním Piggy(2018). Piggy(2020) asi nebude filmem pro každýho ale já jsem spokojenej. Chro, Chro,... ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Napínavý thriller z poměrně drsného světa. U něhož se mi především líbil vývoj vztahu našeho Čuníka a tajemného násilníka. Bohužel však příběh nemá až tak moc co nabídnout a pravděpodobně měl zůstat spíše u krátkometrážního filmu. Navíc konec, ve kterém se prasátko vzdalo pomsty, mohl být také mnohem propracovanější a hlavně mohl vykoupit celou řadu předešlých nedokonalostí. To sice nevyšlo, ale i tak jsem si to celkem užil. Jen je trochu divné, že vybrali tak starou herečku do role nezletilé školačky, copak v dnešní době není dost tlustých děcek? Je to velice úsměvné. 60% ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Celkom originálny námet, ktorého kvalitu znižuje slabší rozbeh a nedotiahnutý záver. Vzťah medzi vrahom a Sarou mohol byť viac prepracovaný. Takto jej finálne rozhodnutie nedávalo úplne zmysel. Chápem, že sa to v hrdinke bilo, ale aj tak k tomuto činu mohla viesť prepracovanejšia príbehová nadstavba. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Podivné spojenectví šikanované teenagerky (představované 35letou herečkou) a dvojníka Bena Fostera, co má cervezovou cejchu a vražedné sklony. Těžko říct, jestli mě víc iritovala prostřední téměř hodinová pasáž hledání a zatloukání, která se snaží cokoliv nabalit na původní krátkometrážní formát, mizerní herci a nebo přesvědčení tvůrců, že točí pro hlupáky. Kdo tvrdí, že si nevzpomněl na Joea Hallenbecka a jeho hlášku o vyválení v mouce a hledání vlhké skvrny, tak lže.. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (2)

  • Film bol natočený v obci Villanueva de la Vera (Španielsko). Natáčacie obdobie trvalo od 17. júna do 29. júla 2021. (Arsenal83)
  • Scenáristka a režisérka filmu Carlota Pereda: "Tento film som napísala, aby som čelila svojmu vlastnému strachu. Strachu zo skutočného života. Pretože byť tínedžerkou môže byť desivé." (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno