Reklama

Reklama

Kdo přežije - Gabon

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2008

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Sugar Kiper, Bob Crowley

Obsahy(1)

Tvrdá hra o přežití na africkém kontinentu, kde osmnáct soutěžících doslova bojuje třicet devět dní o přežití, vodu, pití, a nakonec poslední přeživší vyhraje odměnu milión dolarů. (reich)

Recenze (78)

ajuska 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemyslím si, že je to jedna z nejhorších sérií. Spíš bych řekla, že je to taková klasika, která nabízí Survivora se vším co k němu patří, jen tam možná chybí nějaký výrazně zapamatovatelný moment. Škoda také několika zajímavých hráčů, kteří vypadli příliš brzy, ale i tak mě to bavilo. A plusem je změna prostředí a úžasní sloni. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlavním tahákem této řady je definitivně výběr lokace. Pravděpodobně na krásnějším místě se žádná série asi dosud neodehrála (snad Čína by možná mohla trochu konkurovat) a sní spojené originální soutěže. Výběr soutěžících taková klasická směska našli se favoriti, našli se dost nesympatičtí hráči. Z počátku mi se mi v hlavě vytanuly vzpomínky na dosti zlé Thajsko, ale naštěstí se série postupně celkem zvedla a celkově ukázala poměrně slušnou hru Oblíbení hráči: Ace, Ken ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud jste neviděli, tak raději nečtěte! Na survivoráckém webu je tato řada podle oblíbenosti až na pátém místě od konce, tak jsem byl na vážkách, jaká tato řada bude, ale nakonec se mě líbila, i když poslední díl před finálem už nebyl podle mých představ. Ze začátku jsem si oblíbil kmen Fang. Oblíbení hráči: Ken, Crystal. Crystal jsem viděl nejprve ve videu, kde byly ti nejvíce blázniví hráči ze všech sérií, tak jsem na ní byl zvědavý a překvapilo mě to, proč vlastně mezi těma bláznama byla? Nejdementnější hráč snad ze všech sérií co jsem viděl byl a je Randy. To je prostě egokokot. Taky přibyla nová hráčka do mého seznamu neoblíbených hráčů a to je Corinne. Vítěz byl docela fajn. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Fajnová řada, která je zábavná díky především dokonalé Sugar, mazanému duu tichý Kenny/hlučná Crystal a zábavnému protivovi Randymu. Pochopitelně výsledný dojem trochu mrví vítěz a sem tam ho hodně przní cibulová aliance s odpudivou Corinne, privilegovanou rozmazlenou barbínou, co má plastikové nejen kozy a ksicht, ale i implantáty v zadku, ale co už. Vítěz: 2* - další coattail rider, narozdíl od předchozích to ovšem nebyla záměrná strategie, čili má vůči nim velké mínus. Osobnost ale nepochybně sympatická. Top 20: Jessica Sugar Kiper, Kenny Hoang. Oblíbenci: Crystal Cox, Randy Bailey ()

Kothy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nádherné prostředí rovníkové Afriky. Opět netradiční rozdělení kmenů. A zase je to dost nevyrovnané. Ani prohození členů nepomohlo... Ale dvojité prohození vidím poprvé. Začíná se mi to líbit čím dál víc. Teprve po sloučení to začne být sranda. Randy je snad nejotravnější chlap, co tam kdy byl. Škoda, že to nevyhrála Sugar... ()

Galerie (1)

Zajímavosti (9)

  • Podruhé se americká verze show Survivor odehrává na africkém kontinentu. (Grimaldi)
  • Crystal Cox byla uváděna jako olympijská vítězka z roku 2004 ve štafetě žen v běhu na 4x400 m. Tehdy to platilo, v roce 2012 jí byla medaile odebrána kvůli přiznání dopingu. (Zix.)
  • Ken Hoang je několikanásobný šampion ve hře „Super Smash Brothers“ od Nintenda. Je tam známý pod přezdívkou the King of Smash. (Zix.)

Reklama

Reklama