foto

Jennifer Ferrin

  • nar. 25.2.1979 (41 let)
    Lawrenceville, Georgia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Margaret and Gary
Only the Wind Is Listening
2017 Will Wilson
2013 Mother's Day (TV film)
Nahoře-dole (TV film)
Smyčka času (TV film)
2010 NoNAMES
Sex ve městě 2
2009 Bunker Hill (TV film)
2002 Medailon (TV film)

TV seriály

2019 Evil (TV seriál)
Exorcism, Part 2 (S01E09)
Smrtící virus (TV seriál)
Záříš jako slunce (E07)
Pěkně si vás vychutnám (E06)
Jak chceš zabránit konci světa? (E05)
God Friended Me (TV seriál)
The Last Grenelle (S02E08)
Instinct (TV seriál)
Stay Gold (S02E01)
Černá listina (TV seriál)
Bastien Moreau (č. 20): Závěr (S06E12)
Bastien Moreau (č. 20) (S06E11)
Korsičan (č. 20) (S06E02)
2018 Mozaika (TV seriál)
Rise (TV seriál)
We've All Got Our Junk (E05)
What Flowers May Bloom (E03)
Most of All to Dream (E02)
další epizody (4)
Sneaky Pete (TV seriál)
Switch (S02E10)
Buffalo Soldiers (S02E09)
The Reluctant Taxidermist (S02E07)
další epizody (8)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Lži, amplifikace, blbej twitter (S07E08)
Změna hostitele (S07E06)
2017 Time After Time (TV seriál)
Suitcases of Memories (E07)
Picture Fades (E05)
Secrets Stolen (E04)
další epizody (6)
2016 Falling Water (TV seriál)
Three Half Blind Mice (S01E07)
Calling The Vasty Deep (S01E02)
Hell on Wheels (TV seriál)
Done (S05E14)
Railroad Men (S05E13)
Gambit (S05E11)
další epizody (4)
2015 Falling Skies (TV seriál)
Reunion (S05E09)
Non-Essential Personnel (S05E05)
Pope Breaks Bad (S05E04)
další epizody (5)
Hell on Wheels (TV seriál)
Hungry Ghosts (S05E06)
Elixir of Life (S05E05)
Struck (S05E04)
2014 Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
Crutchfield (S01E10)
Zlatý lotos (S01E09)
Pracuješ do noci docela často (S01E08)
další epizody (10)
Hell on Wheels (TV seriál)
Further West (S04E13)
Thirteen Steps (S04E12)
Bleeding Kansas (S04E11)
další epizody (10)
2013 Deception (TV seriál)
Stoupenci zla (TV seriál)
Závěrečná kapitola (S01E15)
Konec je blízko (S01E14)
Prokletí (S01E12)
další epizody (5)
Falling Skies (TV seriál)
Strange Brew (S03E08)
Hell on Wheels (TV seriál)
Get Behind the Mule (S03E10)
Fathers and Sins (S03E09)
It Happened in Boston (S03E08)
další epizody (8)
Lovci zločinců (TV seriál)
Jasné znamení (S03E07)
2012 Jak prosté (TV seriál)
While You Were Sleeping (S01E02)
Dobrá manželka (TV seriál)
Bitcoin For Dummies (S03E13)
2011 Mstitel Cape (TV seriál)
Vzpomínky (TV seriál)
Spirited Away (S01E11)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Co dělá včela? (S02E04)
2010 Sestřička Jackie (TV seriál)
P.O.Box (S02E09)
Opičí kousky (S02E08)
Ve službách FBI (TV seriál)
Orgány na prodej (S01E10)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Nezvolená cesta (S01E19)
Polda z Marsu (TV seriál)
Život je rock (E17)
Všichni ti mladí frajeři (E15)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Unstable (S11E01)
2008 Polda z Marsu (TV seriál)
Muž, který prodal svět (E07)
Úterý je mrtvé (E06)
Vidělo jsi svou matku, dítě, stát tam ve stínu? (E04)
2007 Vražedný souboj (TV seriál)
The Devil's Zoo (E08)
Rabbit at Unrest (E07)
The Great Ape Escape (E06)
další epizody (8)
2006 3 libry (TV seriál)
Zachraň mě (TV seriál)
Beached (S03E13)
Hell (S03E12)
2002 Dawsonův svět (TV seriál)
Swan Song (S05E23)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 The 33rd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2005 The 32nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)