Reklama

Reklama

Podivná slečna Willoughbyová

  • Velká Británie Miss Willoughby and the Haunted Bookshop
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Začínáme na pohřbu, kde nad rakvemi svých rodičů Jacka a Mary s datem 13. 7. 1996, stojí mladá dívka Elizabeth Willoughby. Ve velkém rodinném sídle, které zdědila, jí vychovává Robert, bývalý příslušník US Marines. Dívka vyrůstá mezi studiem historie, strategie, literatury a bojovým cvičením. Po letech se s ní setkáváme jako profesorkou historie, specialistkou na dávné civilizace ve chvíli, kdy ji zavolají Helena a Oliver Deakinsovi, majitelé antikvariátu, ve kterém se dějí strašidelné věci. Protože vědí, jak je Elizabeth zvídavá a kolik záhad minulosti dokázala vyřešit, žádají ji, aby zjistila, co se děje. Vyšetřování ale není ani jednoduché, ani bezpečné a Elizabeth čelí řadě složitých situací. (Peabody)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Po pohřbu se Elizabeth (Nathalie Cox) ptá Roberta (Kelsey Grammer), proč se jeho uniforma liší od ostatních. Odpovídá, že proto, že jsou v britské armádě. Jako americký mariňák by mohl vědět, že čestná stráž se skládá z královské námořní pěchoty, elitní bojové jednotky královského námořnictva, a rozhodně ne z armády. (Johnny.ARN)
  • Když se Helen (Louise Bangay) uprostřed noci probudí a zjistí, že její manžel není v posteli, nenapadne ji zeptat se Olivera (Steven Elder), proč je oblečený. (Johnny.ARN)
  • Ve Spojeném království se na místech činu používají modrobílé, nikoli žluté policejní pásky. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama