Reklama

Reklama

Kdo přežije - Amazonie

(série)
  • USA The Amazon
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2003

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Jenna Morasca

Obsahy(1)

V pořadí již šestá série, tentokrát z Jižní Ameriky. Natáčelo se v severozápadním brazilském státě Amazonas v okolí řeky Río Negro, která se vlévá do Amazonky. Pro natáčení byla využita soukromá přírodní rezervace Floresta da Vida a zázemí hotelu The Ariau Amazon Towers. (obivan568)

Recenze (76)

selfesteem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když nehodnotím zrovna vysoko, uznávám, že Amazonie své kouzlo měla. Především nápadem rozdělit hráče na mužský a ženský kmen, což učinilo soupeření kmenů už od samého začátku mnohem zajímavějším. Divák se lépe orientoval a zároveň i bavil, trochu jinak, než je zvyklý. Osobnosti velmi výrazné, odlišné, zajímavé, i když ne zrovna úplně inteligentní. Mým oblíbencem se stal na plné čáře Rob, protože mě opravdu hodně bavil svými hláškami a poznatky o hře (dokonale ovládal psychologii hry) a zároveň měl jako jediný výborné vyjadřovací schopnosti. Neoblíbenými se stala náboženská fanatička a pak ta tupá bloncka Heidi, která postupem hry vypadala jako zubící se kostra, na kterou někdo omylem nalepil silikonová prsa - opravdu to nebyl hezký pohled. Vítěz/vítězka byl/a pro mě zklamáním. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POZOR SPOILERY***Celkem 86%***TV/// Soutěžící 9/10 Děj 9/10 Hudba 7/10 Prostředí 9/10/// PLUS: zdařilé rozdělení na mužský a ženský kmen, hodně jsem si oblíbil neslyšící Christy a velice se mi líbila strategická hra Roba MINUS: snad si jen drobně rejpnu do castingu, koho to napadlo aby 4 ženský z 8 měli jméno začínající na jedno stejné písmeno, kdo se v tom potom má vyznat./// Shrnutí: Snad poučení z minulého dílu a kritika na nepovedený casting dala vzniknout jedné z těch hodně povedených řad, kterou jsem si užil od začátku do konce. Víc jsem fandil holkám, ale to asi nebudu jediný. Navíc příznačné prostředí Amazonky je skvělé. ()

Reklama

Moly 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ultimátní zábava, a to především díky jednomu z nejlepších strategických hráčů a zároveň jednomu z mých největších oblíbenců, Robovi C. Série nabízí vše, co je třeba - od divácky zajímavé lokace, přes výtečné twisty, a to jak ze strany produkce (výběr hráčů do nových kmenů byl mnohem zajímavější, než pouhé náhodné tahání šátků), tak ze strany hráčů (první a doposud (od první až po 26. sérii) jediné, pokud mne paměť neklame, přenechání individuální imunity v rámci strategie, která se posléze vyplatila) po především vynikající casting. A jako sladká třešnička na dortu - jedny z nejvtipnějších zpovědí při hlasování (obzváště díky Robovi). Favorit: Rob; Oblíbenci: Deena, Christy, Matthew; Prudiči: Roger, Joanna. ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER, KTERÝ MŮŽE PROZRADIT, KDO BYL VE FINÁLOVÉ DVOJCE: Amazonie předvedla svou krásnou přírodu a přinesla další várku zajímavých přeživších. Série to byla zaručeně dobrá a to hlavně díky Robově skvěle promyšlené hře. Finálová dvojka byla trochu překvapením, ale čekal jsem nějaký takový zvrat. Přijde mi, že ty dva tou hrou proklouzli neviděni a neslyšeni. Spíš byly pro smích. Oblíbené postavy: Rob, Christie Nejméně oblíbené postavy: Daniel, Roger ()

mysak.pitlik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atraktivitu téhle řadě zajistil Rob, který se sice v reálném životě považuje za outsidera, ale v Amazonii si všechny vodil jako na drátkách. Rozum mi zůstával stát nad tím, za jakou sexbombu platila Heidi. To všechny okouzlily její silikony? Vždyť vypadala příšerně a když do toho ještě začala mluvit... Každopádně vítěz k tomu podle mě přišel jak slepý k houslím. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (8)

  • Jedná se o první sérii, kdy se kmeny rozdělují dle pohlaví. (obivan568)
  • Christy Smith je první neslyšící účastnicí show. (Zix.)
  • První série, ve které se soutěžící Jenna Morasca vzdala imunity a dala jí Heidi Strobel. (Zix.)

Reklama

Reklama