Reklama

Reklama

Kdo přežije - Panama

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2006

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Danielle DiLorenzo, Shane Powers

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (85)

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně zatím jedna z nejslabších sérií, které jsem viděl. Počáteční rozdělení kmenů je úplně mimo a když už to tak rozdělí, tak to tak nechají jen jednu kmenovou radu. Celý začátek, až do sloučení kmenů, to bylo dost o ničem. Pak se to trochu rozjelo, konec byl zajímavý, ale stejně to byl oproti sériím, které přišly poté (13-17), slabý odvárek. Dělo se toho málo zajímavého, hráči byly víceméně tuctoví a nepříliš zajímaví. Celkově je to určitě jedna z nejslabších sérií. Spoilery: Kdyby tam nebyl šílenec Shane, tak by tahle série stála za ještě větší prd. Co tam tenhle týpek občas předváděl, bylo k popukání. :-D S vítězem jsem docela spokojený, protože jsem asi jako jeden z mála nefandil Terrymu. Byl mně dost nesympatický, byl dobrý v soutěžích, ale jevil se mi moc sobecky, arogantně a provokativně a o jeho férovosti bych dost pochyboval, když dostal šanci, tak hned odstřihl kámoše Dana. Mezi další neoblíbence se řadí kráva Courtney, která byla nehorázně otravná a pitomá. Naopak k oblíbencům patří Aras, Shane, Misty a Sally. Ale jinak je docela těžký si najít v týhle sérii svýho oblíbence... ()

Rawar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER: Skvělá epizoda a zajímavý koncept rozdělení na mladší/starší muže a ženy, charaktery tady měli hodě různorodé parametry a v momentě kdy došlo ke sloučení se začali dít slušné věci. Přisprostlý Šejn s nonstop vyvalenou cíchou byl v pravdě příšerným vágusákem ale byla legrace pozorovat jeho ksychty, které házel téměř při každé příležitosti. Mrzí mě že nezničitelný Terry vypadl právě vinou mojí oblíbené Danielle, protože si myslím že s ním by finále vyhrála. Muselo na něj být namíchnuto spoustu lidí, už jen proto že vyžral všechny odměny a Imunity + parádní GMCčko v plné palbě. Závěrečná volba Arase do finálové dvojky se Danielle moc nepovedla a je to škoda, protože jsem jí to přál. Nejen protože byla elegantní, pěkná a odměřená, ale hlavně hrála takovou tichou vodu až do konce a kdyby dodržela slovo a vzala si Terryho sebou, určitě by měla mega v kapse. Pevně doufám že jí ještě uvidím v nových sezonách. Danielle je totiž na prvním místě v mé TOP5 survivors ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. V Panamě se sešlo několik opravdu sympatických hráčů. Bohužel u otěží celé hry byly právě ti, které bych bez milosti hned vyházel. Hlavně Cirie, která byla na odpis už na první kmenové radě, ale v nenápadném stylu ukecaný černošský mamky se dopracovala až těsně pod vrchol. Koho jsem si oblíbil, je asi všem jasné. Terry si z toho udělal svou one man show, i když byl v podstatě sám proti obrovské přesile. Sice vám nemusí být sympatický, ale člověku v této pozici prostě musíte fandit. Paradoxně možná tato situace Panamě ubližuje, jelikož se z toho stává předvídatelná hra hrdiny proti všem. Shane byl naprostý magor, ale přiznám se, že občas mě opravdu dobře bavil. Výskyt sexy holek taky potěšil. Na Sally, Misty a hlavně mrchu Danielle se dívalo fakt pěkně. Z vítěze jsem nadšený rozhodně nebyl. Souboj Terryho s Arasem byl ke konci už hrozně osobní a to se mi moc nelíbilo. Bohužel i Terrymu začaly ujíždět nervy a údajnému Arasovu kouzlo jsem navíc ani na chvíli nepodlehl. Favorit: Terry, Oblíbenci: Danielle, Sally, Bruce, Austin. ()

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úžasná řada. Od první kmenové rady od sloučení kmenů to bylo opravdu na vystřelení mozku, protože jsem netušil, jak to dopadne a tak se to táhlo až do konce hry. Vůbec jsem nevěděl, jestli nakonec někdo přeběhne nebo zůstane s původním kmenem. Nakonec jsem si oddychl. Jsem rád že to dopadlo takhle, i když mě mrzelo, jaký osud to přineslo pro jednoho z mých oblíbenců. Největší parchantě tu byl Terry. Tak chytrý rozhodně nebyl. Velký egoista, měl takových šancí zvrátit hru, ale jeho blbostí mu to nevyšlo. I když chápu, že to dělal pro sebe, ale kdyby si to chytře spočítal, tak by ta hra určitě dopadla úplně jinak. Samozřejmě ho obdivuju za jeho zdatnost a sílu, ale to je tak všechno co na něm obdivuju :-) Oblíbení hráči Aras, Austin. Největší blázen: Shane. Nejméně sympatický člověk: Courtney. S finálovou dvojkou jsem byl moc spokojen a s vítězem taktéž :-) Tahle řada se bude těžko překonávat. ()

misa_laska 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ciie naprostá katastrofa a fakt mě mrzí, že se dostala tak daleko. Škoda, že se těch listů nebála natolik, aby skončila. Od začátku jsem jí nemohla vystát a pokaždé jsem doufala, že jí vyhodí. Jen díky vypočítavosti se tam tak dlouho udržela. Danielle se ukázala jako pěkná mrcha a neměla šanci ani proti Arasovi ani proti Terrymu. Moc jsem fandila Terrymu a pokaždé když vyhrál imunitu, tak jsem se fakt těšila na kmenový rady :-). Ale při poslední výzvě, to bylo jasné už od začátku, měla prostě výhodu ve své váze.. Kdyby aspoň ty desky daly soutěžícím různě veliké podle jejich váhy, pak by to bylo spravedlivé!!!! A abych nezapomněla Shane, pro mě s přezdívkou "feťák", byl nejhorší. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (9)

  • Tina Scheer, členka kmene starších žen, se původně přihlásila do předchozí série Kdo přežije: Guatemala (od r. 2005), kam byla i vybrána. Těsně před odjezdem se jí však přihodila osobní tragédie, skrze kterou musela svůj odjezd zrušit. Tvůrci pořadu však přišli s velkorysou nabídkou. Tina dostala pozvánku do 12. série odehrávající se v Panamě, jakožto projevení soustrasti od štábu a navíc jako možnou terapii, kterou přijala. (Moly)
  • V této sérii byli poprvé soutěžící rozděleni podle věku. (AlohaAnty)

Reklama

Reklama