Reklama

Reklama

Kdo přežije - Hrdinové proti padouchům

(série)
  • USA Heroes vs. Villains

Obsahy(1)

Hrdinové versus zloduši - přesně takový název nese 20. řada americké reality show Survivor, která se natáčela na samojském ostrově Upolu. Setkáme se zde s dvacítkou soutěžících, které jsme mohli vidět už v předešlých sériích. A jak napovídá titulek, nebudou to jen tak ledajací hráči. O jeden milión dolarů se totiž utkají oblíbení, sympatičtí "trosečníci" proti těm, jejichž pověst není zrovna nejlepší. Kdo zvolí nejlepší strategii, vydrží všech 39 dní a odnese si výhru? (Deco.20)

(více)

Recenze (130)

RedAK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nesnáším fakeshow. Spíš je nenávidím, protože to, čeho jsem byl na naší scéně svědkem, bylo hodně špatné. Tak špatné, že mě to donutilo emigrovat z postele pod postel. Ale pak se na scéně objevil můj mladší bratr. Moje ve všech ohledech lepší verze; zásadně nesouloží se zvířátky... bez kondomu. Pomáhá chudým... upadnou na dno. Je to pěkný... kokot. Ortodoxní fanoušek suvájvru. Říkal, mrkni na dvacátou řadu, je nejlepší. A já, zcela zmanipulovatelný homouš, tedy přistoupil na jeho hru. Byla to jízda od začátku do konce. Kdybyste mě viděli, jak si napětím rvu všechny tři vlasy z lebky, tak byste mi snad z lítosti věnovali svoje tupé. Hlavně nechápu producenty, kteří byli nuceni celé tři dny narvat do stupidních čtyřiceti minut. Je to stejné, jako bych já celé tři dny krmil africké děti slaninou, bezdomovcům stavěl byty a v božské naději osouložil všechny frigidky. Pak by píče kameramanský natočily jednu minutu, jak si ze slipů setřepávám zachlý hovna a hned byl bych v prdeli! Miluju intriky, miluju svině a miluju zmrdy a tady se ukázali všichni v perfektním světle. Plešku dolů před J.T a Russelem. Respekt. Nevím, jestli se vrhnu ještě na jinou řadu, protože tohle byl u mě zážitek, u kterého jsem si napětím vyřval všechny chlupy v prdeli! Skvělý, napínavý a kurevsky nepředvídatelný! Pětka jak vyšitá. ()

Emo-haunter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší série historie Survivoru. Fandil jsem svému oblíbenci Robovi, který zde ukázal svou vůdčí osobnost kmene Padouchů. Bohužel mu Tyson a Coach zkazili jeho plán vyřadit Russella, a tak odešel Rob sám. Zde měl naději i vyhrát, nebýt těch dvou.. :) I tak ale vyhrál člověk, který si to rozhodně zasloužil. :) ()

Reklama

danielosbourne 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OBSAHUJE SPOILERY O CELÉ SERII A CELKOVÉM VÍTĚZI !!!!! Tak a je to tu. Na Heroes vs. Villains sem se těšil asi ze všech řad nejvíce. Musel jsem však shlédnout i nějaké předešlé řady, abych z toho vůbec něco měl a znal hráče. Od začátku jsem fandil Hrdinům a oni to zatím docela slušně projeli. Odcházel jeden muj oblíbený soutěžící za druhým. Nejvíc mě však štval Russell. Chápu, že při téhle hře je nutná nějaká taktika...ale Russell si opět vybral tu nejhorší jakou mohl. Navíc je na něm vidět, že mu nejde o peníze (protože už víme, že jich má více než dost), ale jde mu o to proslavit se jako poslední přeživší. A víte co...jsem nadšenej, že se mu to nepovedlo. Chvíli jsem se bál, kdo že to vlastně dojde do finálový trojky, ale když tam došla Parvati, by jsem spokojen a byl jsem si jistej, že to vyhraje. A ejhle, ona to vyhrála malá špionka, která se snažila celou hru o velký zvrat a nikdy se jí to nepodařilo. Její hra mi přišla jako když vezmete mallému dítěti hračku, dáte si jí nad hlavu a ono se pro ní snaží vyskočit, ale nikdy tam nevyskočí. S celou serií jsem spokojen. Jak jsem se na ní těšil, tak svůj účel splnila. Top hráči: Cirie, Amanda, Parvati Nejméně oblíbení: Russell, Coach, Boston Rob ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série byla opravdu plná hvězd a nezapomenutelných zvratů ať ji jde o tah J.T.ho či Parvati, či tahy tvrdého intrikána Russella. Celkově mi zde několik hráčů vůbec nesedělo a nechápu co na nich bylo hvězdného (Sugar - rídoby modelka co ve své sérii prd udělala, Courtney - opět prd ve své sérii udělala + stále vypadá podvyživená... Dále si nejsem jistý Randym a Sandrou) a to kdo byl padouch a kdo hrdina (J.T. je hrdina? Tak tam bych ho fakt necpal ano není ani padouch, ale hrdina určitě nebyl). Celou sérii jsme přál hráčům: Tom, James, Amanda, Rupert a celkem i Candice. Nevadili mi: Stephenie, Coach, Jerri a Danielle (strašná kr.va, ale dá se na ni dívat).Kdybych této soutěži někdy dal 5z5 tak této, ale zařekl jsme se, že tento pořad nikdy 5* nedostane tudíž dávám pouze 4z5. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oblíbenci: Boston Rob, Russell, Parvati. Řady podle oblíbenosti: Hrdinové proti padouchům, Austrálie, Gabon, Mikronésie, Cookovy ostrovy, Perlové ostrovy, Palau, Samoa, Čína, Amazonie, Guatemala, Ostrov vykoupení, Fidži, Panama, Tocantins, All Stars, Afrika, Nicaragua, Borneo, Vanuatu, Markézy, Thajsko. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (24)

  • Lokalita natáčení (Samoa) byla krátce po skončení natáčení zasažena zemětřesením a vlnou tsunami. Zdravotní tým show Kdo přežije zde proto zůstal, aby pomohl místním. (Hidan)
  • Pro Colbyho Donaldsona se jednalo již o třetí soutěžní řadu. Stejně tak pro Parvati Shallow, Stephenie LaGrossa, Cirie Fields, James Clement , Rob Mariano, Amanda Kimmel, Rupert Boneham a Jerri Manthey. (KajusaK)
  • Lokalita natáčení (Samoa) byla použita již v předešlé sérii Kdo přežije: Samoa (2009). Z tohoto důvodu bylo snazší vše připravit a natáčení této série tak začalo pouhých 20 dní po skončení předchozí řady. Ze stejného důvodu probíhal casting soutěžících na obě série současně. (Hidan)

Reklama

Reklama