Reklama

Reklama

Kdo přežije - Hrdinové proti padouchům

(série)
  • USA Heroes vs. Villains

Obsahy(1)

Hrdinové versus zloduši - přesně takový název nese 20. řada americké reality show Survivor, která se natáčela na samojském ostrově Upolu. Setkáme se zde s dvacítkou soutěžících, které jsme mohli vidět už v předešlých sériích. A jak napovídá titulek, nebudou to jen tak ledajací hráči. O jeden milión dolarů se totiž utkají oblíbení, sympatičtí "trosečníci" proti těm, jejichž pověst není zrovna nejlepší. Kdo zvolí nejlepší strategii, vydrží všech 39 dní a odnese si výhru? (Deco.20)

(více)

Recenze (130)

giovanni3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série byla opravdu plná hvězd a nezapomenutelných zvratů ať ji jde o tah J.T.ho či Parvati, či tahy tvrdého intrikána Russella. Celkově mi zde několik hráčů vůbec nesedělo a nechápu co na nich bylo hvězdného (Sugar - rídoby modelka co ve své sérii prd udělala, Courtney - opět prd ve své sérii udělala + stále vypadá podvyživená... Dále si nejsem jistý Randym a Sandrou) a to kdo byl padouch a kdo hrdina (J.T. je hrdina? Tak tam bych ho fakt necpal ano není ani padouch, ale hrdina určitě nebyl). Celou sérii jsme přál hráčům: Tom, James, Amanda, Rupert a celkem i Candice. Nevadili mi: Stephenie, Coach, Jerri a Danielle (strašná kr.va, ale dá se na ni dívat).Kdybych této soutěži někdy dal 5z5 tak této, ale zařekl jsme se, že tento pořad nikdy 5* nedostane tudíž dávám pouze 4z5. ()

Paldini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nepříliš spanilá jízda namyšleného klikaře Russella, idiot JT, idiot Rupert, blázen James, tlusťoch v těle supermana Colby, kupodivu hrdinný Boston Rob, dvojice manipulátorek Parvati + Danielle, na které se nelepil ani Russell a jedna malá nenápadná špiónka pod radarem, která uměla nejlépe pracovat a využít získaných informací. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po druhém zkouknutí, které už není ovlivněno mými emočními výkyvy, uznávám, že je to parádní série. Skvěle natočena i hudebně podbarvená, se zajímavými zvraty, podrazy a lhaním. Jediné, co produkci neodpustím, je opakování soutěží. Podle mě mohli na takovou sérii vymyslet originální soutěže, ale co už no. Se Sandrou jako vítězkou nadále nejsem spokojený, ale prostě už neberu tuto sezónu za takový průser jako jsem ji bral poprvé. Beru to více s nadhledem a musím říct, že jsem si ji napodruhé mnohem vice užil a v mém osobním žebříčku si výrazně polepšila, ač na moje nejoblíbenější stále nesahá. :) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozor spoilery-TV/// Soutežící 10/10 Děj 9/10 Hudba 10/10 Prostředí 9/10/// PLUS: jednoznačně nejlepší nástup (úvod) soutěžících co jsme kdy v Survivoru viděli a zaručeně už to asi nebude překonáno, snad jen 30tou závěrečnou řadou, v té první části jsem si připadal, že koukám na hvězdy a zároveň na lidi které znám a byl jsem velmi natěšen na průběh této řady, rozhodně potěší jak hráli někteří sooutěžící, zejména Parváti, Russell, Rob, Sandra, která to svojí nenápadnou a nezáškodnickou hrou nakonec vyhrála, výbornou a silnou soupeřkou byla Stephenie...MÍNUS:... která bohužel narazila na to že neměla žádnou alianci, zdála se být velkou hrozbou a tak ji velice brzy vyřadili, stejně tak silného Roba a v kmeni Hrdinů nakonec zůstala banda (jak to jen říct a nikoho neurazit), prostě Rupert zklamal, Colby se fyzicky nechytal, J.T měl být spíš padouch a tak celkově prostě hrdinové nebyly to čím mohli být a tak se vlastně nedivím že padouši vyhráli./// Shrnutí: Mohlo to být nezapomenutelné. Bohužel průběh nebyl úplně podle mích představ. Nebýt hvězdných hráčů patřila by tato řada mezi slušnou TOP 10, ale díky nim se jedná o nejzajímavější řadu, možná i nelepší. Nejoblíbenější však pro mě zůstanou Cookovy ostrovy a za ním Micronésie. Přesto se těším na další řady, na souboj Roba proti Russellovi a prozměnu se obávám Probstovích změn. Uvidíme./// Celkem 94%/// ()

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoilery! Díky tomu, že jsem měl své oblíbence na každé straně, tak jsem nijak zvlášť nefandil víc jednomu kmeni než druhému. Strašně moc jsem se bavil při soutěži s pytli a bahnem, kde nádherně vyřadili všechny zloduchy. Trochu si u mě polepšila známku Parvati. Především jejími tahy a taky překvapivě Jerri. Už nebyla tak otravná jako v Austrálii. Naopak si u mě hodně pohoršila Danielle s tou nápovědou a Candice za přeběhnutí, i když u ní se to dalo čekat, když to udělala i na Cook Islands. J.T.ho krok bych přiřadil k Erikovi z Mikronésie. U toho jsem se taky popadal za hlavu. Vítěz nebyl nejlepší, ale co se dá dělat. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (24)

  • Na straně zloduchů se měl původně objevit i vítěz první řady soutěže Richard Hatch. V době natáčení však byl v domácím vězení a soudce mu nepovolil opustit zemi. (Cetnik_42)
  • Natalie Bolton a Twila Tanner byly z účasti v sérii na poslední chvíli vyškrtnuty. (BLANIK.)

Reklama

Reklama