Reklama

Reklama

Kdo přežije - Hrdinové proti padouchům

(série)
  • USA Heroes vs. Villains

Obsahy(1)

Hrdinové versus zloduši - přesně takový název nese 20. řada americké reality show Survivor, která se natáčela na samojském ostrově Upolu. Setkáme se zde s dvacítkou soutěžících, které jsme mohli vidět už v předešlých sériích. A jak napovídá titulek, nebudou to jen tak ledajací hráči. O jeden milión dolarů se totiž utkají oblíbení, sympatičtí "trosečníci" proti těm, jejichž pověst není zrovna nejlepší. Kdo zvolí nejlepší strategii, vydrží všech 39 dní a odnese si výhru? (Deco.20)

(více)

Recenze (130)

Spacecore 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OBSAHUJE SPOILERY: Naprosto zasloužených 5 hvězd. Špičkoví casting, který daleko předčil veškerá očekávání. 20 hráčů, co si touto hrou již prošli a někteří z nich dokonce vyhráli. Najdete tu mnoho méně, či více oblíbených postav, jejichž osobnosti jsou různé a muselo být opravdu těžké dostat se přeze všechny. Máme tu zloducha jak vyšitého, Russella, který se se svojí pekelnou taktickou hrou dostal 2x(!) až do finále! Je tu můj oblíbený Boston Rob, který zde hrál po třetí. Celkově hrál 4x (po čtvrté milion vyhrál), takže další těžký soupeř. Dále je zde Rupert, který hrál po třetí a po každé to dotáhl velmi vysoko. Opravdu velmi mnoho kvalitních hráčů. K tomu si přidejte ty nejlepší a nejtěžší soutěže o imunitu a odměny, dramatické zvraty a máte jednu z nejlepších (ne-li nejlepší) řad Survivora. S vítězkou jsem stoprocentně spokojený. Sandra je dobrá a ne že ne. Vždycky věděla, co má jak udělat, akorát její hra nebyla agresivní. Celkově je u ní dost husté, že to vyhrála po druhý. Částečně za to mohly shody okolností a náhody, ale věřím, že to není jen tak vyhrát takovou hru 2x! ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bylo mi líto, že v jedný z nejlepších sérií vypadávají ti nejlepší a nejoblíbenější soutěžící tak brzo. Absolutně nic nešlo podle plánu a to z toho dělá jednu z nejnapínavějších her Survivora. Ale navzdory tomu nesympatickýmu vyřazování byla tahle série sakra dobrá, a to především co se týče hry, intrik a účinkujících veteránů. Protože když se sejdou profíci, kteří umějí hrát, tak to vypadá přesně takhle. ()

Reklama

tom.cube 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY! Rozhodně jedna z nejlepších sérií Survivora, ne-li vůbec nejlepší. Už při prvním díle jsem si pochvaloval skvělý casting (vyjma Sandry, u té jsem nechápal, co tu dělá), zj. složení padouchů předznamenávalo skvělou zábavu. Slizouni Tyson a Rob, zabiják draků Coach, černá vdova Jerri, konspirátorka Parvati, vztekloun Randy a jeden z největších mastermindů hry Russell - k dokonalosti chyběl jen Fairplay a Hatch. Hrdinové jsou z počátku úplně neschopní, brzké vyřazení Steph, Colby za zenitem, uřvaný James, nevýrazný Rupert - zatímco u padouchů se rozjíždí velká mocenská hra a ďábelský Russell s Parvati, navzdory číslům, postupně nabírají na síle. Při vyřazení Tysona jsem smíchy málem spadnul ze židle a to nejlepší mělo teprve přijít. Nevím, co všichni mají proti Parvati, ta tu předvedla skvělou hru, s několika brilantními tahy. Čímž se dostáváme k jediné vadě na kráse této série a tou je pro mě absolutně nepochopitelná vítězska Sandra - už podruhé tato žena vyhrála Survivora tím, že nedělala absolutně nic, což je z mýho pohledu dost směšný. Geniální loutkař Russell bohužel ani napodruhé nepochopil, že pokud se k lidem po celou dobu chová, jak ke kusu hovna, těžko od nich může očekávat hlasy na finální radě. Zaslouženým vítězem byla Parvati, ve všech ohledech - prokoukla veškeré lži, co se na ní snášely, výborná taktická hra, silná bojovnice na výzvách, s permanentním terčem na zádech. Škoda. ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OBSAHUJE SPOILERY O CELÉ SERII A CELKOVÉM VÍTĚZI !!!!! Tak a je to tu. Na Heroes vs. Villains sem se těšil asi ze všech řad nejvíce. Musel jsem však shlédnout i nějaké předešlé řady, abych z toho vůbec něco měl a znal hráče. Od začátku jsem fandil Hrdinům a oni to zatím docela slušně projeli. Odcházel jeden muj oblíbený soutěžící za druhým. Nejvíc mě však štval Russell. Chápu, že při téhle hře je nutná nějaká taktika...ale Russell si opět vybral tu nejhorší jakou mohl. Navíc je na něm vidět, že mu nejde o peníze (protože už víme, že jich má více než dost), ale jde mu o to proslavit se jako poslední přeživší. A víte co...jsem nadšenej, že se mu to nepovedlo. Chvíli jsem se bál, kdo že to vlastně dojde do finálový trojky, ale když tam došla Parvati, by jsem spokojen a byl jsem si jistej, že to vyhraje. A ejhle, ona to vyhrála malá špionka, která se snažila celou hru o velký zvrat a nikdy se jí to nepodařilo. Její hra mi přišla jako když vezmete mallému dítěti hračku, dáte si jí nad hlavu a ono se pro ní snaží vyskočit, ale nikdy tam nevyskočí. S celou serií jsem spokojen. Jak jsem se na ní těšil, tak svůj účel splnila. Top hráči: Cirie, Amanda, Parvati Nejméně oblíbení: Russell, Coach, Boston Rob ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série byla opravdu plná hvězd a nezapomenutelných zvratů ať ji jde o tah J.T.ho či Parvati, či tahy tvrdého intrikána Russella. Celkově mi zde několik hráčů vůbec nesedělo a nechápu co na nich bylo hvězdného (Sugar - rídoby modelka co ve své sérii prd udělala, Courtney - opět prd ve své sérii udělala + stále vypadá podvyživená... Dále si nejsem jistý Randym a Sandrou) a to kdo byl padouch a kdo hrdina (J.T. je hrdina? Tak tam bych ho fakt necpal ano není ani padouch, ale hrdina určitě nebyl). Celou sérii jsme přál hráčům: Tom, James, Amanda, Rupert a celkem i Candice. Nevadili mi: Stephenie, Coach, Jerri a Danielle (strašná kr.va, ale dá se na ni dívat).Kdybych této soutěži někdy dal 5z5 tak této, ale zařekl jsme se, že tento pořad nikdy 5* nedostane tudíž dávám pouze 4z5. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (24)

  • Lokalita natáčení (Samoa) byla krátce po skončení natáčení zasažena zemětřesením a vlnou tsunami. Zdravotní tým show Kdo přežije zde proto zůstal, aby pomohl místním. (Hidan)
  • Ace Gordon měl být původně v kmeni Villain, tedy Padouchů. Až 3 dni před natáčením byl vyškrtnut. (BLANIK.)

Reklama

Reklama