Reklama

Reklama

Pok-sun nesmí přežít

všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Jako nájemná vražedkyně je známé eso. Jako svobodná máma dospívající dcery ale často tápe. Kdyby tak výchova potomků byla stejně snadná jako někoho sejmout. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (57)

CinemaRanger 

všechny recenze uživatele

Hodně slabá variace na Johna Wicka snažící se o sociální přesah. Mytologie zabijáků ještě víc nedává smysl jak ve Wickovi. Akce, ač skvěle natočená, je bohužel ochuzena o lepší audio podkres a tak jede na půl plynu a ta rodinná linka zabírající většinu stopáže, nejenže mi připomněla "Všechno, všude, najednou", ale navíc je vystřižena jako z telenovely. A ten komediální nádech tomu také moc nepomáhá. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Zcela náhodně jsem dnes zakopla o tento kousek, mělo to české titule, tak jsem to lupla a dopadlo to velmi dobře.. Sledovat příběh ženy, která má nevšední povolání a své práci je oddaná, k tomu je svobodná matka a má trápení s dospívající dcerou, mě vyloženě bavilo, byla jsem na vlně, nenudila se ani minutu, nepodívala se na hodinky, zapomněla na véču i na čaj.. Tenhle žánrový mix mi prostě sednul jako dětská prdelka na nočník, moje hodnocení je pocitové a ryze subjektivní.. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„VRAŽDIT JE O DOST LEHČÍ, NEŽ VYCHOVÁVAT DÍTĚ. A TAKY TO SLUŠNĚ VYNÁŠÍ…“ Ze života nájemný vražedkyně, která má trable nejen v agentuře, ale i doma. Takže vlastně takovej zabijáckej rodinnej film. V akce si vzpomeneme na „Johna Wicka“, to ostatní zase připomíná „Všechno, všude, najednou“, navíc hlavní hrdinka má až takovou „Holmesovskou“ představivost. Vcelku to baví, jen nevím, jak mladší diváci stráví ty dramatický rodinný scény, páč jich je možná víc než těch akčních. Ale to kurva není můj problém… Prostě takovej zajímavej maglajz, ve kterým si spousta z vás najde, co chce. A některým se to možná bude líbit jako celek! /// ------POD ČAROU:-------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1.) Film byl promítán ve speciální sekci na 73. filmovém festivalu Berlinale. 2.) Thx za titule „Veronika Kursová“. ///                            PŘÍBĚH  ****  HUMOR  *  AKCE  ***  NAPĚTÍ  ** ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Na počátku to má naděje jako by to měl být velkolepý jihokorejský odvar z Johna Wicka a později to končí jako nedotažená akční béčkovka, kterých vyprodukuje tahle asijská země každoročně takřka desítku. A byť je akce pohledná a postavy zajímavě napsané, tak takřka ihned po zhlédnutí vidíte, že tohle mělo na víc. Čisté 3* ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tento komentář / recenzi otevřu poněkud netradičně. Nemyslím si o sobě, že bych byl rasistou, pokud nepočítám svůj jasně vyhraněný vztah vůči rádžastánským přišelcům, za který se omlouvat rozhodně nemíním, jelikož byl dlouhá léta budován na velmi nepříjemných osobních zkušenostech. Heterosexuální, bisexuální i homosexuální vztahy považuji za naprosto normální (přestože se na milostné hrátky dvou spermoňů dívám vysloveně nerad) a myslím si, že to tak vidí i spousta jiných lidí. Ti, kteří považují homosexualitu za chorobu či zvrácenost, budou svůj názor měnit jen velmi těžko (pokud vůbec), a já tak absolutně nechápu, proč musel Netflix znehodnotit tento pro mě věru zábavný krváček říznutý rodinným dramatem svou stupidní kapitálkovou agitací. Že by hlavouni z Netflixu považovali takové vztahy za nenormální, a aby ulevili svému svědomí a zlepšili svůj veřejný obraz, pokrytecky cpou do každé své produkce sáhodlouhá pojednání na téma tolerance? Obávám se, že jejich snaha dojde jednoho dne přesně opačného účinku. Mně se film líbil. Byla to už druhá korejská záležitost ve dvou dnech a bavila mě její krvavější stránka i vztah mezi matkou a dcerou, jenže pak přišlo to toleranční školení a já jsem se naštval, protože jsem si vzpomněl na naše socialistické filmy a seriály, které taky přinášely určitá poselství. Jasně, tady nešlo o zrno, uhlí nebo ocel, ale jinak je to furt ta samá uvědomělá masírka. Škoda, že si snímek Korejci nenatočili bez těch socialistických dobroserů, protože bych šel minimálně do čtyř kousků, ta politická agitka to ale strašně pokazila. Alespoň tedy pro mě. / Poučení: Některé smlouvy se holt podepisují krví. 3*+ ()

Galerie (86)

Zajímavosti (1)

  • Film bol oficiálne pozvaný do špeciálnej sekcie Berlinale na 73. Medzinárodnom filmovom festivale v Berlíne, svetovú premiéru mal 18. februára 2023. (Arsenal83)

Reklama

Reklama