Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V roce 1999 je skupina kamarádek otřesena náhlou smrtí jedné z nich. O dvaadvacet let později změní život šestnáctileté Imogen Adamsové podezřelá smrt její matky a hádka s bývalou nejlepší kamarádkou Karen. (HBO Max)

Recenze (3)

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebylo to vůbec tak špatné. Během tohoto roku jsem si pouštěla ty klasické Prolhané krásky, které jsem na střední milovala. Už to nebylo ono. Tohle mi sedlo. Atmosférické, trocha Carrie, trocha I know, what you did last summer, Halloweenu (přímá reference, když jde Imogen do domu s klíči - i ta lokace byla věrná Carpenterovi) a pak je tu kluk se jménem Wes. Že by odkaz na režiséra Vřískotu? Příjemný mišmaš. ()

Ronniesmithx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jediná dobrá věc na tomto je asi opravdu jen soundtrack. Co jsem to právě viděla? Začalo to bizarně, ale když jedna z hlavních postav si začala stěžovat učiteli, že v seznamu není žádný film od režiséra jiné rasy než bílé a jsou tam jen 2 ženy, tak jsem to ztratila. Opravdu to vypadá jako velká fantasmagorie. Chybí mi staré Pretty Little Liars. ()

Reklama

Isobel 

všechny recenze uživatele

Po hloupých Perfekcionistkách, příjemné překvapení ve stylu Vřískotu nebo Slasheru - což je můj šálek oddechové kávy. Zkoušela jsem si znova pouštět původní PPL a už jsem na to asi moc stará = jsou hloupé a překombinované. Už v 10 Things I Hate About You (což je mega devadesátková romantická komedie) řeší, že v osnovách je málo ženských a černých autorů. Pokud se nedokážete srovnat s tím, že doba je jinde, prosím vraťte se k vinylu a nekomentujte současnou tvorbu. Děkuji. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama