Reklama

Reklama

Kdo přežije - Jeden svět

(série)
  • USA One World
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2012

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Bill Posley, Chelsea Meissner

Obsahy(1)

Čtyřiadvacátá série Kdo přežije se natáčela na ostrově Upolu, tedy na stejném místě jako předešlé řady Samoa, Heroes vs. Villains a South Pacific. Novinek je zde hned několik. Za tu nejvýraznější můžeme považovat to, že hráči budou rozděleni do 2 týmů a to do mužského (Manono) a ženského (Salani). Navíc budou oba kmeny žít společně na jedné pláži. K dispozici budou také dvě skryté imunity, každá bude určena jednomu kmeni. Pokud některý soutěžící najde imunitu konkurenčního týmu, bude muset do nejbližší kmenové rady předat sošku někomu z druhého týmu. V této řadě též nebude Ostrov vykoupení, který nahradí soutěže o odměny. Kdo přežije všech 39 dnů a stane se tak vítězem miliónu dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (78)

Metal Lord 

všechny recenze uživatele

Pro mě možná jedna z nejhorších sérií. Při překvapení ve formě M vs Ž a díky společné pláži jsem čekal, že ač budou kmeny proti sobě bojovat, že třeba alespoň najdou nějakou formu spolupráce. Jenže občas tu ve hře přeháněli. A Colton, namyšlený cucák, který zná tak maximálně chůvu a golfové hřiště, tak tady je tím, kdo vede kmen? Celou dobu se tam válel, najednou prohodil, ty se mi nelíbíš...a celý kmen díky němu hlasuje proti Coltonovu nepříteli? No vždy ten kmen dokázal vést někdo, kdo měl respekt a něco tam dělal, ale tady mu všichni jen líbali nohy. Kdyby na něj někdo prásknul skrytou imunitu, tak je ze hry hodně brzy. ()

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery v komentu! Ještě před shlédnutím této řady jsem se podíval na obrázky jednotlivých soutěžících a podle nich jsem si řekl, že v této sérii se mi budou zamlouvat Kourtney a Bill a že nebudu mít rád Coltona a Aliciu a nakonec to tak skutečně bylo. Oblíbení hráči: Bill, Kourtney, Kim, Chelsea, Troyzan Neblíbení hráči: Colton, Alicia. Podle hodnocení především mých oblíbených uživatelů na čsfd jsem se opravdu bál, že tato řada bude totální propadák (že vyhraje buď Colton nebo Alicia, či slabší hráči jako Christina nebo Tarzan), ale nakonec byla docela fajn. Byla to série, která měla hodně hráčů, kterým se dalo fandit a na druhou stranu tu byli i ti, které jsem začal nenávidět a to především Coltona. Nechápu jak někdo takový tam dělal takové věci. Z jeho chování mi bylo opravdu na blití, naštěstí ale karma zapracovala. :-) Dále to byla řada, kde vítěz si to opravdu zasloužil. Jel od začátku na plný kule, vyhrával soutěže a určoval jak se hra bude vyvíjet dál a já mu postupem času začal fandit, takže zase vyhrál někdo, komu jsem fandil. Škoda že tam moji oblíbenci jako Bill a především Kourtney nevydrželi déle. Dále to byla řada, kam se do finálové trojky nedostaly lidi, kteří by si případnou výhru nezasloužili, kteří se celou dobu vezli nebo byli směšní. Takže tohle rozhodně není špatná řada, jsou horší, ale samozřejmě i lepší. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série navazovala na sérii neuvěřitelně zajímavou a vtipnou a nenavázala vůbec dobře. Slibovaný obrovský souboj mužů proti ženám trval do vyřazení 3 soutěžících. Poté to bylo celé o tom, že muži mezi sebou viděli konkurenty a ženy toho dokázaly využít a byly jednotné. Nastala tedy absolutní devastace mužského pokolení. Z této série stojí za zmínku snad pouze ten nevychovaný buznatrix, kterého jsem od srdce nenáviděl a upřímně mu přál, aby ho třeba sežral hroch. Hroch ho bohužel nesežral, ale alespoň dostal zánět střev a musel odstoupit, protože mu jeho rozpíchaný zadek neměl kdo pofoukat. V tom momentě bohužel odstoupilo i vše zajímavé a zbytek soutěže byla absolutní nudná sračka a bez jediného překvápka jste sledovali snadnou cestu za milionem jedné slečny, kterou měla všechna ostatní děvčátka tak ráda, že v podstatě ani nesoutěžila. Poslední 4 díly se opravdu vůbec nic nedělo. Všechny dívky byly obrovské kamarádky a opravdu absolutně se na to nedalo koukat. Celkově se nám tu nakupila obrovská parta idiotů, která s předchozími sériemi nemá srovnání. Dva idioti trošku vykukují a alespoň občas je čemu se zasmát. Proto to není čistý odpad. Jo a samozřejmě si dejte bacha na SPOILERY. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I přes předchozí původní obavy fanoušků jak zle dopadne soužití obou týmů na jedné pláži, to nakonec dopadlo přesně jak mělo. Oba kmeny si šli po krku a především tam padlo mnoho velice zajímavých/bláznivých kroků. Škoda že do toho opět vstoupilo zranění, které zvrátilo hru v téměř dokonalou, ovšem zároveň i divácky trochu nezáživnou herní show jedné osoby. A naprosto SPOILERodině teď musím napsat, že se tak zrodil jeden z nejzaslouženějších vítězů vůbec. Nejoblíbenější hráči: Kim, Colton, Jonas ()

XdanteX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

hele taky si zkusím být jednou nekorektní a tak trochu mačo....Ale tahle série dává naprdel všem možným genderovým stereotypům. 8/10 holek tam dělá ostudu svému pohlaví za zvuku libé to písničky "my chlapy nepotřebujeme" v duchu popírání existence pojmů jako je logika, přemýšlení a objektivní nadhled což...co si budem namlouvat...všichni víme že ve skutečném světě funguje ve stejném poměru jako tady v soutěži. Naneštěstí jim konkuruje kmen mužů aka banda složená z hloupých svalovců, hloupých hlupáků a jedné super bukvice která zase dělá ostudu nejen své menšině ale vůbec lidskosti jako takové a navíc do mužského kmene vnáší tu pravou špetku ženského chaosu a zbytečně vyhrocených emocí. Díky zmíněné homokládě, Alicii a většině ženského kmene silně pochybuju že se na tuhle sérii vůbec dodívám.......Paradoxně dámy které si tohle čtete a říkáte si "ježiš to je ale vůl"...nejvíc fandím dvěma dívkám aby tam ty hlupáky rozsekaly...jenže pochybuju že to v takové koncentraci chaotické blbosti může vyjít EDIT: po promíchání kmenů to začalo být mnohem snesitelnější...výborné rozdělení...a pak velice vřelá a zlomová karmická událost.... EDIT2: cha...ta moja to vyhrála ()

Galerie (4)

Zajímavosti (8)

  • Pokud soutěžící našel skrytou imunitu druhého kmene, musel ji před příští kmenovou radou někomu dát. (Zix.)
  • Jedná se o první sérii, ve které žili účastníci na jednom ostrově. Každý kmen měl svůj tábor. (slatkac)

Reklama

Reklama