foto

Robert Stanton

  • nar. 8.3.1963 (55 let)
    San Antonio, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Pravdivý příběh
2010 Arthur a souboj dvou světů
2009 Arthur a Maltazardova pomsta
Báječný svět shopaholiků
2008 Gigantický
2006 Dokažte mi vinu
2004 Stepfordské paničky
2003 Hlava státu
2002 Tichý Američan
2000 Happy Accidents
1998 Mercury
Příští stanice Ráj
1997 Hudson River Blues
Rudý labyrint
Washingtonovo náměstí
1996 Striptýz
1994 Cosby Mysteries, The (TV film)
Nepijte vodu (TV film)
1993 Dennis - postrach okolí
1992 Bob Roberts
Velké vítězství
1990 Láska nebo peníze
1989 Margaret Bourke-White (TV film)
1988 Dům na Carroll Street

TV seriály

2018 Mr. Mercedes (TV seriál)
Motherboard (S02E04)
2017 Mr. Mercedes (TV seriál)
Ice Cream, You Scream, We All Scream (S01E09)
From the Ashes (S01E08)
Willow Lake (S01E07)
další epizody (9)
2015 Černá listina (TV seriál)
Eli Matchett č.72 (S03E03)
2014 Alpha House (TV seriál)
Gaffergate (S02E02)
Jak prosté (TV seriál)
The Many Mouths of Aaron Colville (S02E19)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Tall Men with Feelings (S01E11)
F*cksgiving (S01E09)
Dobrá manželka (TV seriál)
Going For The Gold (S04E15)
2010 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Tři v jednom (S09E16)
2005 Jonny Zero: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
2003 The Brotherhood of Poland, New Hampshire (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Rotten (S04E13)
Právo a pořádek (TV seriál)
Seer (S13E19)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Třetí jezdec (S01E11)
2000 Ed (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Harvest (S08E04)
1996 Cosby (TV seriál)
1995 Central Park West (TV seriál)
1994 Cosbyho případy (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
The Wages of Love (S02E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace